vorlajz Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 rofl... to je jasný, že jsou to RE-párky jo, byl u mě Fatty... normálně jsem ho musel povozit v autě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 rofl... to je jasný, že jsou to RE-párky jo, byl u mě Fatty... normálně jsem ho musel povozit v autě! REpárky neznám :-)) Se budu muset taky zastavit nekdy na pokec, i kdyz mam dojem ze z tehle party budu asi nejmladsi :-) Jo a kdyz potkate po meste nekde pomalu jedouci Pandu v cerveny barve, sem to ja, ale jedu co muzu, vic to nejede, celych 33 kW :-) Fabii zas dnes zaviram do garaze po vymene oleje a jezdim winter karou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 rofl... to je jasný, že jsou to RE-párky jo, byl u mě Fatty... normálně jsem ho musel povozit v autě! A ze jsi mu to i nepujcil do ruky, preci se nebojis TO : Johanik, kolik ti je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 rofl... to je jasný, že jsou to RE-párky jo, byl u mě Fatty... normálně jsem ho musel povozit v autě! Vy jste kucíííí spolu nějak často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 A ze jsi mu to i nepujcil do ruky, preci se nebojis TO : Johanik, kolik ti je? Za chvili 27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Johaníku, rozhodl jsem se složit ti na tvou Pandu báseň (neber to osobně) díky Řídit auto Panda, co má kvalty čtyři, to je hrozná sranda. prach za sebou víří! Do kopce to nejde, stopu krásně drží, ze zatačky vyjede, okna se mu mlží. Z kopce se to rozjede. airbag auto nemá! na červenou projede, bílý jsem jak stěna! Johaník v něm sedí, tváře má bledý! Upřeně vpřed hledí. spoďáry má hnědý. Říká: to to super sedí, když je noha těžká! Ve Fiatu tohle vědí, jede to jak koloběžka. Výkon tě však naserer, motor hezky bručí. Aspoň že to nežere! pumpař na tě vrčí! A tak volá jen, Moje milá Vlasto, podívej se sem, žere to jen 2 l na sto! Johaníku, benzínu? Ne, oleje, nevadí, ten se doleje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Vy jste kucíííí spolu nějak často <-- o nic jinýho nám nejde! Fáťa je k --> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 ježíííš ty si kuře!!! mě je 28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 No vidite me 15 Tyyyy brdo tady je fakt videt ze ten vorl nema co delat, ty se tam s tema dlazdickama nudis ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Johaníku, rozhodl jsem se složit ti na tvou Pandu báseň (neber to osobně) díkyŘídit auto Panda, co má kvalty čtyři, to je hrozná sranda. prach za sebou víří! Johaníku, benzínu? Ne, oleje, nevadí, ten se doleje! lol Mno tak tohle je husty, mazec :-))) Jen si dovolim podotknout, ze je to 5 kvalt a s ostatnim plne souhlasit :-) lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 No vidite me 15 Tyyyy brdo tady je fakt videt ze ten vorl nema co delat, ty se tam s tema dlazdickama nudis ne? to víš, začala vokurková sezóna... lidi už začínaj nakupovat spíš vánoční dárky! jinak tu básničku jsem měl za 5 minut, taže zas to nebylo žádný velký zdržení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 lol Mno tak tohle je husty, mazec :-))) Jen si dovolim podotknout, ze je to 5 kvalt a s ostatnim plne souhlasit :-) lol hehe... hele Pandi, až pojedeš někdy okolo, tak se zastav na kus řeči! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 hehe... hele Pandi, až pojedeš někdy okolo, tak se zastav na kus řeči! Jezdim okolo obcas rano, kdyz jedu do prace a vezu pritelkyni do skoly a jinak do mesta litam porad, tak se nekdy stavim, mozna zitra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 ok.... doufám, že se nejdeš mstít za tu báseň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 ok.... doufám, že se nejdeš mstít za tu báseň Tak to už jsem snad jediný, koho Vorlajz ještě nezná A koukám, že budu asi i nejstarší, co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 ok.... doufám, že se nejdeš mstít za tu báseň Nene, neni za co se mstit, dyt to bylo jako vazne dobry :-) Docela sem se pobavil, ale teda basnicky strevo fakt dobry a za tak kratkou chvili :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 EE, kluci nejmladsi budu ja.....A fakt taky krome Blackyho nikoho neznam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 ježíííš ty si kuře!!! mě je 28 hej fatty je můj si asi nepoznal ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 2 Nexus (Fattyho děvka ) - no tak můžem jít do trojky ne? 2 Jiřík - můžu ti říkat táto? 2 Octavius - kolik ti je kuřátko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 2 Nexus (Fattyho děvka ) - no tak můžem jít do trojky ne? 2 Jiřík - můžu ti říkat táto? 2 Octavius - kolik ti je kuřátko? vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 skromnej dotaz... na příští víkend (jak je ten sraz) bych potřeboval půjčit příčníky na mýho miláčka! už se mi je nechce letos kupovat... a potřebuju odvézt na chalupu kolo... nosič na kolo mám! prosíííím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Je mi neco mezi 23 a 24, a pricniky mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Je mi neco mezi 23 a 24, a pricniky mam no a myslíš, že bys mi je mohl na ten víkend od 14. - 16. 12. půjčit? teoreticky bych je potřeboval mít na pátek a v sobotu bych ti je na srazu vrátil... jeslti tam teda jedeš... co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 To ej dobry ja myslel ze jsou tady samy dedove ale jak tak koukam tak jsou tady samy lidi meho veku, me by zajimalo kde ta mladez ted bere na takovy auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 to jsou všechno čórky! haha... no já nemít firmu, tak si takový auto asi těžko koupím! klucí, co ty příčníky??? prosííím help!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.