superfatty Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Lipsko se blíží ,tak se musím taky napsat 1) Don Pablo Vorlajzo psychodelico, organizatoro, numeratoro 2) Johaniko discoteco magnifico 3) Žofka žárofka Superfattyová 4) Kutil Tim Jiřík.DC Taylor se svojí chotí 5) Octavius 84 asi bez choti.. 6) Nexus šampónus antilupus 7) Vrbič a Vrbič junior tak kdy pojedeme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 tak kdy pojedeme? 11. je snad jediný den, kdy musím opravdu být v práci, protože musím zaskakovat za kolegyni na jednom jednání..jinak ostatní dny jsou v pohodě a můžu si vzít volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 já to neviděl ale dneska jsme převálcovali Slávku ale bojim se, že to v pondělí projedeme.. Jj, viděl jsem jen půlku poslední třetiny, ale bylo to pěkné. V pondělí uvidíme, podle mě je Liberec lepší a snad to nebyla jen dohoda-show na co největší zisky ze vstupného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Tak sem taky neco musim prispet. Ve stredu jsem byl na male navstevu u zarovky Superfattyove a Vorlajze. No a taky jsme krome pokecu pracovali na Oskarici... No a na vsechno dohlizel Oskarek. Superfattyho diskoteka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 díky za fotky Zdendo, příště přijedeme na brigádu my s Pavlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Máš tam pěknou skládku žárovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Jedinej kdo se tváří inteligentně je ten pes No ale když vím, že Ti neublížili doli, tak se tam taky můžu vydat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 jo jo to je pořád samej žárovkovej uprage.. tam už jich mám že si na mě nepřijdou.. :-) já nevím jak na moravě ale my tu lidi nežereme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 jo jo to je pořád samej žárovkovej uprage.. tam už jich mám že si na mě nepřijdou.. :-)já nevím jak na moravě ale my tu lidi nežereme Jen aby navíc doli je taky z čech, ale já z Moravy, tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Ted je rada na Vas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 V čem doli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Ted je rada na Vas... v návštěvě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Budu plakat, že jsem tak daleko Snad se aspoň potkáme všichni na škodahome.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Budu plakat, že jsem tak daleko Snad se aspoň potkáme všichni na škodahome.... Koukám, to abych se tam na skok taky vypravil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Koukám, to abych se tam na skok taky vypravil.. ty jo? ty jedeš nejdál do Benešova nad Ploučnicí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Koukám, to abych se tam na skok taky vypravil.. To v každém případku, čím víc se nás sejde, tím lepší to bude, prt. je to hlavně o lidech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 ty jo? ty jedeš nejdál do Benešova nad Ploučnicí Kde to je? Není to za Prahou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Kde to je? Není to za Prahou ? no to je právě Benešov u Děčína... takže když jede Jiřík za manželkou do Benešova, tak nastoupí před barákem předníma dveřma a u u mladý vystupuje zadním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 no to je právě Benešov u Děčína... takže když jede Jiřík za manželkou do Benešova, tak nastoupí před barákem předníma dveřma a u u mladý vystupuje zadním No je to každopádně pořádný flák cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 To v každém případku, čím víc se nás sejde, tím lepší to bude, prt. je to hlavně o lidech vim minimálně o čtyřech lidech co tam budou na tuty celej víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 vim minimálně o čtyřech lidech co tam budou na tuty celej víkend tak to o důvod víc se tam mihnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 vim minimálně o čtyřech lidech co tam budou na tuty celej víkend Já, bruder, Janinka a Ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Já, bruder, Janinka a Ty ne Doli s Luckou, Vorlajjz, Jiřík (mihnoucí se), Já, ty, Janinka, malá mischicka, bruder.. ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 ne Doli s Luckou, Vorlajjz, Jiřík (mihnoucí se), Já, ty, Janinka, malá mischicka, bruder.. ne? Jo, dobra sestava!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 (editace) Zdarec ústečáci, budu shánět akrylátovou barvu, stříbrnou 9102 (tak 3-5 dcl) Hoď te prosím info, kde se dá v okolí UL sehnat. Skoro všude už maj jen ty vodou ředitelný..... Díky za tipy Editováno: 2. Duben 2008, autor: Alegro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.