Květen 4, 200817 r To značí silnici kde musíš platit míto. Teda pokud máš vozidlo nad 12 tun.Ps.:jakto,že neznáš dopravní značky, potažmo vyhlášku? :kol-131: No fuj JAKTO ZE TY NEUMIS CESKY MITO co to je???
Květen 4, 200817 r cauky kde pak se vsichni poflakujete? Mam dotaz, uz dlouho mi vrta hlavou co znamena ta dopravni znacka, pod ohranicenim obce., (UL, Lovosice), je stejne velika, bila a uprostred je pismeno M. Asi vite co myslim. Vi nekdo coto znamena? napada me nikolik veci, ael zadna rozumna. Nedávno jsem si nad tím také lámal hlavu a takjsem rád, že už to vím. Naštěstí nikdy dohromady 12 tun nedám, takže mě to míííto nemusí trápit..
Květen 4, 200817 r No fuj JAKTO ZE TY NEUMIS CESKY MITO co to je??? Tož to já umím česky. Ale jestli ty nemáš tu češtinu skříženou s němčinou. :smich: :smich:
Květen 4, 200817 r Nedávno jsem si nad tím také lámal hlavu a takjsem rád, že už to vím. Naštěstí nikdy dohromady 12 tun nedám, takže mě to míííto nemusí trápit.. Kluci, kdy naposledy ste byli v autoškole? Ještě za Marie terezie a učili ste se že se po vlastech českejch, moravskejch a slovenskejch jezdí vlevo a volant ste měly na pravý straně. :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Upraveno Květen 4, 200817 r od Luďa
Květen 4, 200817 r V pátek jsme na to taky koukali cestou z Litoměřic, nic jiného, než zpoplatněný úsek mně nenapadlo..
Květen 4, 200817 r Znám benzínovou studánku, kde naftový je les, tam stačí škrtnout zápalkou a letíš do nebes.
Květen 4, 200817 r Tož to já umím česky. Ale jestli ty nemáš tu češtinu skříženou s němčinou. :smich: :smich: Ja si rikal ze si pichnes ok je fakt že ty háčky čárky vynechávám, uznávám
Květen 4, 200817 r Souhlas, kdy? Uterý? jako to bylo domluvený minule, tak na šestou večer. Ale musí na to být počasí
Květen 4, 200817 r Ja si rikal ze si pichnes ok je fakt že ty háčky čárky vynechávám, uznávám Co bych pro vás kluci ústecký neudělal.
Květen 4, 200817 r Znám benzínovou studánku,kde naftový je les, tam stačí škrtnout zápalkou a letíš do nebes. A až do nebe poletíš, na kusy se rozletíš. Všude bude stříkat krev, nebude to ani na rakev!
Květen 5, 200817 r jeeaha míííto, hm to me nenapadlo. Vtipne je, ze see to nenasel ani na netu v prehledu znacek. Asi sem blbe hledal. Jinak motokary, zase prubnem utery 18:00?
Květen 5, 200817 r jeeaha míííto, hm to me nenapadlo. Vtipne je, ze see to nenasel ani na netu v prehledu znacek. Asi sem blbe hledal.Jinak motokary, zase prubnem utery 18:00? jsem na malinách..
Květen 5, 200817 r jj, tak udelame seznam. Kdo je pro úterek 18:00 Mustafa Blacky ? Octavian1 A další?
Květen 5, 200817 r Ja bych to mel stihnout sice jedu do DC ale do 18 jsem snad zpet, pokud tedy nebude prset
Květen 6, 200817 r jj, tak udelame seznam. Kdo je pro úterek 18:00Mustafa Blacky ? Octavian1 A další? nic ve zlým, ale s takovou sestavou nejedu...
Květen 6, 200817 r nic ve zlým, ale s takovou sestavou nejedu... V pohodě, stejně sme s tebou nepočítali
Květen 6, 200817 r Jen se nas neboj mi ti nic neudelame Ty jsi normalni rasista, blacky za to nemuze ze je cernej a mustafa ze je z dalnyho vychodu Upraveno Květen 6, 200817 r od Octavian1
Květen 6, 200817 r Jen se nas neboj mi ti nic neudelame Ty jsi normalni rasista, blacky za to nemuze ze je cernej a mustafa ze je z dalnyho vychodu drzte palce pocasi zatim OK. Juniora klidne nechame doma, beztak by to ta kara neuvezla. Na druhou stranu bychom zase meli prima otloukanka.
Květen 6, 200817 r Ted sem projel dráhu a v poho až na to, že v jedný zatáčce je olejová skvrna po prasklý převodovce. Ale dá se to přežít
Květen 6, 200817 r mno ja zatim jedu.,., BTW: v casti roomsterclub, je info ke srazu RC, ale i FII, O a dalsi muzete dorazit. vikend 24-25. Vranov
Květen 6, 200817 r drzte palce pocasi zatim OK. Juniora klidne nechame doma, beztak by to ta kara neuvezla to máš pravdu . Na druhou stranu bychom zase meli prima otloukanka. sfině btw. možná se přijedu mrknout Upraveno Květen 6, 200817 r od vorlajz
Květen 6, 200817 r Tak ja predokladam ze dneska pri tak nadhernym pocasi to je, takze ja jedu, akorat daleko de me mel jsem cesnekovou pomazanku )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.