Blacky Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Zdarec ústečáci, budu shánět akrylátovou barvu, stříbrnou 9102 (tak 3-5 dcl)Hoď te prosím info, kde se dá v okolí UL sehnat. Skoro všude už maj jen ty vodou ředitelný..... Díky za tipy mno zkusil bych tu specialku pod horizontem, tam sem kupoval akrylat ja na formanka, ale to uz je nejakou dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Jo, dobra sestava!! Výborná Abychom se pak domluvili kdo bere gril, kdo maso, kdo pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Výborná Abychom se pak domluvili kdo bere gril, kdo maso, kdo pivo já beru Vorlajze a Vy se podělte o zbytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 A co se vrátit zpátky do Ústí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Supervorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 hele, nebavili jste se tady náhodou taky o Lipsku ? Jestli to je v jiným tématu tak sorry, ale nevidím to. Naposledy mi Superfosfát slíbil, že dá vědět a nic. A jestli mně moje sklerotická hlava neklame, tak to začíná zejta, což ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 hele, nebavili jste se tady náhodou taky o Lipsku ? Jestli to je v jiným tématu tak sorry, ale nevidím to. Naposledy mi Superfosfát slíbil, že dá vědět a nic. A jestli mně moje sklerotická hlava neklame, tak to začíná zejta, což ? Ahoj Jirko, jasně bavili, neboj já Na Tebe nezapomněl... takže já bych navrhoval pátek ale nakonec nevím jestli budu moci, protože možná pojedem do Prahy.. Dostal jsem něco urgentního k vyřízení, takže Lipsko asi bude muset jít stranou.. ale neházim flintu do žita..vy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 hele, nebavili jste se tady náhodou taky o Lipsku ? Jestli to je v jiným tématu tak sorry, ale nevidím to. Naposledy mi Superfosfát slíbil, že dá vědět a nic. A jestli mně moje sklerotická hlava neklame, tak to začíná zejta, což ? Tuším, že někdo navrhoval 11., ale to je jediný den, kdy prostě nemůžu..musím být v práci na důležitém jednání.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 hele, nebavili jste se tady náhodou taky o Lipsku ? Jestli to je v jiným tématu tak sorry, ale nevidím to. Naposledy mi Superfosfát slíbil, že dá vědět a nic. A jestli mně moje sklerotická hlava neklame, tak to začíná zejta, což ? Když on fatty uvidí, až jak bude druhá půlka modrého bratrstva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 mno ja to konecne hodil do mapy a je to z regensburgu 350km, hmm to je moc daleko, tak soracale nepojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 tp jr ale celou cestu po dálnici, kde to můžeš valit kolik chceš hm m to bych mohl ,ale kdyz se juknes na mou motorizaci, tak uvidis, ze to nejde. umi i 170, ale papa u toho 9-10l, pri 110-120 papa 7-7,5, ale to uz bych tam jel cca 3 hodiny. na to sem linej. Kdo tam pojedete, tka koukejte poradne fotit. a enjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 mno ja to konecne hodil do mapy a je to z regensburgu 350km, hmm to je moc daleko, tak soracale nepojedu. tp jr ale celou cestu po dálnici, kde to můžeš valit kolik chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 hm m to bych mohl ,ale kdyz se juknes na mou motorizaci, tak uvidis, ze to nejde. umi i 170, ale papa u toho 9-10l, pri 110-120 papa 7-7,5, ale to uz bych tam jel cca 3 hodiny. na to sem linej. Kdo tam pojedete, tka koukejte poradne fotit. a enjoy Kdy teda jedete??Ja jedu v patek dopo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 tp jr ale celou cestu po dálnici, kde to můžeš valit kolik chceš zrovna sem to chtěl napsat, že nemůžeš chtít po Rumikovi aby valil 170 tri hodiny a Vorlajz NEJEDE.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 zrovna sem to chtěl napsat, že nemůžeš chtít po Rumikovi aby valil 170 tri hodiny a Vorlajz NEJEDE.. Ti volal z Kuby? Tak to nepojedeš taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Z dravim z Regesburgu. napichnul sme se tady na neci nezabezpecenou Wifi snad na to neprijde moc brzo. koukejte tam poradne fotit a poslat , at se pokochame i my lemplove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Tak kdo a kdy teda jede do TOHO LIPSKAAAAAAAAAAAAA???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Tak kdo a kdy teda jede do TOHO LIPSKAAAAAAAAAAAAA???? Možná by bylo dobré rovnou zamluvit nějakej autobus ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Já ne, páč fatty bez Vorlajze ani ránu a navíc 11.4. musím být v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 (editace) Kurma co je s Vama lidi?? To jste nejaky zavislaci na sobe???Jeden nejede tak druhej taky ne a treti uz vubec?? Chapu ze nekdo nemuze kvuili praci ale vymlouvat se na vorlika Supefaši pojede a veme sobou rodinu vrbičů Editováno: 7. Duben 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 ty woe já to nedám, nejde o Pavla.. jde mi o to, že prostě nestíhám.. zařizuju nějakej kšeftík a prostě se mi to nehodí. Leda že by měli votevříno až do pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Tak to samozrejme nemaj zase nejaky corky?? to zname Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Tak to samozrejme nemaj zase nejaky corky?? to zname a ty mu to určitě dýluješ : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Ja jsem taky z Usti, respektive z Chlumce, ale beru se jako ustecak Nekam bych taky klidne vyrazil, rad bych okouknul cizi okty abych mel nejakou inspiraci, ale nikoho z Vas nejspis neznam Jinak ja do Lipska chci 12tyho ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 V sobotu to bude sebevražda..tě tam ušlapou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.