Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To značí silnici kde musíš platit míto. Teda pokud máš vozidlo nad 12 tun.

Ps.:jakto,že neznáš dopravní značky, potažmo vyhlášku? :kol-131: :kol-131:

No fuj JAKTO ZE TY NEUMIS CESKY :) MITO co to je??? :p

Motokáry? :D

Souhlas, kdy?

cauky kde pak se vsichni poflakujete? Mam dotaz, uz dlouho mi vrta hlavou co znamena ta dopravni znacka, pod ohranicenim obce., (UL, Lovosice), je stejne velika, bila a uprostred je pismeno M. Asi vite co myslim. Vi nekdo coto znamena? napada me nikolik veci, ael zadna rozumna.

Nedávno jsem si nad tím také lámal hlavu a takjsem rád, že už to vím. Naštěstí nikdy dohromady 12 tun nedám, takže mě to míííto nemusí trápit..

No fuj JAKTO ZE TY NEUMIS CESKY :) MITO co to je??? :p

Tož to já umím česky. Ale jestli ty nemáš tu češtinu skříženou s němčinou. :smich: :smich: :smich: :smich:

Nedávno jsem si nad tím také lámal hlavu a takjsem rád, že už to vím. Naštěstí nikdy dohromady 12 tun nedám, takže mě to míííto nemusí trápit..

Kluci, kdy naposledy ste byli v autoškole? Ještě za Marie terezie a učili ste se že se po vlastech českejch, moravskejch a slovenskejch jezdí vlevo a volant ste měly na pravý straně. :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Upraveno od Luďa

V pátek jsme na to taky koukali cestou z Litoměřic, nic jiného, než zpoplatněný úsek mně nenapadlo..

Znám benzínovou studánku,

kde naftový je les,

tam stačí škrtnout zápalkou

a letíš do nebes.

kol5

Tož to já umím česky. Ale jestli ty nemáš tu češtinu skříženou s němčinou. :smich: :smich: :smich: :smich:

Ja si rikal ze si pichnes :) ok je fakt že ty háčky čárky vynechávám, uznávám

Souhlas, kdy?

Uterý? :) jako to bylo domluvený minule, tak na šestou večer. Ale musí na to být počasí :)

Ja si rikal ze si pichnes :) ok je fakt že ty háčky čárky vynechávám, uznávám

Co bych pro vás kluci ústecký neudělal. :kol-147:

Znám benzínovou studánku,

kde naftový je les,

tam stačí škrtnout zápalkou

a letíš do nebes.

kol5

A až do nebe poletíš,

na kusy se rozletíš.

Všude bude stříkat krev,

nebude to ani na rakev! :smich:

jeeaha míííto, hm to me nenapadlo. Vtipne je, ze see to nenasel ani na netu v prehledu znacek. Asi sem blbe hledal.

Jinak motokary, zase prubnem utery 18:00?

v utery v šest obvykle prší... :D

jeeaha míííto, hm to me nenapadlo. Vtipne je, ze see to nenasel ani na netu v prehledu znacek. Asi sem blbe hledal.

Jinak motokary, zase prubnem utery 18:00?

jsem na malinách.. lol

jj, tak udelame seznam. Kdo je pro úterek 18:00

Mustafa

Blacky

? Octavian1

A další?

Ja bych to mel stihnout sice jedu do DC ale do 18 jsem snad zpet, pokud tedy nebude prset

jj, tak udelame seznam. Kdo je pro úterek 18:00

Mustafa

Blacky

? Octavian1

A další?

nic ve zlým, ale s takovou sestavou nejedu... :p

nic ve zlým, ale s takovou sestavou nejedu... :p

V pohodě, stejně sme s tebou nepočítali :D

Jen se nas neboj mi ti nic neudelame :)

Ty jsi normalni rasista, blacky za to nemuze ze je cernej a mustafa ze je z dalnyho vychodu :D

Upraveno od Octavian1

Jen se nas neboj mi ti nic neudelame :)

Ty jsi normalni rasista, blacky za to nemuze ze je cernej a mustafa ze je z dalnyho vychodu :D

drzte palce pocasi zatim OK. Juniora klidne nechame doma, beztak by to ta kara neuvezla. Na druhou stranu bychom zase meli prima otloukanka. lol

Ted sem projel dráhu a v poho až na to, že v jedný zatáčce je olejová skvrna po prasklý převodovce. Ale dá se to přežít :D

mno ja zatim jedu.,.,

BTW: v casti roomsterclub, je info ke srazu RC, ale i FII, O a dalsi muzete dorazit. :palec2:

vikend 24-25. Vranov

drzte palce pocasi zatim OK. Juniora klidne nechame doma, beztak by to ta kara neuvezla to máš pravdu . Na druhou stranu bychom zase meli prima otloukanka. sfině lol

btw. možná se přijedu mrknout :p

Upraveno od vorlajz

Tak ja predokladam ze dneska pri tak nadhernym pocasi to je, takze ja jedu, akorat daleko de me mel jsem cesnekovou pomazanku :))

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.