Únor 5, 200817 r To nevim kdo rek ze je to koste a za tim sklem vypadala dobre sem rekl ja ze se nebude obnažovat před bandou lidí s pokleslou moralkou
Únor 5, 200817 r tak autricko mam. ok prima, vypada to dobre. jen jak ho umyli, a ja to oblejzal, tak sem nasel spoustu drobnejch skrabancu apod. chjo. jen co bude teplo, tak se vyradim s korektorem.
Únor 5, 200817 r tak autricko mam. ok prima, vypada to dobre. jen jak ho umyli, a ja to oblejzal, tak sem nasel spoustu drobnejch skrabancu apod. chjo. jen co bude teplo, tak se vyradim s korektorem. Tak to gratuluju Jinak pořádně se to nauč, pak ti přistavím svoje..ale ne že to vezmeš taky modrým korektorem Půjčím ti na to ten svůj
Únor 6, 200817 r takže dneska v osm na JETu? obchodní jednáničko jsem odložil na příští týden... jsem ještě nachcípanej... takže si s váma dám dneska kafíčko zase pomažu do postele
Únor 6, 200817 r Koukám, že pro velkou účast to přesuneme na někdy ....... . Jo a Vorlajz nemá obchodní schůzku, ale trénuje s novou kapelou ( kluci z DC Jirik a Robik ) . Čistě náhodou jsem viděl jejich hit : Zpěv : Vorlík Ostatní nástroje : kluci z DC
Únor 6, 200817 r takže dneska v osm na JETu? obchodní jednáničko jsem odložil na příští týden... jsem ještě nachcípanej... takže si s váma dám dneska kafíčko zase pomažu do postele Co předbíháš, jsem psal příspěvek dřív ....
Únor 6, 200817 r takže dneska v osm na JETu? obchodní jednáničko jsem odložil na příští týden... jsem ještě nachcípanej... takže si s váma dám dneska kafíčko zase pomažu do postele Co předbíháš, jsem psal příspěvek dřív .... budu tam i s nástrojema
Únor 6, 200817 r Hlavně nezapomeň ty apartní tepláky To ja sem z toho taky volaky zmeteny :-) Takze dneska JET v kolik ? v 8 ?
Únor 6, 200817 r Jasan, jen tam nejezdi Vorlíku zbytečně brzo ( znáš se ) , stačí ve 20.00 hod. Upraveno Únor 6, 200817 r od VRBIC
Únor 6, 200817 r a nechcete mě někdo vyzvednout? abych nemusel tahat auto? ale odmítám jet Pandicíííí!!!
Únor 6, 200817 r a nechcete mě někdo vyzvednout? abych nemusel tahat auto? ale odmítám jet Pandicíííí!!! Hele hele, nermcej, pred 8 jseem u tebe aspon se svezes poradnou karou :-)
Únor 6, 200817 r Hele hele, nermcej, pred 8 jseem u tebe aspon se svezes poradnou karou :-) Vždyť je přerostlej , kam ho tam chceš složit ?
Únor 6, 200817 r nikam nejdu... ještě bych vám na tá pumpě zabral všechny volný židličky! Bez reci, za 6 minut 8 jsem nekde u Plusu :-)
Únor 6, 200817 r Bez reci, za 6 minut 8 jsem nekde u Plusu :-) Kdo přijede poslední platí kafe, tak jsem na vás zvědavej ......... 6 min .......
Únor 6, 200817 r Kdo přijede poslední platí kafe, tak jsem na vás zvědavej ......... 6 min ....... Tak to nejedu,mám to daleko a nemůžu to včas stihnout.
Únor 6, 200817 r hezkej minisrázek... ale ke konci už byla zimička... no chyběl Peťan se svým nezávislým topeníčkem no... jinak Milane... hustě jsem to odpíchnul viď? haha
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.