Octavian1 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 a komu tím prospěješ Tak ja te tam svezu no kdyz nemas na ten benzin to je takovej velkej problem proste nse domluvit dejme tomu na 4.4 v tu a tu dobu tam a tam a proste se zaridte??? Toho 4 to berte jako jen exemplarni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 (editace) Tak ja te tam svezu no kdyz nemas na ten benzin to je takovej velkej problem proste nse domluvit dejme tomu na 4.4 v tu a tu dobu tam a tam a proste se zaridte??? Toho 4 to berte jako jen exemplarni A to jsem ti tu nástěnku chtěl svěřit ...... . Chtěl jsem jít někam na pivko, trochu pokecat a pak jet domu sockou . Jestli chceš jet do Práglu, tak ani nemusíš vymýšlet termín, je tam 6.Sraz SkodaHome.cz dne 23.-25.5.08. Tak ještě jednou pro Octaviana 1 - chcu jít na pivko, tak nedělej Zagorku a napiš se Editováno: 23. Březen 2008, autor: VRBIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Hlasování : ÚL : VRBIČ, Johanik DC : všichni krom Johany a Milana.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Hlasování :ÚL : VRBIČ, Johanik DC : všichni krom Johany a Milana.. JINAK TEN PŘÍŠTÍ VÍKEND NEMŮŽU V SOBOTU KOLEM POLEDNE, jedině tak večer.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Hlasování : ÚL : VRBIČ, Johanik DC : všichni - Superfatty a Jirik DC Já jsem chtěl někam večer - třeba v pátek atd.. No zatím je to nerozhodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Hlasování :ÚL : VRBIČ, Johanik DC : všichni - Superfatty a Jirik DC Já jsem chtěl někam večer - třeba v pátek atd.. No zatím je to nerozhodně no tak co by neee.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 no tak co by neee.. Vorlajz se fláká na chajdě - má funkci a já abych to řešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Hlasování : ÚL : VRBIČ, Johanik,Petan DC : Superfatty, Jirik DC, Kosovo - paprička Mischicka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Mischicka by ještě mohl dotáhnout nějaké albánce a byla by nás většina To Superfatty..jak bylo včera, ani ses neozval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Vorlajz se fláká na chajdě - má funkci a já abych to řešil dej blbci funkci a vymyslí hlasování ale vážně.. Milane, první předpoklad a podmínka při organizování akcí: NEdávat možnost na výběr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Lipsko se blíží ,tak se musím taky napsat 1) Don Pablo Vorlajzo psychodelico, organizatoro, numeratoro 2) Johaniko discoteco magnifico 3) Žofka žárofka Superfattyová 4) Kutil Tim Jiřík.DC Taylor se svojí chotí 5) Octavius 84 asi bez choti.. 6) Vrbič a Vrbič junior škrtám se chlapci, nebudu si kvůli Vorlajzovi plácat šampon abych si na výlet umyl hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Tak ještě jednou pro Octaviana 1 - chcu jít na pivko, tak nedělej Zagorku a napiš se Ja to myslel samozrejme ironicky tu prahu a je mi jedno jestli to bude v DC nebo v UL hlavne reknete termin a ja tam snad budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Jen tak pro zajimavost vyplati se kupovat dejme tomu octavku v plny vybave za 850 000 nebo koupit rok stary s 20 000km najetymy BMW 5 treba, juknete sem http://www.autecmobil.cz/minisite/diplomaticke-vozy.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Mischicka by ještě mohl dotáhnout nějaké albánce a byla by nás většina Albánce? No půlka národa tu jezdí v hrozných střepech (Golf I a starší ), ale půlka má lepší káry než my - v pátek jsem např. viděl zbrusu nového CLS méďu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Albánce? No půlka národa tu jezdí v hrozných střepech (Golf I a starší ), ale půlka má lepší káry než my - v pátek jsem např. viděl zbrusu nového CLS méďu... No jasně..albánce..nebo kdo to tam žije? já myslel, že právě i oni.. Tak to chudák někdo od nás nebo z Německa, komu třeba zmizel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 No jasně..albánce..nebo kdo to tam žije? já myslel, že právě i oni.. Tak to chudák někdo od nás nebo z Německa, komu třeba zmizel To mizení aut z Evropy na Balkán byl dřív větší problém, od doby co jim EU dává štědré dotace a co kvete černý obchod, tak si kupují vlastní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Albánce? No půlka národa tu jezdí v hrozných střepech (Golf I a starší ), ale půlka má lepší káry než my - v pátek jsem např. viděl zbrusu nového CLS méďu... to byl tvůj velitel, to se nepočítá! rofl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 řekněte kdy a kde a já tam budu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 dej blbci funkci a vymyslí hlasování ale vážně.. Milane, první předpoklad a podmínka při organizování akcí: NEdávat možnost na výběr.. Tak to se říká trochu jinak, :" Dej blbci funkci a vymyslí lejstro " . Chtěl jsem jen názorně ukázat, že do zapadlé vesničky zvané DC se nikomu nechce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 [quote name='Octavian1' je mi jedno jestli to bude v DC nebo v UL hlavne reknete termin a ja tam snad budu Mno byla to fuška , ale konečně nemeleš hovadiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Tak to se říká trochu jinak, :" Dej blbci funkci a vymyslí lejstro " . Chtěl jsem jen názorně ukázat, že do zapadlé vesničky zvané DC se nikomu nechce . já jsem to malinko poupravil neb jsme od Tebe ještě žádnej formulář neviděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 No koukám, že všem je vcelku jedno, kde to bude, kromě Vrbice Ale je pravda, že s tím traktůrkem v avataru to na dlouhý cestování moc není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 No koukám, že všem je vcelku jedno, kde to bude, kromě Vrbice Ale je pravda, že s tím traktůrkem v avataru to na dlouhý cestování moc není Vzdyt ja mu porad solidarne nabizim ze ho svezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 já jsem to malinko poupravil neb jsme od Tebe ještě žádnej formulář neviděli to se ti to machruje, když za tebe píše příspěvky hafan - viz. Avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 No koukám, že všem je vcelku jedno, kde to bude, kromě Vrbice Ale je pravda, že s tím traktůrkem v avataru to na dlouhý cestování moc není Hoši, hoši vy řešíte "traktůrek", ale úplně vám uniklo, co mám naražený na mé chytré hlavičce . Pořádně to prohlídněte ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.