Dajvr Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 tak Lipsko absolvováno! Novej Superb uz se prodava? Ja ho totiz ve stredu videl na dalnici, kdyz jsem jel z Prahy, predjizdel jsem ho a cumel jsem jak puk. Zadek jinej a predek klasika co jsem si myslel, jako OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Novej Superb uz se prodava? Ja ho totiz ve stredu videl na dalnici, kdyz jsem jel z Prahy, predjizdel jsem ho a cumel jsem jak puk. Zadek jinej a predek klasika co jsem si myslel, jako OII začne se prodávat tuším v červnu, s tím že na zapadních trzích se začíná o chvilku dříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 ahojy verbezi ustackea okolni. hlasim se z Afriky, mno djerba teplonko, 22 stupnu, pohodicka papanicko, jen ty auta, boooze., jeden vrak vedle druhyho a jezdej jak prasata. hodla msi pujcit skutrika, ale nevim kudy budu jezit abych prezil., ) zdarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Okey, ale ja uz ho predjel Zitra Lipsko, vyjizdime v pul osme, tak jdu chrapat Mejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Ja taky dneska byl, a oprti lonsku nic moc teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Tak hlasim, ze Lipsko uspesne zdolano a musim rict, ze jsem potesen. Byl jsem prvne, ale fakt super. Nejvic co me nadchlo byl Superb a Mondeo. Jinak sedel jsem tak ve 40% aut a vsechno si osahal, takze fajn zazitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Dajvr, ty si tady taky furt což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Dajvr, ty si tady taky furt což? Tak snazim se. aby mi nic neuteklo a abych alespon trochu vedel o co jde a zapadl mezi Vas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Tak snazim se. aby mi nic neuteklo a abych alespon trochu vedel o co jde a zapadl mezi Vas s takovou --> Aspoň jezdím za 65 % nákladů na béňo ) ... moc nezapadneš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 s takovou --> Aspoň jezdím za 65 % nákladů na béňo ) ... moc nezapadneš! hlavně ne u Vorlajze, jak máš TéDéIííí tak musíš kolem něj jen tak zlehounka našlapovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 (editace) hlavně ne u Vorlajze, jak máš TéDéIííí tak musíš kolem něj jen tak zlehounka našlapovat.. ...aby se moc neurazil!! Editováno: 14. Duben 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 s takovou --> Aspoň jezdím za 65 % nákladů na béňo ) ... moc nezapadneš! hlavně ne u Vorlajze, jak máš TéDéIííí tak musíš kolem něj jen tak zlehounka našlapovat.. ...aby se moc neurazil!! Vy naděláte Já mám taky benzín, ale i spálená nafta mi voní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Aha, tak to se omluvuji Nafta je nafta, dneska uz davno neni pravda, ze benziny jsou zivejsi a zadky trham vsem kdyz chci a je jedno jestli dieselum nebo benzinum Ale nikomu to neberu, nekdo je holt tvrdej zastancem benzinu, tak je to jeho vec, ja mam zase rad nafticku. Jenom rychle jizdy si ted uz tolik neuzivam, vzhledem ke stavu meho bodoveho konta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Bože, nechme toho než zas začne šílená debata :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Dajvr, taky máš rád Velikonoce jako já? my zpívali tuhle: Hody hody doprovody, kde má Dajvr svoje body! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 A schválně kolik jich máš, a za co? Se pochlub, ať v tom nejsem sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 já mám minimálně -2 body za rychlost v obci v toleranci do 20 km/h ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 já mám minimálně -2 body za rychlost v obci v toleranci do 20 km/h ... To bylo na Dajvra..ale 2 bodíky taky dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 já mám minimálně -2 body za rychlost v obci v toleranci do 20 km/h ... Takovéhle 2 už mám snad smazané, nebo brzo mít budu a teď mi myslím žádné nepřibudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Takovéhle 2 už mám snad smazané, nebo brzo mít budu a teď mi myslím žádné nepřibudou s Tebou je to těžký, nalapeš body, pak odrfčíš zachraňovat mír ve světě a úřednící aby sušili hubu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 No, tak to je dobra koleda ) Mam posledni 4 body. Dostal jsem to 4x za rychlost, pokazde za 2 body, tzn. celkem 8 bodu minus. Jednou jsem to ukecal, jelikoz to bylo o vic jak 20, tak jsem mel dostat 3 body, ale podarilo se to uhrat na 2 ) Takze ted uz jezdim vyhlasku, alespon tedy co se mesta tyce, ale mimo mesto uz taky nejezdim co driv. Treba dalnici uz jezdim 140 km/h max. 150 km/h, kdyz pospicham, tak chvilema i vic, ale driv to bylo 180 km/h normalni cestovni rychlost na dalnici, 120 km/h mimo obec a v obci tech 70 km/h. ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 co takhle dáááát si špenááát... špe špe špe špenáááát.... ehm... kafíčko samozřejmě! anebo drink a la playa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 ale driv to bylo 180 km/h normalni cestovni rychlost na dalnici, 120 km/h mimo obec a v obci tech 70 km/h. ( ni ve zlým, ale seš teda pěkný PRASE!!! předpokládám, že si ještě mladej a nemáš rodinu... což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 co takhle dáááát si špenááát... špe špe špe špenáááát.... ehm... kafíčko samozřejmě! anebo drink a la playa? V kolik mám přijet na ten drink ? Snád ses to tam naučil pořádně míchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.