Březen 4, 200817 r Mel bejt nejakej sraz ne ?To to vysumelo, nebo jsem to propasnul?? nevim jeslti se kluci v DC sesli, ale jinak to vysumelo. Myslim, ze az bude tepleji, auto na letnich kolech z lehkych slitin, tak to bude lepci.,
Březen 4, 200817 r jenže plánovaná akce nebyl o autech, ale o hospodě... mělo se jet vlakej... každopádně musíme vymyslet jiný termín
Březen 4, 200817 r BADMINTON - nechcete jít někdo ve čtvrtek 6.3.08 od 20:00 na badminton??? kurt mám zamluvenej, ale chybí mi protihráč! hh p.s. nehlašte se všichni!
Březen 4, 200817 r BADMINTON - nechcete jít někdo ve čtvrtek 6.3.08 od 20:00 na badminton??? kurt mám zamluvenej, ale chybí mi protihráč! hhp.s. nehlašte se všichni! Vypadá to, že si docela zaběháš ... - na jedné straně Vorlík a na druhé ........ taky Vorlík . PS.: ta hospoda zněla líp
Březen 4, 200817 r BADMINTON - nechcete jít někdo ve čtvrtek 6.3.08 od 20:00 na badminton??? kurt mám zamluvenej, ale chybí mi protihráč! hhp.s. nehlašte se všichni! sakra jaj mam od 18-20 floorbal, jinak bych te rad sel vyklepnout. Leda bych poslal mladou.
Březen 4, 200817 r sakra jaj mam od 18-20 floorbal, jinak bych te rad sel vyklepnout. Leda bych poslal mladou. ok, kde mám mladou vyzvednou a v kolik? díky
Březen 4, 200817 r ok, kde mám mladou vyzvednou a v kolik? díky tak prý z toho nic nebude, má už nějaký rande (kickbox)
Březen 4, 200817 r no tak jak to teda uděláme se srazem? Teď jsem totiž dostal odkaz na diskuzi o dalším srazu na letišti v Mimoni. No a nevim jak by jsme to technicky provedli aby jsme pres den jeli na sraz a vecer do hospody.. Tak se vymáčkněte..
Březen 4, 200817 r no ja budu na Velikonoce na chalupe, takze jakakoliv akce o vikendu 22. - 23. 3. je pro me vyloucena... to Octavian1: zacni rejt do nekoho jinyho, uz je to trapny!!!
Březen 5, 200817 r no tak jak to teda uděláme se srazem? Teď jsem totiž dostal odkaz na diskuzi o dalším srazu na letišti v Mimoni. No a nevim jak by jsme to technicky provedli aby jsme pres den jeli na sraz a vecer do hospody.. Tak se vymáčkněte.. Jestli jsem to dobře pochopil, tak se jedná o sraz OII a do této kategorie s Babčou nezapadám Upraveno Březen 5, 200817 r od VRBIC
Březen 5, 200817 r Jestli jsem to dobře pochopil, tak se jedná o sraz OII a do této kategorie s Babčou nezapadám myslím, že to není jenom pro O II.... teď o víkendu tam byla jedna O II a Scout... jinaky samý babči hh
Březen 5, 200817 r přesně tak Milane, koukej dojet a hlavně hlasovat.. mohli by jsme jet spolu jako Octavia spanila jizda... je to by bylo hezkýýýý jenom musíme zvrátit ten termín.. takže kucí hurá hlasovat..
Březen 5, 200817 r jenom musíme zvrátit ten termín.. takže kucí hurá hlasovat.. kolikátýho ....... ? Začala sezóna chalupářů a dloubačů v hlíně, tak toho času taky moc nemám . PS.: mám suprovej úlovek Upraveno Březen 5, 200817 r od VRBIC
Březen 5, 200817 r ty vado nas tady balamuti, ze nema prachy a pak si koupi kamion, tssss., priste mi platis utratu.,
Březen 11, 200817 r A co přestat řešit hovadiny, než nám to tu nějaký moderátor promaže oooo anoo pan velkomozny.,
Březen 11, 200817 r kdyby nebyly zalaminovaný, tak už to maj roztrhaný, to mi věř! Nějak na vás přišlo jaro pacholci, ale jít do hospůdky na jedno ....... to néééééééééé
Březen 11, 200817 r kdyby nebyly zalaminovaný, tak už to maj roztrhaný, to mi věř! počkej, já si přivezu nůžky
Březen 11, 200817 r kdyby nebyly zalaminovaný, tak už to maj roztrhaný, to mi věř! ty juniore co to mas za divnou fotku v avataru?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.