superfatty Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 To nevim kdo rek ze je to koste a za tim sklem vypadala dobre sem rekl ja ze se nebude obnažovat před bandou lidí s pokleslou moralkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 tak autricko mam. ok prima, vypada to dobre. jen jak ho umyli, a ja to oblejzal, tak sem nasel spoustu drobnejch skrabancu apod. chjo. jen co bude teplo, tak se vyradim s korektorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 tak autricko mam. ok prima, vypada to dobre. jen jak ho umyli, a ja to oblejzal, tak sem nasel spoustu drobnejch skrabancu apod. chjo. jen co bude teplo, tak se vyradim s korektorem. Tak to gratuluju Jinak pořádně se to nauč, pak ti přistavím svoje..ale ne že to vezmeš taky modrým korektorem Půjčím ti na to ten svůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 beres mi to z ust, vzal bych ti to modrym, to by byla parada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Co ta káva zítra ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 takže dneska v osm na JETu? obchodní jednáničko jsem odložil na příští týden... jsem ještě nachcípanej... takže si s váma dám dneska kafíčko zase pomažu do postele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Koukám, že pro velkou účast to přesuneme na někdy ....... . Jo a Vorlajz nemá obchodní schůzku, ale trénuje s novou kapelou ( kluci z DC Jirik a Robik ) . Čistě náhodou jsem viděl jejich hit : Zpěv : Vorlík Ostatní nástroje : kluci z DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 takže dneska v osm na JETu? obchodní jednáničko jsem odložil na příští týden... jsem ještě nachcípanej... takže si s váma dám dneska kafíčko zase pomažu do postele Co předbíháš, jsem psal příspěvek dřív .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 takže dneska v osm na JETu? obchodní jednáničko jsem odložil na příští týden... jsem ještě nachcípanej... takže si s váma dám dneska kafíčko zase pomažu do postele Co předbíháš, jsem psal příspěvek dřív .... budu tam i s nástrojema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Tak teda dneska jo, nebo ne ? :-) budu tam i s nástrojema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Tak teda dneska jo, nebo ne ? :-) Jsem z toho volajaký zmetený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 budu tam i s nástrojema Hlavně nezapomeň ty apartní tepláky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Hlavně nezapomeň ty apartní tepláky To ja sem z toho taky volaky zmeteny :-) Takze dneska JET v kolik ? v 8 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 DNES VE 20:00 NA JETU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 DNES VE 20:00 NA JETU Oukej, budu se snazit dorazit :-) Panda Rulez lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 (editace) Jasan, jen tam nejezdi Vorlíku zbytečně brzo ( znáš se ) , stačí ve 20.00 hod. Editováno: 6. Únor 2008, autor: VRBIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 a nechcete mě někdo vyzvednout? abych nemusel tahat auto? ale odmítám jet Pandicíííí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 a nechcete mě někdo vyzvednout? abych nemusel tahat auto? ale odmítám jet Pandicíííí!!! Hele hele, nermcej, pred 8 jseem u tebe aspon se svezes poradnou karou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Hele hele, nermcej, pred 8 jseem u tebe aspon se svezes poradnou karou :-) Vždyť je přerostlej , kam ho tam chceš složit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 nikam nejdu... ještě bych vám na tá pumpě zabral všechny volný židličky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 nikam nejdu... ještě bych vám na tá pumpě zabral všechny volný židličky! Bez reci, za 6 minut 8 jsem nekde u Plusu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Bez reci, za 6 minut 8 jsem nekde u Plusu :-) Kdo přijede poslední platí kafe, tak jsem na vás zvědavej ......... 6 min ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Kdo přijede poslední platí kafe, tak jsem na vás zvědavej ......... 6 min ....... Tak to nejedu,mám to daleko a nemůžu to včas stihnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Tak to nejedu,mám to daleko a nemůžu to včas stihnout. Mi to zvladnem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 hezkej minisrázek... ale ke konci už byla zimička... no chyběl Peťan se svým nezávislým topeníčkem no... jinak Milane... hustě jsem to odpíchnul viď? haha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.