vorlajz Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 ty smrdíš aj bez pomazánky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 btw. možná se přijedu mrknout nedelej koloucha a aspon na skok prijed, das si limcu a treba te ukecame na jizdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Tak ja predokladam ze dneska pri tak nadhernym pocasi to je, takze ja jedu, akorat daleko de me mel jsem cesnekovou pomazanku ) no ty voe, ja se ted cpu syreckama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Ok takze na 6 jsem tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Ok takze na 6 jsem tam ja vohl., za 30 minut vyrazim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 no ty vole. za chvilku fakt budem muset chodit pesky. http://auto.idnes.cz/brzdite-asi-ohrozujet...49_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Za chvilku si nebudes moct ani uprdnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 motokary prima., rucicky me bolej., nejak na to nejsem zvyklej, draha je delasi nez ta puvodni, nebo mi to aspon prijde. na dnesek to bylo akurat, priste se zase domluvime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 ste uchyláci, perverzáci, závoďáci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Taze v ut v 18 hod repeteee, a uz se vorliku neboj my te nekousnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 A až do nebe poletíš,na kusy se rozletíš. Všude bude stříkat krev, nebude to ani na rakev! Teda vorlajz Ty seš básník. Já snad ty Tvý básně vydám. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Nejakou dobu jsem tu nebyl a koukam, ze resite furt stejny veci jako vzdycky Ale vyskytli se tady nove tvare o kterych jsem nevedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 híola hola.,. hlasim, ze toto utery na motokary nemuzu, jelikoz vezu 4 Namibijce na letiste a vratim se az vecer. fnuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 híola hola.,. hlasim, ze toto utery na motokary nemuzu, jelikoz vezu 4 Namibijce na letiste a vratim se az vecer. fnuk Stejne to poradne neumis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Stejne to poradne neumis tss ty mas co rikat courale. tvoje stesti bylo, ze sem se pretocil, jinak bych te dojel o kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 To vis mladicka nerozvaznost ted mi budes čmuchat kouř z vejfuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 jste jak malé děti na dvorku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 jste jak malé děti na dvorku.. ja zato nemuzu on mi slapnul na auticko., fnuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Tak ja dneska tady na moto nejdu ted jsem se vratil z golfu taskze jsem stahanej jak pes a na autisko ti neslapu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 dneska už hraje golf kdejaká sebranka z ulice kde jsi byl hrát? Na Cínovci, v Mostě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Nebo se tady scház jen high society Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 dneska už hraje golf kdejaká sebranka z ulice kde jsi byl hrát? Na Cínovci, v Mostě? U nas v Ústí po dlouhe době výstavby otevreli cca pred 2 mesici golfovy hriste ve všěeboricich, ale je to jen 9 zatím a mě to stejně vubec neslo, bylo to težky jak prase a ja loupak. Jinak to ma stejnej vlastnik jako treba prave v moste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Lidi co dneska motokary pokud bude pekne???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Pro VORLAJZe a Žofku Žárofku SUPERFATTYovou: Makám, makám jako rus, máme tady práce pěknej kus. Když už se nám malý zdá, vedoucí k nám přispěchá, přinese nám práci jinou, snad to není mojí vinou. Nosí práce jako hnoje, svádíme s ní kruté boje. Občas nám drát praskne, někdy zase v kouly mrskne, pak mám z toho depiny, už mám z toho šediny. Prostě si to stříkáme, sex už ani neznáme. Co je výkend??, už ani nevím, když pořád v práci na židly sedím, když nesedím tak honím drát, už toho mám tak akorát. A když myslím aspopoň na sex, vychlastal bych flašku na ex. Kdybych moh tak milovat, jako tady pracovat, to by bylo děsně skvělé, mít ho kousek od prdele. Skákal bych jak veverka, za zimy i za horka, jezdit pořád tam a zpět, do týdne bych asi zheb a kdybych to vydržel, zas bych si nějakou přidržel. Jenže, makám víc a víc, tak z toho nebude zase nic. Ale být zas bez práce, není žádná lagrace. Tlačil bych tak kočárek a neměl ani na párek. Prohrabával popelnice, v které bude asi více?? Smrděl bych jak prase, to snad budu radši dělat zase. Pěknej den. :kol-138: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 No tak Luďa dobrééé :palec2: vidim, že bude treba usporiadať súťaž v prednese! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.