Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

a komu tím prospěješ :wacko:

Tak ja te tam svezu no kdyz nemas na ten benzin :) to je takovej velkej problem proste nse domluvit dejme tomu na 4.4 v tu a tu dobu tam a tam a proste se zaridte??? Toho 4 to berte jako jen exemplarni

Tak ja te tam svezu no kdyz nemas na ten benzin :) to je takovej velkej problem proste nse domluvit dejme tomu na 4.4 v tu a tu dobu tam a tam a proste se zaridte??? Toho 4 to berte jako jen exemplarni

A to jsem ti tu nástěnku chtěl svěřit ...... :help:lol .

Chtěl jsem jít někam na pivko, trochu pokecat a pak jet domu sockou . Jestli chceš jet do Práglu, tak ani nemusíš vymýšlet termín, je tam 6.Sraz SkodaHome.cz dne 23.-25.5.08.

Tak ještě jednou pro Octaviana 1 - chcu jít na pivko, tak nedělej Zagorku a napiš se ;)

Upraveno od VRBIC

Hlasování :

ÚL : VRBIČ, Johanik

DC : všichni krom Johany a Milana.. lol

Hlasování :

DC : všichni krom Johany a Milana.. lol

JINAK TEN PŘÍŠTÍ VÍKEND NEMŮŽU V SOBOTU KOLEM POLEDNE, jedině tak večer.. :palec2:

Hlasování :

DC : všichni - Superfatty a Jirik DC

Já jsem chtěl někam večer - třeba v pátek atd.. No zatím je to nerozhodně ;)

Hlasování :

DC : všichni - Superfatty a Jirik DC

Já jsem chtěl někam večer - třeba v pátek atd.. No zatím je to nerozhodně ;)

no tak co by neee.. :palec2:

no tak co by neee.. :palec2:

Vorlajz se fláká na chajdě - má funkci a já abych to řešil lol;)

Hlasování :

ÚL : VRBIČ, Johanik,Petan

DC : Superfatty, Jirik DC, Kosovo - paprička Mischicka .

Mischicka by ještě mohl dotáhnout nějaké albánce a byla by nás většina :)

To Superfatty..jak bylo včera, ani ses neozval..

Vorlajz se fláká na chajdě - má funkci a já abych to řešil lol;)

dej blbci funkci a vymyslí hlasování lol

ale vážně.. Milane, první předpoklad a podmínka při organizování akcí: NEdávat možnost na výběr.. :palec2::)

Lipsko se blíží ,tak se musím taky napsat ;)

1) Don Pablo Vorlajzo psychodelico, organizatoro, numeratoro

2) Johaniko discoteco magnifico

3) Žofka žárofka Superfattyová

4) Kutil Tim Jiřík.DC Taylor se svojí chotí

5) Octavius 84 asi bez choti..

6) Vrbič a Vrbič junior

škrtám se chlapci, nebudu si kvůli Vorlajzovi plácat šampon abych si na výlet umyl hlavu :kol-78:

Tak ještě jednou pro Octaviana 1 - chcu jít na pivko, tak nedělej Zagorku a napiš se ;)

Ja to myslel samozrejme ironicky tu prahu :) a je mi jedno jestli to bude v DC nebo v UL hlavne reknete termin a ja tam snad budu :)

Mischicka by ještě mohl dotáhnout nějaké albánce a byla by nás většina :)

Albánce? No půlka národa tu jezdí v hrozných střepech (Golf I a starší :p), ale půlka má lepší káry než my - v pátek jsem např. viděl zbrusu nového CLS méďu...

Albánce? No půlka národa tu jezdí v hrozných střepech (Golf I a starší :p), ale půlka má lepší káry než my - v pátek jsem např. viděl zbrusu nového CLS méďu...

No jasně..albánce..nebo kdo to tam žije? já myslel, že právě i oni.. Tak to chudák někdo od nás nebo z Německa, komu třeba zmizel :)

No jasně..albánce..nebo kdo to tam žije? já myslel, že právě i oni.. Tak to chudák někdo od nás nebo z Německa, komu třeba zmizel :)

To mizení aut z Evropy na Balkán byl dřív větší problém, od doby co jim EU dává štědré dotace a co kvete černý obchod, tak si kupují vlastní..

to byl tvůj velitel, to se nepočítá! :D rofl

řekněte kdy a kde a já tam budu ... :)

dej blbci funkci a vymyslí hlasování lol

ale vážně.. Milane, první předpoklad a podmínka při organizování akcí: NEdávat možnost na výběr.. :palec2::)

Tak to se říká trochu jinak, :" Dej blbci funkci a vymyslí lejstro lol " . Chtěl jsem jen názorně ukázat, že do zapadlé vesničky zvané DC se nikomu nechce :specool::plol .

[quote name='Octavian1'

je mi jedno jestli to bude v DC nebo v UL hlavne reknete termin a ja tam snad budu :)

Mno byla to fuška , ale konečně nemeleš hovadiny ;)

Tak to se říká trochu jinak, :" Dej blbci funkci a vymyslí lejstro lol " . Chtěl jsem jen názorně ukázat, že do zapadlé vesničky zvané DC se nikomu nechce :specool::plol .

já jsem to malinko poupravil neb jsme od Tebe ještě žádnej formulář neviděli :palec2:

No koukám, že všem je vcelku jedno, kde to bude, kromě Vrbice ;) Ale je pravda, že s tím traktůrkem v avataru to na dlouhý cestování moc není :p

No koukám, že všem je vcelku jedno, kde to bude, kromě Vrbice ;) Ale je pravda, že s tím traktůrkem v avataru to na dlouhý cestování moc není :p

Vzdyt ja mu porad solidarne nabizim ze ho svezu -_-

já jsem to malinko poupravil neb jsme od Tebe ještě žádnej formulář neviděli :palec2:

to se ti to machruje, když za tebe píše příspěvky hafan ;) - viz. Avatar kol107

Hoši, hoši vy řešíte "traktůrek", ale úplně vám uniklo, co mám naražený na mé chytré hlavičce :t . Pořádně to prohlídněte ...... lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.