mischicka Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 brb... co je na ní divného? ??? Nemyslel Blacky VRBICe a jeho JZD frézu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 (editace) Nemyslel Blacky VRBICe a jeho JZD frézu? bych řekl že Blacky myslel tu zdeformovanou fotku Juniora.. co? Editováno: 11. Březen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Nemyslel Blacky VRBICe a jeho JZD frézu? Jaký JZD , to je expresní zásilková služba - ( co dnes podáte, do roka dodáme ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tak mně doma včera kleklo PC..jen zasmrdělo ve zdroji a bylo vymlácíno..doufám,že nic vážného s tím nebude..snad se zas brzy budu moct z domova ozvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tak mně doma včera kleklo PC..jen zasmrdělo ve zdroji a bylo vymlácíno..doufám,že nic vážného s tím nebude..snad se zas brzy budu moct z domova ozvat snad to stihneš dřív než z domova pro seniory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jaký JZD , to je expresní zásilková služba - ( co dnes podáte, do roka dodáme ). Pardón, tak to budeš asi jezdit pro PPL-týden jim trvalo doručit balíček z Prahy na Vysočinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 tak koukám platí to co mi říkal Skaja... dnes podáte, za týden hledáte hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 tak koukám platí to co mi říkal Skaja... dnes podáte, za týden hledáte hh dnes podáte a už nikdy neuvidíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 tak koukám platí to co mi říkal Skaja... dnes podáte, za týden hledáte hh Asi tak, hlavně, že se chvástaj, že doručují do 24-48 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tak ja se musim pridat abych se pochlubil ze uz mi sviti obe mlhovky ) a jak mam pekne nasvicenou bile spezetku, juuuu to je ale peknyyyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tak ja se musim pridat abych se pochlubil ze uz mi sviti obe mlhovky ) a jak mam pekne nasvicenou bile spezetku, juuuu to je ale peknyyyyyyy hmm pekny. PS: ty parkujes v podzemkach u bejvaly delvity? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 (editace) Mam tam pronajatej box. takze obcas i jo Ale nehcapu jak tam muzou prakovat i jiny lidi co maj treba jen 120, to vic vrazej do toho parkovani nez za novy auto Editováno: 12. Březen 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 (editace) Tak ja se musim pridat abych se pochlubil ze uz mi sviti obe mlhovky ) a jak mam pekne nasvicenou bile spezetku, juuuu to je ale peknyyyyyyy ty vole jardo mas ten muj sroubovak.. a od koho mas zprovoznenou mlhovku? :-) jo a co ty LED pro dalsi Octy? :-) Editováno: 12. Březen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 ty vole jardo mas ten muj sroubovak.. a od koho mas zprovoznenou mlhovku? :-) jo a co ty LED pro dalsi Octy? :-) Mam Servis Zatim vemu na jednu (na jednu octu krom zrcatek), dneska jedu do dc tak se ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jinak tady prikladam takovou lahudku z cesty v Rum. Takhle se premalovavaj SPZEtky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jinak tady prikladam takovou lahudku z cesty v Rum.Takhle se premalovavaj SPZEtky Ted Balkán je celej stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tak ja se musim pridat abych se pochlubil ze uz mi sviti obe mlhovky ) a jak mam pekne nasvicenou bile spezetku, juuuu to je ale peknyyyyyyy Mas to az moc bily!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 jej tadt se maze. priima. kde se poflakujete Ustecaci, prave sme projezdil UL krizem krazem na skutru a vy nikde. Ve Svadove se poprali fotbalisti a u zimaku se poflakujou taky nejaci. jinak nuda v Brne. No, něco málo jsem zkusil..od začátku,tak snad nebude moc lidí proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 No, něco málo jsem zkusil..od začátku,tak snad nebude moc lidí proti rozhodne ne. heezky to promazni., myslim, ze kdyz to smazek az po stranu., mnooo treba 60, tak se vubec nic nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 rozhodne ne. heezky to promazni., myslim, ze kdyz to smazek az po stranu., mnooo treba 60, tak se vubec nic nestane. To bych zas nerad..přece jen jsou tu některé starší fotečky ze srazů apod. a ty bych tu nechal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 nechápu, jak ti mohli dát takovou moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 To já taky ne Ale asi budím důvěru..nejspíš mně neznají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 asi ti napíšu "doporučení" hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 asi ti napíšu "doporučení" hh hele Jirko tak to smaž všechno vyjma příspěvků s fotkama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 hele Jirko tak to smaž všechno vyjma příspěvků s fotkama.. Tak koukni od začátku a zkus tipnout, co dělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.