Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Mel bejt nejakej sraz ne ?To to vysumelo, nebo jsem to propasnul??

Mel bejt nejakej sraz ne ?To to vysumelo, nebo jsem to propasnul??

nevim jeslti se kluci v DC sesli, ale jinak to vysumelo. Myslim, ze az bude tepleji, auto na letnich kolech z lehkych slitin, tak to bude lepci., :palec2:

jenže plánovaná akce nebyl o autech, ale o hospodě... ;) mělo se jet vlakej... každopádně musíme vymyslet jiný termín ;)

BADMINTON - nechcete jít někdo ve čtvrtek 6.3.08 od 20:00 na badminton??? kurt mám zamluvenej, ale chybí mi protihráč! :) hh

p.s. nehlašte se všichni! ;)

BADMINTON - nechcete jít někdo ve čtvrtek 6.3.08 od 20:00 na badminton??? kurt mám zamluvenej, ale chybí mi protihráč! :) hh

Vypadá to, že si docela zaběháš ... lol - na jedné straně Vorlík a na druhé ........ taky Vorlík :D .

PS.: ta hospoda zněla líp :palec2:

sakra jaj mam od 18-20 floorbal, jinak bych te rad sel vyklepnout. Leda bych poslal mladou. :p

sakra jaj mam od 18-20 floorbal, jinak bych te rad sel vyklepnout. Leda bych poslal mladou. :p

ok, kde mám mladou vyzvednou a v kolik? díky kol5

ok, kde mám mladou vyzvednou a v kolik? díky kol5

tak prý z toho nic nebude, má už nějaký rande (kickbox)

Tak to pry vorlik taky rad pujde, ze prej postoji jako boxpytel :)

no tak jak to teda uděláme se srazem? Teď jsem totiž dostal odkaz na diskuzi o dalším srazu na letišti v Mimoni. No a nevim jak by jsme to technicky provedli aby jsme pres den jeli na sraz a vecer do hospody..

Tak se vymáčkněte..

no ja budu na Velikonoce na chalupe, takze jakakoliv akce o vikendu 22. - 23. 3. je pro me vyloucena...

to Octavian1: zacni rejt do nekoho jinyho, uz je to trapny!!!

no tak jak to teda uděláme se srazem? Teď jsem totiž dostal odkaz na diskuzi o dalším srazu na letišti v Mimoni. No a nevim jak by jsme to technicky provedli aby jsme pres den jeli na sraz a vecer do hospody..

Tak se vymáčkněte..

Jestli jsem to dobře pochopil, tak se jedná o sraz OII a do této kategorie s Babčou nezapadám ;)lol:help:

Upraveno od VRBIC

Jestli jsem to dobře pochopil, tak se jedná o sraz OII a do této kategorie s Babčou nezapadám ;)lol:help:

myslím, že to není jenom pro O II.... teď o víkendu tam byla jedna O II a Scout... jinaky samý babči :D hh lol

přesně tak Milane, koukej dojet a hlavně hlasovat.. mohli by jsme jet spolu jako Octavia spanila jizda... je to by bylo hezkýýýý :kol-135:

jenom musíme zvrátit ten termín.. takže kucí hurá hlasovat..

jo a za měsíc je LIPSKOOOOOOOOOO..

jenom musíme zvrátit ten termín.. takže kucí hurá hlasovat..

kolikátýho ....... ? Začala sezóna chalupářů a dloubačů v hlíně, tak toho času taky moc nemám :p .

PS.: mám suprovej úlovek :wub:

Upraveno od VRBIC

ty vado nas tady balamuti, ze nema prachy a pak si koupi kamion, tssss., priste mi platis utratu., fuck

A co přestat řešit hovadiny, než nám to tu nějaký moderátor promaže :aggressive:;)

A co přestat řešit hovadiny, než nám to tu nějaký moderátor promaže :aggressive:;)

oooo anoo pan velkomozny., :p

Rozthejte si řidičáky :p

kdyby nebyly zalaminovaný, tak už to maj roztrhaný, to mi věř! :p

Nějak na vás přišlo jaro pacholci, ale jít do hospůdky na jedno ....... to néééééééééé :prc:

počkej, já si přivezu nůžky

ty juniore co to mas za divnou fotku v avataru? :p

ty juniore co to mas za divnou fotku v avataru? :p

brb... co je na ní divného? :blbec: ???

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.