Dajvr Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 V sobotu to bude sebevražda..tě tam ušlapou Taky jsem na to myslel, ale nechce se mi brat dovolenou, protoze jsem si uz 3 dny vybral a potrebuju co nejvic dni na leto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Taky jsem na to myslel, ale nechce se mi brat dovolenou, protoze jsem si uz 3 dny vybral a potrebuju co nejvic dni na leto tak my jsme hlavně rádi, že máme dalšího týpka do naší Oooo partičky.. neboj určo spácháme brzo nějakej lokální srazík.. ale až se nám vrátí vrchní organizátor a nástěnkář v jedné osobě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Okey, to zni dobre. Budu to tu porad sledovat aby mi nic neuteklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Okey, to zni dobre. Budu to tu porad sledovat aby mi nic neuteklo Nazdaaaar chlape, mám pro tebe dobrou zprávu ( no vlastně pro všechny) : Vorlajz mi volal, že už se nevrátí , tak funkci organizátora musím vzít na své bedra já ( páč tady nikdo lepší nenííí ) . Jen musím nějak poladit, aby mě ta pakáž tady poslouchala a nasabotovala mé výplody .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Volal? Na Kubě maj ale mobily povolený jen Castro a jeho brácha, tak odkud volal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Volal? Na Kubě maj ale mobily povolený jen Castro a jeho brácha, tak odkud volal?? Taková skleróza Mišáku .... ,sice si se přidal jako poslední do rozhovoru, ale byl u toho i Robert . Tady to máš v odkazu : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 jj. Vorlík je v masce, protože to přehnal s válením na slunku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Kluci (fatty a vorlik) ne ted vazne z vas je ted takovy duo BRATRI V TRIKU jeden bez druhyho ani ranu, to jsem zvedavej kdo se kam prestehuje, jeslti Fatty do ULU nebo vorlik do DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Kluci (fatty a vorlik) ne ted vazne z vas je ted takovy duo BRATRI V TRIKU jeden bez druhyho ani ranu, to jsem zvedavej kdo se kam prestehuje, jeslti Fatty do ULU nebo vorlik do DC Copak, chybí ti kamarád , tak s klukama musíš začít jezdit na kávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Nazdaaaar chlape, mám pro tebe dobrou zprávu ( no vlastně pro všechny) : Vorlajz mi volal, že už se nevrátí , tak funkci organizátora musím vzít na své bedra já ( páč tady nikdo lepší nenííí ) . Jen musím nějak poladit, aby mě ta pakáž tady poslouchala a nasabotovala mé výplody .... Tak to je super, ja urcite poslouchat budu Jsem zvedavej kdy neco bude. Tak premejslim a nejspis z Vas budu nejmladsi a budu mit nejhorsi auto Kdyz uz tady jste nemate nekdo zkusenosti s firmou RAKSO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Kluci (fatty a vorlik) ne ted vazne z vas je ted takovy duo BRATRI V TRIKU jeden bez druhyho ani ranu, to jsem zvedavej kdo se kam prestehuje, jeslti Fatty do ULU nebo vorlik do DC A co dvojdomek v Povrlech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 A co dvojdomek v Povrlech? To by slo a nebo hausboat a plavili by se spolu mezi ustim a decinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 To by slo a nebo hausboat a plavili by se spolu mezi ustim a decinem Jen aby u nich nezačala ponorková nemoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Tak premejslim a nejspis z Vas budu nejmladsi a budu mit nejhorsi auto Neboj, největší sociál jsem tady já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Tak premejslim a nejspis z Vas budu nejmladsi a budu mit nejhorsi auto Neboj, největší sociál jsem tady já Proc myslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Proc myslis? To neřeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) Proc myslis? Pockej az ho uvidis ten je jasnej Editováno: 8. Duben 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Hele kluci ja to taky nedam, btw. vas zdravim z TECHAGRA, kde jsem az do ctvrtka, takze v patek prvni den v praci. Ale co v sobotu nekde nejaka kava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 tady to neni vo autech ale vo lidech kámo.. a už mě neserte s těma narážkama na mě a Vorla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Tak panove, ted z Vas vazne nemuzu, vubec nechapu o co jde a jak co kdo mysli. Bude mi asi chvili trvat nez se zorientuju. Koukam, ze uz jste pekne zabehla banda a ja si prijdu jak nejakej obsirac ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 to chce čas, zvykneš si... jsme hrozná sebranka.. a to ještě neznáš Vorlajze Castra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Takze se mam na co tesit. Doufam, ze me moc nezkazite Ne, sranda, ja uz jsem zkazenej dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Heh si zvyknes, a co to kafe??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 To doufam Jinak s tim kafem to asi nebylo na me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.