Luďa Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Když si ke mě na lekce chodil,a studoval každý den! vlastnim potem si se brodil, ale tys švindloval jen! furt říkals: "Vím!" mě vlas hruzou povstane, tvá báseň nemá rým, tak se vzchop! Milane! Bravo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Bravo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Vorlajz to rozjizdi ve velkym koukam, ale jak mu to jde panecku, asi dobrej oddil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Někdo by ty básně měl sbírat a pak je vydat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Někdo by ty básně měl sbírat a pak je vydat Taky sem na to myslel. Nebo udělat spešl téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Někdo by ty básně měl sbírat a pak je vydat Taky sem na to myslel. Nebo udělat spešl téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 (editace) život je boj, tak se připrav Scoutíku Editováno: 18. Duben 2008, autor: VRBIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ach jo, nedaj si pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Nakonec nebudu lákat baby na sbírku motýlů a kino,ale na sbírku básní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Když si ke mě na lekce chodil,a studoval každý den! vlastnim potem si se brodil, ale tys švindloval jen! furt říkals: "Vím!" mě vlas hruzou povstane, tvá báseň nemá rým, tak se vzchop! Milane! SICE NEMÁ RÝM, VŠAK BOHATÝ MÁ ŠPRÝM. TEĎ ZAMEŤ SI PŘED SVÝM PRAHEM, POEZIE TY JSI VRAHEM! SCOUTE, NA SVĚDOMÍ LEŽÍ TOBĚ, ŽE SAMOTNÝ FOGLAR ROTUJE V HROBĚ! NA LEŠTĚNÍ VOZU ZNEUCTIL´S HADŘÍKY, NA ZADNÍM SEDADLE LÍŽEŠ PAK BOBŘÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 SICE NEMÁ RÝM,VŠAK BOHATÝ MÁ ŠPRÝM. TEĎ ZAMEŤ SI PŘED SVÝM PRAHEM, POEZIE TY JSI VRAHEM! SCOUTE, NA SVĚDOMÍ LEŽÍ TOBĚ, ŽE SAMOTNÝ FOGLAR ROTUJE V HROBĚ! NA LEŠTĚNÍ VOZU ZNEUCTIL´S HADŘÍKY, NA ZADNÍM SEDADLE LÍŽEŠ PAK BOBŘÍKY Tak tohle myslim zatim jasne vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 SICE NEMÁ RÝM,VŠAK BOHATÝ MÁ ŠPRÝM. TEĎ ZAMEŤ SI PŘED SVÝM PRAHEM, POEZIE TY JSI VRAHEM! SCOUTE, NA SVĚDOMÍ LEŽÍ TOBĚ, ŽE SAMOTNÝ FOGLAR ROTUJE V HROBĚ! NA LEŠTĚNÍ VOZU ZNEUCTIL´S HADŘÍKY, NA ZADNÍM SEDADLE LÍŽEŠ PAK BOBŘÍKY Asi čekáš ňákou odpověď, radši bež do kostela na zpověď! Ty máš černý svědomí, tak to ber na vědomí! Dřív tvůj kámoš byl jsem já, však teď mi už nic nezbývá, než zády se k tobě otočit, a hořký pivo si natočit! Zapít tenhle žal, co kámoše mi vzal. Teď už jenom Žofku mám, to ti Milane podvídám. Až ti jednou smutno bude, až tváře budou rudé, až v očích slzy budeš mít, tak se zkus zastavit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Asi čekáš ňákou odpověď,radši bež do kostela na zpověď! Ty máš černý svědomí, tak to ber na vědomí! Dřív tvůj kámoš byl jsem já, však teď mi už nic nezbývá, než zády se k tobě otočit, a hořký pivo si natočit! Zapít tenhle žal, co kámoše mi vzal. Teď už jenom Žofku mám, to ti Milane podvídám. Až ti jednou smutno bude, až tváře budou rudé, až v očích slzy budeš mít, tak se zkus zastavit! Ja se z Vas ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Asi čekáš ňákou odpověď,radši bež do kostela na zpověď! Ty máš černý svědomí, tak to ber na vědomí! Dřív tvůj kámoš byl jsem já, však teď mi už nic nezbývá, než zády se k tobě otočit, a hořký pivo si natočit! Zapít tenhle žal, co kámoše mi vzal. Teď už jenom Žofku mám, to ti Milane podvídám. Až ti jednou smutno bude, až tváře budou rudé, až v očích slzy budeš mít, tak se zkus zastavit! MÍSTO SE MNOU NA KÁVIČKU, ZAJEL SIS S AUTEM NA MYČKU! ZA TO CHTĚL JSEM UCHOPIT PALIČKU A ROZDRTIT TI DRAŽDIČKU . ŽIVOT JE JAKO KYVADLO, TAK NEHRAJ TADY DIVADLO! JE JARO, TEPLO, NETŘEBA TOPIVO, ZA UŠETŘENÝ PENÍZ ZAJDEME NA PIVO . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Trhni mi nohou nádivo, já sám zajdu si na pivo! S tebou nejdu do hospody, ty kámo, rádo by! Snad jen kdybys přišel, a vstříc mi vyšel. Na kolena tu klekneš, a jak mě máš rád mi řekneš! I Žofka asi tuší, že slituju se nad tvou duší! Že zas tě budu mít rád, že zas budeš můj kamarád! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 to vorl: ja nevedel ze ted delas skladnika, ti to dneska pekne slo od ruky jak jsi nakladal ty pytle na auto.... taky bych potreboval odvezt par pytlu cementu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Trhni mi nohou nádivo,já sám zajdu si na pivo! S tebou nejdu do hospody, ty kámo, rádo by! Snad jen kdybys přišel, a vstříc mi vyšel. Na kolena tu klekneš, a jak mě máš rád mi řekneš! I Žofka asi tuší, že slituju se nad tvou duší! Že zas tě budu mít rád, že zas budeš můj kamarád! TEĎ PADÁ MOJE BRADA, V SRDCI BOLÍ ZRADA! POZVAT CHTĚL JSEM TĚ DO MEKÁČE, TY UKAZUJEŠ MI FAKÁČE! SPOJENÉ BYLY NAŠE DUŠE, TEĎ VYMĚNÍŠ MĚ ZA MATUŠE. POČKEJ AŽ DOMU LADOU, PŘIVEZE JEDNOU TI MLADOU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 to vorl: ja nevedel ze ted delas skladnika, ti to dneska pekne slo od ruky jak jsi nakladal ty pytle na auto.... taky bych potreboval odvezt par pytlu cementu narozdíl od tebe se práce nebojím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 TEĎ PADÁ MOJE BRADA,V SRDCI BOLÍ ZRADA! POZVAT CHTĚL JSEM TĚ DO MEKÁČE, TY UKAZUJEŠ MI FAKÁČE! SPOJENÉ BYLY NAŠE DUŠE, TEĎ VYMĚNÍŠ MĚ ZA MATUŠE. POČKEJ AŽ DOMU LADOU, PŘIVEZE JEDNOU TI MLADOU hustě Milane!!! respekt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 hustě Milane!!! respekt! bylo mi ctí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 narozdíl od tebe se práce nebojím! hele Pablo kam si psal ty hustý texty na ten Sraz v Mimoni? Já myslel že do srazu 22.3...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Teda kucííí nestíhám zírat. Ste čímdál lepší!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 hele Pablo kam si psal ty hustý texty na ten Sraz v Mimoni? Já myslel že do srazu 22.3...? Superfatty, tu mas link, je to fakt super Vorlajz náš básnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Vorlajz ty seš Ďábel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 tak jen pro připomenutí... a DĚKUJU !!!! WRCCC dneska dobrou náladu mám, to ti Doli povídam. tak napiš mě na seznam tvůj, ty chlapče milý můj! snad i JirkaK dojede, sprinta se mnou pojede. asi mě však natře, v tý svojí "tatře" taky Jaster to je třída, každy sraz si hlídá! nesmí nikde chybět, v Mimoni bude vidět. srázek to bude krásný, už teď je to jasný. ještě póčo hezký mít, a můžem štastný být! ještě si tak přemýšlím, blbosti už vymýšlím. jestli JiříkDC pojede, zda Skaja dojede? je zatím jistý, že letiště nebude pustý. Bimboun, Bobík, , možná Bburago emílek no to by asi stačilo, snad se vám to páčilo? a komu se to nelíbí, ať mi prdel políbí! Zatímco se Doli o sraz bojí, Mischicka na stráži stojí. V prachu s flintou u pasu, u nohou Corony basu. Přemýšli jak se v Mimoni mají, krásné sny se mu o tom zdají. Na dalším srazu chybět nebude, s námi všemi pobude! Všichni spolu zapaříme, česnečku ráno uvaříme. benzín, nafta, pivo, tam nesmíte chybět, ty VO! tentokrát to bude v kempu, snad nebude tam mnoho trempů! Budou tam však Scouti, to sou krásný autí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.