Hrábě Fernétti Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 kde? - Teplice Olympiekam? - TAM kdy? - 18:00 tam ( jedu v cca 17:50 od Rondelu) jak? - Autem, bo pesky je to daleko. Ještě jste zapoměli dodat : s kým ? a za kolik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 nejedu, jedem na Sněžník.. ale včera jak sem to sledoval, to tam někteří pálili dost slušně.. zajímala by mě spotřeba gum na jednu motokáru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 jsem v práci do pozdních večerních hodin, tak taky nedorazim. No a stejně bych vás převálcoval .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 díky.. na kolik to přijde? v životě jsem to neřídil... pokud si dobre pamatuju, tak http://www.wasabikart.cz/okruh/okruh_index.php ja jedu kazdopadne mlada chce na nakupy, tka to spojim stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 nejedu, jedem na Sněžník.. ale včera jak sem to sledoval, to tam někteří pálili dost slušně.. zajímala by mě spotřeba gum na jednu motokáru Zase sneznik? neni to uz nuda. jj je to husty na rovince se slusne rozjede. mnoo gumy pistej, ale pokud ti piskaj, tak to znamena, ze si lama a je to pomaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Budete driftovat na vode??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 myslim, ze jestli to neuschne, tak to ani neotevrou. Na vode to tam nejezdi Jinak s těma gumama. To sem byl vcera asi ja sem trenoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Tak jedete nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 myslim, ze jestli to neuschne, tak to ani neotevrou. Na vode to tam nejezdi Jinak s těma gumama. To sem byl vcera asi ja sem trenoval mnoo ted trochu poprcha ale uvidime. myslim, ze pokud bude jen vlhko tak to bude v poho. Ja ksme psal, ja tma pojedu a uvdim na miste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 kurva drat pocasi na napikacu. Tak to asik zrusime co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 jj, v tomhle je to na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Taky máte při dešti na autě takové krásné perly vody jako já ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 nn, takovýhle perly máš na autě jen ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Taky máte při dešti na autě takové krásné perly vody jako já ? Ty jsi takova PERLORODKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Ty jsi takova PERLORODKA Jo, jako opravdový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 A hlavně ty opravdové fleky až to uschne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 A hlavně ty opravdové fleky až to uschne na to jsem připravenej - v nouzi ti pomůže jelenicová kůže ...... . Stačí jen počkat, až přestane pršet, a doufat že na tebe někdo z okolí nezavolá "Chocholouška" ......... (člověk se někdy naběhá ..... ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Tu jsem měl taky a sháním další, prt. to je jediné co pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Zase sneznik? neni to uz nuda. jj je to husty na rovince se slusne rozjede. mnoo gumy pistej, ale pokud ti piskaj, tak to znamena, ze si lama a je to pomaly. jaký si to uděláš, tak nudný to máš.. myslím, že plochu Sněžníku a oválu pro motokáry u Hitlernovy asi srovnávat nemůžeme, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Tu jsem měl taky a sháním další, prt. to je jediné co pomůže Ti seženu a přivezu na SkodaHOme jestli chceš, teda pokud u nás pomine bojová nálada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 O bojové náladě nevím, ale jestli máš dobrý zdorj jelenic, určo beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 ahojky., pilotové., mam dotázek, nemáte nekdo nekde fotku DO k centrlu v klíci pro FI? Ty co se davali driv, nemyslim ten sklopnej (ten mam u R) ale ten klic s 2 tlacitkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 cauky kde pak se vsichni poflakujete? Mam dotaz, uz dlouho mi vrta hlavou co znamena ta dopravni znacka, pod ohranicenim obce., (UL, Lovosice), je stejne velika, bila a uprostred je pismeno M. Asi vite co myslim. Vi nekdo coto znamena? napada me nikolik veci, ael zadna rozumna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 cauky kde pak se vsichni poflakujete? Mam dotaz, uz dlouho mi vrta hlavou co znamena ta dopravni znacka, pod ohranicenim obce., (UL, Lovosice), je stejne velika, bila a uprostred je pismeno M. Asi vite co myslim. Vi nekdo coto znamena? napada me nikolik veci, ael zadna rozumna. Ze by silnice s Mytem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 cauky kde pak se vsichni poflakujete? Mam dotaz, uz dlouho mi vrta hlavou co znamena ta dopravni znacka, pod ohranicenim obce., (UL, Lovosice), je stejne velika, bila a uprostred je pismeno M. Asi vite co myslim. Vi nekdo coto znamena? napada me nikolik veci, ael zadna rozumna. Ze by silnice s Mytem?? To značí silnici kde musíš platit míto. Teda pokud máš vozidlo nad 12 tun. Ps.:jakto,že neznáš dopravní značky, potažmo vyhlášku? :kol-131: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.