Červen 9, 200817 r neblbni tka brzo? ja su pro zimni jizdu. a junior na bude tahat z prikopa. ve stredu nemuzu, co patek? To je zase domluva a co streda a patek a propste dprazi kdo muze a plati ten zitrek tedy?
Červen 10, 200817 r ve stredu nemuzu, co patek? no jasně, zavolej na UEFU a řekni jim, ať to naši odehrajou s těma Portugalcema až v pátek, že se nám to ve středu nehodí! hh každopádně já bych tam zítra zašel... asi budu sám... he?
Červen 10, 200817 r o fotbal nejde, ten nesleduju. Je to banda preplacenejch komiku. ale muj dekan udelal profesuru, tak porada oslavicku a jaksi neni mozney tam nebejt, teeda pokud chci mit jeste praci.
Červen 11, 200817 r o fotbal nejde, ten nesleduju. Je to banda preplacenejch komiku. ale muj dekan udelal profesuru, tak porada oslavicku a jaksi neni mozney tam nebejt, teeda pokud chci mit jeste praci. tak se nezapomeň namazat indulonou, ať ho ta šipka do zadní části těla moooc nebolí
Červen 11, 200817 r s tebou bych šel třeba na konec světa Vorlíku, ale dnes nemůžu Upraveno Červen 11, 200817 r od VRBIC
Červen 11, 200817 r ok... jo a prosím necitujte furt ty předcházející příspěvky bo to budu zase muset promazávat... thx u!
Červen 11, 200817 r nevim kde mi hlava stojí, tímto se omlouvám i Vrbicovi že jsem nedomluvil zítřejší oběd :-(
Červen 13, 200817 r Tady je to samej pracant - nikdo nemá čas .... - a komu tím prospějete, co ? vyššší ceně za kW
Červen 15, 200817 r v tejdnu se dohodnem na té večeři, akorát že mám út, st od 18:30 hodinu spiningu.. :-(
Červen 17, 200817 r okurková sezóna nebo co??? spis hnusny pocasi. co zitrak? nekde na pumpe UL, kafe?
Červen 17, 200817 r okurková sezóna nebo co??? Asi jo.. NEPOJEDETE NĚKDO DO PRAHY? POTŘEBUJU PŘIVÉZT NĚCO Z VRAKÁČE OD JENDYT4..
Červen 17, 200817 r No bando ústecká, od podzima vám budu podstatně blíž než teď, tak už začněte žít jak to Miso? Že by snad byla v plánu nějaká mírová mise třeba v Drážďanech?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.