Duben 23, 200817 r Jo to je Usti, a ja furt premyslel co to je za prdel sveta To bude novej betonovej pomník v Ústí a ty hned myslíš na konec světa .
Duben 23, 200817 r není to lanovka na šutr z Mariánské skály? Až tu skálu srovnají se zemí..začne se kámen rubat v centru..nebo je to na uhlí..a pod tím barákem se fárá do hlubin
Duben 23, 200817 r není to lanovka na šutr z Mariánské skály? Až tu skálu srovnají se zemí..začne se kámen rubat v centru..nebo je to na uhlí..a pod tím barákem se fárá do hlubin heeeej Jiříku za 1000 bodů..
Duben 23, 200817 r heeeej Jiříku za 1000 bodů.. hele táhněte nazpět do Pičína jo? jo ta lanovka povede na Větruš vy Pičínský řepy!!!
Duben 23, 200817 r hele táhněte nazpět do Pičína jo? jo ta lanovka povede na Větruš vy Pičínský řepy!!! A pičín kozomín řitka, skvěle vydařená pitka.. pičín, kozomín, řitka, tak to musím bejt.. ájéé
Duben 24, 200817 r Tak si trhnete ploutvi vy lamky Ustecky a ja jedu v sobotu do Sosnovy na motokary.
Duben 24, 200817 r Tak si trhnete ploutvi vy lamky Ustecky a ja jedu v sobotu do Sosnovy na motokary. a už se prosím nevracej...
Duben 24, 200817 r Pöckej ty HADE az zase budes chtit pujcit pricniky.... jo a k tomu klíč na tažný viď?! díky nechci!
Duben 25, 200817 r jo a k tomu klíč na tažný viď?! díky nechci! no jako o tažným mi nemluv.. včera jsem nandaval a zlomil jsem v něm klíček.. kura ještě že mám tak šukovný ruce a sponkou a pinzetou jsem ho vyndal.. a tak jsem mohl dokončit montáž tažnýho, nosiče na kola a my mohli vyrazit na Sněžník.. bylo to super..
Duben 25, 200817 r no jako o tažným mi nemluv.. včera jsem nandaval a zlomil jsem v něm klíček.. jo proto neděláš v oboru a ten výučák si spálil :smich:
Duben 27, 200817 r jo proto neděláš v oboru a ten výučák si spálil lidi to je hrozný, jakýho hada si člověk může hřát na prsou v tomto případě spíš anakondu teeda.. Otesánku jeden vošklivej, brejlatej, Douchovej.. mno ale bylo to jinak, ten klíč musel být nalomenej, jelikož jsem nepoužil zbla hrubé síly, prostě jsem jen zasunul a už se zlomil..
Duben 27, 200817 r mno ale bylo to jinak, ten klíč musel být nalomenej, jelikož jsem nepoužil zbla hrubé síly, prostě jsem jen zasunul a už se zlomil.. Ještě žes zasunul a zlomil se jen klíč.
Duben 27, 200817 r co někdy vyrazit k hyperce na motokary? rozhodne souhlas, uz je hezky., dnes sm e drazdi l skutrika ppo UL a parada., tak kdy? zase v utery? 18:00?
Duben 27, 200817 r rozhodne souhlas, uz je hezky., dnes sm e drazdi l skutrika ppo UL a parada., tak kdy? zase v utery? 18:00? já bych mohl snad mě ta kára uveze...
Duben 28, 200817 r rozhodne souhlas, uz je hezky., dnes sm e drazdi l skutrika ppo UL a parada., tak kdy? zase v utery? 18:00? JJ, to by šlo
Duben 29, 200817 r No jak rikal Blacky. Dneska v 18:00. Tak sem napiste, kdo by vsechno jel. Já sem pro.
Duben 29, 200817 r kde? - Teplice Olympie kam? - TAM kdy? - 18:00 tam ( jedu v cca 17:50 od Rondelu) jak? - Autem, bo pesky je to daleko. pokud mate vlastni helmu tak usetrite 20Kč
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.