superfatty Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 A kdyby jsme se už neviděli, tak jsem padl i rodinou při dobývání naší nejvyšší hory Sněžky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 A kdyby jsme se už neviděli, tak jsem padl i rodinou při dobývání naší nejvyšší hory Sněžky ! Proč jí dobejvals? Vždyť je naše a nikde sem nečetl,že by nám jí protivníci-už nemáme nepřátele zabavili. Jinak nech dobejvání na ARMÁDĚ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Jojo, ta připomenutá báseň je super, asi by jí chtělo dát na stránky OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Jinak nech dobejvání na ARMÁDĚ. jako ty bys to snad chtěl dát za úkol Mischickovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 (editace) jako ty bys to snad chtěl dát za úkol Mischickovi? To je velitelskej. Myslíš,že u nás v rodině není jinej příslušník ARMÁDY ČESKÝ REPUBLIKY? Editováno: 20. Duben 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 To je velitelskej. Myslíš,že u nás v rodině není jinej příslušník ARMÁDY ČEKÝ REPUBLIKY? jesus... začíná mě polejvat studenej pot! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 jesus... začíná mě polejvat studenej pot! Se Ti ani nedivím. Ty u tý pochybný česko-polsko-čínský hranice.:kol-98: Ps.:jinak mě většinou oslovujou PANE BOŽE nebo BOŽE!! Na pane si nepotrpím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 dneska už mě zase všechno sere... už se těším na chalupu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 dneska už mě zase všechno sere... už se těším na chalupu! Už aspoň vyrazils nebo jedeš až zejtra? Jinak šťasnou cestu. A bacha na švestky. Jak tekutý tak ty u silnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Nikdo z vás nejel vy lemry líný, tak sem dám nějaké foto z motokár ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Nikdo z vás nejel vy lemry líný, tak sem dám nějaké foto z motokár ....... Kolik te to stalo?? neznas se s nima ze by nam dali nejakou schone slevu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Kolik te to stalo?? neznas se s nima ze by nam dali nejakou schone slevu? Cena je 170,- Kč na 10.min. a za deset jízd dostaneš dvě zdarma. Tak když by se to zaplatilo hromadně, ušetřilo by se 340,- kaček naší tvrdé měny . PS.: nikoho tam neznám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Cena je 170,- Kč na 10.min. a za deset jízd dostaneš dvě zdarma. Tak když by se to zaplatilo hromadně, ušetřilo by se 340,- kaček naší tvrdé měny . PS.: nikoho tam neznám ... vaaau chlapy., neco sem propas? kdy se jede dalsi jizda? ted na to neni moc pocasi, ale jak to pujde, tak zase du vam natrit zadky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 V tydnu kolem 17, nejlepe utery nebo pondeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Koukam ze sem to taky propasl PRiste bych se rad pridal taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 V tydnu kolem 17, nejlepe utery nebo pondeli tak to lepe utery. Mivam porady do 16, tak by to slo. V pondeli nemuzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Takze predbezne utery 17 kdo by mohl. Takze JA + vemu jeste nekoho sebou Blacky VRBIC?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Takze predbezne utery 17 kdo by mohl. Takze JA + vemu jeste nekoho sebou Blacky VRBIC?? uterý bych mohl, ale v pět je moc brzo... tak v půl šestý aspoň, což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 uterý bych mohl, ale v pět je moc brzo... tak v půl šestý aspoň, což? já nevim, asi budu mít spin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 já nevim, asi budu mít spin.. Tak muzem dat treba na 6 to uz je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 mno ok., jeste taky aby bylo pocasi. Ted je peknej hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 mno ok., jeste taky aby bylo pocasi. Ted je peknej hnus V utery kolem 13 ale verte tomu, dneska taky melo byt slunecno ale tak pokud nebudou padat trakare tak je to ok aspon to pujde lip do smyku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 (editace) Tak chlapci Ústecký,po 14-ti dnech nemoci vás opouštím a vyrážím o5 bojovat za všsechen český lid a chránit vás. Hlavně VORLAJZe, OSKARa a SUPERFATTYho. Tak se mějte pacholci a snad se sejdem v Práglu. Ps.:Vorlajz díky za kulturní obohacení mysli. (básničky) Editováno: 20. Duben 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 ahoj Lůďo!!! Good luck my friend!!! rád jsem tě "poznal"... a doufám, že tě osobně poznám v Praze na srazu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Takze predbezne utery 17 kdo by mohl. Takze JA + vemu jeste nekoho sebou Blacky VRBIC?? Nerad bych, aby se u mě projevila závislost na motokárách, tak každý týden jezdit nemůžu . Stejně mám natrénováno, tak bych váš všechny strčil do kapsy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.