Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

V sobotu to bude sebevražda..tě tam ušlapou ;)

Taky jsem na to myslel, ale nechce se mi brat dovolenou, protoze jsem si uz 3 dny vybral a potrebuju co nejvic dni na leto

Taky jsem na to myslel, ale nechce se mi brat dovolenou, protoze jsem si uz 3 dny vybral a potrebuju co nejvic dni na leto

tak my jsme hlavně rádi, že máme dalšího týpka do naší Oooo partičky.. :palec2: neboj určo spácháme brzo nějakej lokální srazík.. :palec2:

ale až se nám vrátí vrchní organizátor a nástěnkář v jedné osobě.. lol

Okey, to zni dobre. Budu to tu porad sledovat aby mi nic neuteklo :palec2:

Okey, to zni dobre. Budu to tu porad sledovat aby mi nic neuteklo :palec2:

Nazdaaaar chlape, mám pro tebe dobrou zprávu ( no vlastně pro všechny) : Vorlajz mi volal, že už se nevrátí , tak funkci organizátora musím vzít na své bedra já ( páč tady nikdo lepší nenííí kol10 ) .

Jen musím nějak poladit, aby mě ta pakáž :tkol101 tady poslouchala a nasabotovala mé výplody .... lol:specool:

Volal? Na Kubě maj ale mobily povolený jen Castro a jeho brácha, tak odkud volal??

Volal? Na Kubě maj ale mobily povolený jen Castro a jeho brácha, tak odkud volal??

Taková skleróza Mišáku :wacko: .... ,sice si se přidal jako poslední do rozhovoru, ale byl u toho i Robert ;) .

Tady to máš v odkazu :

:smich::palec::kol-38:

jj. Vorlík je v masce, protože to přehnal s válením na slunku ;)

Kluci (fatty a vorlik) ne ted vazne z vas je ted takovy duo BRATRI V TRIKU jeden bez druhyho ani ranu, to jsem zvedavej kdo se kam prestehuje, jeslti Fatty do ULU nebo vorlik do DC

Kluci (fatty a vorlik) ne ted vazne z vas je ted takovy duo BRATRI V TRIKU jeden bez druhyho ani ranu, to jsem zvedavej kdo se kam prestehuje, jeslti Fatty do ULU nebo vorlik do DC

Copak, chybí ti kamarád :kuk: , tak s klukama musíš začít jezdit na kávu :kol-34::kol-35:;):p

Nazdaaaar chlape, mám pro tebe dobrou zprávu ( no vlastně pro všechny) : Vorlajz mi volal, že už se nevrátí , tak funkci organizátora musím vzít na své bedra já ( páč tady nikdo lepší nenííí kol10 ) .

Jen musím nějak poladit, aby mě ta pakáž :tkol101 tady poslouchala a nasabotovala mé výplody .... lol:specool:

Tak to je super, ja urcite poslouchat budu :palec2: Jsem zvedavej kdy neco bude.

Tak premejslim a nejspis z Vas budu nejmladsi a budu mit nejhorsi auto kol100

Kdyz uz tady jste nemate nekdo zkusenosti s firmou RAKSO?

A co dvojdomek v Povrlech? ;)

A co dvojdomek v Povrlech? ;)

To by slo a nebo hausboat a plavili by se spolu mezi ustim a decinem :)

To by slo a nebo hausboat a plavili by se spolu mezi ustim a decinem :)

Jen aby u nich nezačala ponorková nemoc ;)lol

Neboj, největší sociál jsem tady já ;):palec2:

Neboj, největší sociál jsem tady já ;):palec2:

Proc myslis?

Proc myslis?

To neřeš :)

Proc myslis?

Pockej az ho uvidis ten je jasnej kol110

Upraveno od Octavian1

Hele kluci ja to taky nedam, btw. vas zdravim z TECHAGRA, kde jsem az do ctvrtka, takze v patek prvni den v praci. Ale co v sobotu nekde nejaka kava?

tady to neni vo autech ale vo lidech kámo..

a už mě neserte s těma narážkama na mě a Vorla..

Tak panove, ted z Vas vazne nemuzu, vubec nechapu o co jde a jak co kdo mysli. Bude mi asi chvili trvat nez se zorientuju. :unsure: Koukam, ze uz jste pekne zabehla banda a ja si prijdu jak nejakej obsirac :o)

to chce čas, zvykneš si... jsme hrozná sebranka.. a to ještě neznáš Vorlajze Castra..

Takze se mam na co tesit. Doufam, ze me moc nezkazite ;) Ne, sranda, ja uz jsem zkazenej dost :kol-138:

Heh si zvyknes, a co to kafe???

To doufam :palec2: Jinak s tim kafem to asi nebylo na me ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.