VRBIC Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Jo to je Usti, a ja furt premyslel co to je za prdel sveta To bude novej betonovej pomník v Ústí a ty hned myslíš na konec světa . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 není to lanovka na šutr z Mariánské skály? Až tu skálu srovnají se zemí..začne se kámen rubat v centru..nebo je to na uhlí..a pod tím barákem se fárá do hlubin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 není to lanovka na šutr z Mariánské skály? Až tu skálu srovnají se zemí..začne se kámen rubat v centru..nebo je to na uhlí..a pod tím barákem se fárá do hlubin heeeej Jiříku za 1000 bodů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 heeeej Jiříku za 1000 bodů.. hele táhněte nazpět do Pičína jo? jo ta lanovka povede na Větruš vy Pičínský řepy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 hele táhněte nazpět do Pičína jo? jo ta lanovka povede na Větruš vy Pičínský řepy!!! A pičín kozomín řitka, skvěle vydařená pitka.. pičín, kozomín, řitka, tak to musím bejt.. ájéé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Jo to je Usti, a ja furt premyslel co to je za prdel sveta Uhodl jsi to oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Uhodl jsi to oboje Dráždíš hada bosou nohou DACANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Tak si trhnete ploutvi vy lamky Ustecky a ja jedu v sobotu do Sosnovy na motokary. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Tak si trhnete ploutvi vy lamky Ustecky a ja jedu v sobotu do Sosnovy na motokary. a už se prosím nevracej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Pöckej ty HADE az zase budes chtit pujcit pricniky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Pöckej ty HADE az zase budes chtit pujcit pricniky.... jo a k tomu klíč na tažný viď?! díky nechci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Njn, i mistr tesar se nekdy utne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 jo a k tomu klíč na tažný viď?! díky nechci! no jako o tažným mi nemluv.. včera jsem nandaval a zlomil jsem v něm klíček.. kura ještě že mám tak šukovný ruce a sponkou a pinzetou jsem ho vyndal.. a tak jsem mohl dokončit montáž tažnýho, nosiče na kola a my mohli vyrazit na Sněžník.. bylo to super.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 no jako o tažným mi nemluv.. včera jsem nandaval a zlomil jsem v něm klíček.. jo proto neděláš v oboru a ten výučák si spálil :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 jo proto neděláš v oboru a ten výučák si spálil lidi to je hrozný, jakýho hada si člověk může hřát na prsou v tomto případě spíš anakondu teeda.. Otesánku jeden vošklivej, brejlatej, Douchovej.. mno ale bylo to jinak, ten klíč musel být nalomenej, jelikož jsem nepoužil zbla hrubé síly, prostě jsem jen zasunul a už se zlomil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 mno ale bylo to jinak, ten klíč musel být nalomenej, jelikož jsem nepoužil zbla hrubé síly, prostě jsem jen zasunul a už se zlomil.. Ještě žes zasunul a zlomil se jen klíč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 co někdy vyrazit k hyperce na motokary? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 co někdy vyrazit k hyperce na motokary? rozhodne souhlas, uz je hezky., dnes sm e drazdi l skutrika ppo UL a parada., tak kdy? zase v utery? 18:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 rozhodne souhlas, uz je hezky., dnes sm e drazdi l skutrika ppo UL a parada., tak kdy? zase v utery? 18:00? já bych mohl snad mě ta kára uveze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 rozhodne souhlas, uz je hezky., dnes sm e drazdi l skutrika ppo UL a parada., tak kdy? zase v utery? 18:00? JJ, to by šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Ja bych taky mohl tak sem hodte blizsi info, v kolik tam resp. kde apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 No jak rikal Blacky. Dneska v 18:00. Tak sem napiste, kdo by vsechno jel. Já sem pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 kde? kam? kdy? jak? díky, zkusím se přizpůsobit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 kde? - Teplice Olympie kam? - TAM kdy? - 18:00 tam ( jedu v cca 17:50 od Rondelu) jak? - Autem, bo pesky je to daleko. pokud mate vlastni helmu tak usetrite 20Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 díky.. na kolik to přijde? v životě jsem to neřídil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.