Březen 25, 200817 r Co takhle tenhle patek nebo sobota jak vam to vychazi casove? Nejdriv vyresme kdy a pak kde
Březen 25, 200817 r Co takhle tenhle patek nebo sobota jak vam to vychazi casove? Nejdriv vyresme kdy a pak kde Navrhuju tento pátek ve 20.00 - SPORTBAR, nebo Vinárna u Petana . Třeba někdo vymyslí něco lepšího Upraveno Březen 25, 200817 r od VRBIC
Březen 25, 200817 r Navrhuju tento pátek ve 20.00 - SPORTBAR, nebo Vinárna u Petana . Třeba někdo vymyslí něco lepšího Teď v pátek a sobotu budu nejspíš v Benešově
Březen 25, 200817 r to se ti to machruje, když za tebe píše příspěvky hafan - viz. Avatar ty máš snad něco proti Oskarům ?
Březen 25, 200817 r Navrhuju tento pátek ve 20.00 - SPORTBAR, nebo Vinárna u Petana . Třeba někdo vymyslí něco lepšího Vyhovuje
Březen 26, 200817 r Vyhovuje Moc nás zatím není ....... tak se napište, ať se zamluví místo Seznam na pátek 28.3 ve 20.00: Superfatty ?? , Petan, Johanik, Octavian 1, VRBIC, ............................................................. . PS.: v Teplicích připravujou motokáry, tak příště dáme závody
Březen 26, 200817 r A co sobota a nedele? Krom tedy vorlajze ketreho se ani neptam pze je na chajde Jestli se nikdo další nenapíše, tak to nemá smysl řešit . Holt to zase vyšumělo - snád někdy příště ......
Březen 26, 200817 r Jestli se nikdo další nenapíše, tak to nemá smysl řešit . Holt to zase vyšumělo - snád někdy příště ...... Tak nemusime se shctzet vsici preci
Březen 27, 200817 r Tak nemusime se shctzet vsici preci Jo to máš pravdu, posledně jsme přijeli na kafčo s Vorlíkem a světe div se - nikdo už nepřijel .Naštěstí je Vorlík ukecanej - nahradí minimálně šest lidiček z fóra ,proto musím konstatovat, že se to vydařilo. Silné jádro se nám nějak rozpadlo , tak snád se někomu povede příšte něco naplánovat
Březen 28, 200817 r Tady je nějak mrtvo . Je ten termín 11.4.08 do Lipska platný, nebo budou nějakě úpravy ? Musím si domluvit dovolenou v práci trochu dopředu .
Březen 28, 200817 r Tady je nějak mrtvo . Je ten termín 11.4.08 do Lipska platný, nebo budou nějakě úpravy ? Musím si domluvit dovolenou v práci trochu dopředu . 11.4. bych teoreticky mohl jet ... z dovolené se vracím 10.4.
Březen 28, 200817 r 11.4. bych teoreticky mohl jet ... z dovolené se vracím 10.4. To jsou samé dovolené, výlety, srazíky a práce nikde
Březen 28, 200817 r 11.4. bych teoreticky mohl jet ... z dovolené se vracím 10.4. Jak teoreticky ????? . Budeš mi dělat osobního řidiče, protože moje Babča by tu cestu nemusela ustát :kol-45:
Březen 28, 200817 r To jsou samé dovolené, výlety, srazíky a práce nikde No ty něco říkej..nejsi tu pořád? Koukám, že pořád tu něco zamykáš
Březen 28, 200817 r Jak teoreticky ????? . Budeš mi dělat osobního řidiče, protože moje Babča by tu cestu nemusela ustát :kol-45: Tak to je v háji..kolegyně má dovču a na 11.4. bych měl místo ní zaskakovat u nějakého jednání s přeložkou jedné silnice, kruciš..
Březen 28, 200817 r No ty něco říkej..nejsi tu pořád? Koukám, že pořád tu něco zamykáš Někdo musí, ať tu není brajgl
Březen 28, 200817 r No, a že zrovna ty Musím jít novým moderátorům příkladem Viděl jsi poslední záps Vary - Budějovice, když rozhodčí byli až moc shovívaví a pak se jim to vymklo z kontroly?
Březen 29, 200817 r Musím jít novým moderátorům příkladem Viděl jsi poslední záps Vary - Budějovice, když rozhodčí byli až moc shovívaví a pak se jim to vymklo z kontroly? já to neviděl ale dneska jsme převálcovali Slávku ale bojim se, že to v pondělí projedeme..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.