Octavian1 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Mel bejt nejakej sraz ne ?To to vysumelo, nebo jsem to propasnul?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Mel bejt nejakej sraz ne ?To to vysumelo, nebo jsem to propasnul?? nevim jeslti se kluci v DC sesli, ale jinak to vysumelo. Myslim, ze az bude tepleji, auto na letnich kolech z lehkych slitin, tak to bude lepci., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 jenže plánovaná akce nebyl o autech, ale o hospodě... mělo se jet vlakej... každopádně musíme vymyslet jiný termín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 BADMINTON - nechcete jít někdo ve čtvrtek 6.3.08 od 20:00 na badminton??? kurt mám zamluvenej, ale chybí mi protihráč! hh p.s. nehlašte se všichni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 BADMINTON - nechcete jít někdo ve čtvrtek 6.3.08 od 20:00 na badminton??? kurt mám zamluvenej, ale chybí mi protihráč! hhp.s. nehlašte se všichni! Vypadá to, že si docela zaběháš ... - na jedné straně Vorlík a na druhé ........ taky Vorlík . PS.: ta hospoda zněla líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 BADMINTON - nechcete jít někdo ve čtvrtek 6.3.08 od 20:00 na badminton??? kurt mám zamluvenej, ale chybí mi protihráč! hhp.s. nehlašte se všichni! sakra jaj mam od 18-20 floorbal, jinak bych te rad sel vyklepnout. Leda bych poslal mladou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 sakra jaj mam od 18-20 floorbal, jinak bych te rad sel vyklepnout. Leda bych poslal mladou. ok, kde mám mladou vyzvednou a v kolik? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 ok, kde mám mladou vyzvednou a v kolik? díky tak prý z toho nic nebude, má už nějaký rande (kickbox) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Tak to pry vorlik taky rad pujde, ze prej postoji jako boxpytel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 no tak jak to teda uděláme se srazem? Teď jsem totiž dostal odkaz na diskuzi o dalším srazu na letišti v Mimoni. No a nevim jak by jsme to technicky provedli aby jsme pres den jeli na sraz a vecer do hospody.. Tak se vymáčkněte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 no ja budu na Velikonoce na chalupe, takze jakakoliv akce o vikendu 22. - 23. 3. je pro me vyloucena... to Octavian1: zacni rejt do nekoho jinyho, uz je to trapny!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) no tak jak to teda uděláme se srazem? Teď jsem totiž dostal odkaz na diskuzi o dalším srazu na letišti v Mimoni. No a nevim jak by jsme to technicky provedli aby jsme pres den jeli na sraz a vecer do hospody.. Tak se vymáčkněte.. Jestli jsem to dobře pochopil, tak se jedná o sraz OII a do této kategorie s Babčou nezapadám Editováno: 5. Březen 2008, autor: VRBIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Jestli jsem to dobře pochopil, tak se jedná o sraz OII a do této kategorie s Babčou nezapadám myslím, že to není jenom pro O II.... teď o víkendu tam byla jedna O II a Scout... jinaky samý babči hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 přesně tak Milane, koukej dojet a hlavně hlasovat.. mohli by jsme jet spolu jako Octavia spanila jizda... je to by bylo hezkýýýý jenom musíme zvrátit ten termín.. takže kucí hurá hlasovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 jo a za měsíc je LIPSKOOOOOOOOOO.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) jenom musíme zvrátit ten termín.. takže kucí hurá hlasovat.. kolikátýho ....... ? Začala sezóna chalupářů a dloubačů v hlíně, tak toho času taky moc nemám . PS.: mám suprovej úlovek Editováno: 5. Březen 2008, autor: VRBIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 ty vado nas tady balamuti, ze nema prachy a pak si koupi kamion, tssss., priste mi platis utratu., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 A co přestat řešit hovadiny, než nám to tu nějaký moderátor promaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 A co přestat řešit hovadiny, než nám to tu nějaký moderátor promaže oooo anoo pan velkomozny., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Rozthejte si řidičáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 kdyby nebyly zalaminovaný, tak už to maj roztrhaný, to mi věř! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 kdyby nebyly zalaminovaný, tak už to maj roztrhaný, to mi věř! Nějak na vás přišlo jaro pacholci, ale jít do hospůdky na jedno ....... to néééééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 kdyby nebyly zalaminovaný, tak už to maj roztrhaný, to mi věř! počkej, já si přivezu nůžky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 kdyby nebyly zalaminovaný, tak už to maj roztrhaný, to mi věř! ty juniore co to mas za divnou fotku v avataru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 ty juniore co to mas za divnou fotku v avataru? brb... co je na ní divného? ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.