Octavian1 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 To značí silnici kde musíš platit míto. Teda pokud máš vozidlo nad 12 tun.Ps.:jakto,že neznáš dopravní značky, potažmo vyhlášku? :kol-131: No fuj JAKTO ZE TY NEUMIS CESKY MITO co to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Motokáry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Souhlas, kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 cauky kde pak se vsichni poflakujete? Mam dotaz, uz dlouho mi vrta hlavou co znamena ta dopravni znacka, pod ohranicenim obce., (UL, Lovosice), je stejne velika, bila a uprostred je pismeno M. Asi vite co myslim. Vi nekdo coto znamena? napada me nikolik veci, ael zadna rozumna. Nedávno jsem si nad tím také lámal hlavu a takjsem rád, že už to vím. Naštěstí nikdy dohromady 12 tun nedám, takže mě to míííto nemusí trápit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 No fuj JAKTO ZE TY NEUMIS CESKY MITO co to je??? Tož to já umím česky. Ale jestli ty nemáš tu češtinu skříženou s němčinou. :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 (editace) Nedávno jsem si nad tím také lámal hlavu a takjsem rád, že už to vím. Naštěstí nikdy dohromady 12 tun nedám, takže mě to míííto nemusí trápit.. Kluci, kdy naposledy ste byli v autoškole? Ještě za Marie terezie a učili ste se že se po vlastech českejch, moravskejch a slovenskejch jezdí vlevo a volant ste měly na pravý straně. :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Editováno: 4. Květen 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 V pátek jsme na to taky koukali cestou z Litoměřic, nic jiného, než zpoplatněný úsek mně nenapadlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Znám benzínovou studánku, kde naftový je les, tam stačí škrtnout zápalkou a letíš do nebes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Tož to já umím česky. Ale jestli ty nemáš tu češtinu skříženou s němčinou. :smich: :smich: Ja si rikal ze si pichnes ok je fakt že ty háčky čárky vynechávám, uznávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Souhlas, kdy? Uterý? jako to bylo domluvený minule, tak na šestou večer. Ale musí na to být počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Ja si rikal ze si pichnes ok je fakt že ty háčky čárky vynechávám, uznávám Co bych pro vás kluci ústecký neudělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Znám benzínovou studánku,kde naftový je les, tam stačí škrtnout zápalkou a letíš do nebes. A až do nebe poletíš, na kusy se rozletíš. Všude bude stříkat krev, nebude to ani na rakev! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 jeeaha míííto, hm to me nenapadlo. Vtipne je, ze see to nenasel ani na netu v prehledu znacek. Asi sem blbe hledal. Jinak motokary, zase prubnem utery 18:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 v utery v šest obvykle prší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 jeeaha míííto, hm to me nenapadlo. Vtipne je, ze see to nenasel ani na netu v prehledu znacek. Asi sem blbe hledal.Jinak motokary, zase prubnem utery 18:00? jsem na malinách.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 jj, tak udelame seznam. Kdo je pro úterek 18:00 Mustafa Blacky ? Octavian1 A další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Ja bych to mel stihnout sice jedu do DC ale do 18 jsem snad zpet, pokud tedy nebude prset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 jj, tak udelame seznam. Kdo je pro úterek 18:00Mustafa Blacky ? Octavian1 A další? nic ve zlým, ale s takovou sestavou nejedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 nic ve zlým, ale s takovou sestavou nejedu... V pohodě, stejně sme s tebou nepočítali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 (editace) Jen se nas neboj mi ti nic neudelame Ty jsi normalni rasista, blacky za to nemuze ze je cernej a mustafa ze je z dalnyho vychodu Editováno: 6. Květen 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Jen se nas neboj mi ti nic neudelame Ty jsi normalni rasista, blacky za to nemuze ze je cernej a mustafa ze je z dalnyho vychodu drzte palce pocasi zatim OK. Juniora klidne nechame doma, beztak by to ta kara neuvezla. Na druhou stranu bychom zase meli prima otloukanka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Ted sem projel dráhu a v poho až na to, že v jedný zatáčce je olejová skvrna po prasklý převodovce. Ale dá se to přežít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 mno ja zatim jedu.,., BTW: v casti roomsterclub, je info ke srazu RC, ale i FII, O a dalsi muzete dorazit. vikend 24-25. Vranov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 (editace) drzte palce pocasi zatim OK. Juniora klidne nechame doma, beztak by to ta kara neuvezla to máš pravdu . Na druhou stranu bychom zase meli prima otloukanka. sfině btw. možná se přijedu mrknout Editováno: 6. Květen 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Tak ja predokladam ze dneska pri tak nadhernym pocasi to je, takze ja jedu, akorat daleko de me mel jsem cesnekovou pomazanku ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.