Bburago Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 jo, taky psal mi Blacky,že má od rumu fleky, na potahu to je smůla, prý sklenka se mu zvrhla. vyčistit to prý musí, že zastavit se ale zkusí. jestli mu to nepůjde ale, bude fńukat stále! Z toho plyne ponaučení, nemá cenu plakat nad rozlitým rumem! Blacky... just a joke my friend! Ale ten tvůj Růmstr je prostě tak moc PROVOKATIVNÍ!!! Hlavně to, že máš na dveřích nápis, aby každej věděl, co že to je za auto! rofl zítra čiaos Kurnik ty jsi básník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 kluci, v Děčíně najedete za Tescem na novej most, celej ho přejedete a na konci je odbočka doprava (sjezd) směr Česká Kamenice (Liberec) (rovně vede most na Benešov n. Pl.)...až sjedete z mostu, tak se dáte doprava do kopce a pojedete furt po hlavní, na výjezdu z DC je po levé straně pumpa OMV, pak je na kopečku plácek, tam furt stojí jedna kurwička... pak je vesnice Ludvíkovice a pak furt dokopce a na vrcholu toho kopce je po pravé straně pumpa a hospoda Švejk. není na tom nic složitého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 kluci, v Děčíně najedete za Tescem na novej most, celej ho přejedete a na konci je odbočka doprava (sjezd) směr Česká Kamenice (Liberec) (rovně vede most na Benešov n. Pl.)...až sjedete z mostu, tak se dáte doprava do kopce a pojedete furt po hlavní, na výjezdu z DC je po levé straně pumpa OMV, pak je na kopečku plácek, tam furt stojí jedna kurwička... pak je vesnice Ludvíkovice a pak furt dokopce a na vrcholu toho kopce je po pravé straně pumpa a hospoda Švejk. není na tom nic složitého TAkže by to mělo bý tady ? Švejk :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 kluci, v Děčíně najedete za Tescem na novej most, celej ho přejedete a na konci je odbočka doprava (sjezd) směr Česká Kamenice (Liberec) (rovně vede most na Benešov n. Pl.)...až sjedete z mostu, tak se dáte doprava do kopce a pojedete furt po hlavní, na výjezdu z DC je po levé straně pumpa OMV, pak je na kopečku plácek, tam furt stojí jedna kurwička... pak je vesnice Ludvíkovice a pak furt dokopce a na vrcholu toho kopce je po pravé straně pumpa a hospoda Švejk. není na tom nic složitého Takže to je směrem na Huntířov ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 nic ve zlém, ale příjde mi celkem zbytečný zajíždět k té OMV, prostě ve 12:00 nahoře u Švejka! já jedu od Kamenice a budu čekat právě tam! ústečáci a ostatní přespolní od směru Lovosice, májí sraz v Neštěmicích na výjezdu z Ústí n.L. na benzínce... v 11:40 - 11:45 to Fatty: to s tím chipem 1.2 HTP nebyla sranda... sem netušil že se to ČÍÍÍPUJE! řeknu mamce, zad si to nechce nechat čipnout! hh Ty setris benzin nebo co? Ty byjsi mel pro ans povine prijet az do Usti... Jinak jsem zvedavej kdo bude cekat u svejka naproti tescu, coz je po ceste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) Ty setris benzin nebo co? Ty byjsi mel pro ans povine prijet az do Usti...Jinak jsem zvedavej kdo bude cekat u svejka naproti tescu, coz je po ceste U švejka bude čekat Vorlajz . Prý to tam zatím všechno zařídí, abychom měli prázdné parkoviště apod. To budou čumět když jim tam přijede taková kolana a každý auto jiný. Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: Bburago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 U švejka bude čekat Vorlajz . Prý to tam zatím všechno zařídí, abychom měli prázdné parkoviště apod. To budou čumět když jim tam přijede taková kolana a každý auto jiný. Ale bacha pro nedečínáky, jsou tam 2 svejci ne jen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 TAkže by to mělo bý tady ?Švejk :-) jasný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Ale bacha pro nedečínáky, jsou tam 2 svejci ne jen 1 jesus Octaviánku, neblbni je!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 jesus Octaviánku, neblbni je!!! No ja je neblbnu, oni pojedou kolem reknou si jeeeee SVEJK a zastavej, a nechaj chudaka vorlajze nekde jinde a kdo nam pak zaplati utratu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 TAk uz vim kde to je, mylsim, ze trefime bez problemu :-) Jinak ten stoupacek s 2 pruhy je dobrej, tak se da leccos vyzkouset :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 tak jsem potkal na křižovatce Blackyho... málem ho sejmul trolejbus... takhle rychle Blacky ještě nikdy necouval haha... a jak jsem ho míjel, tak jsem na něj zatroubil... ale nevím, jestli mého Otesánka postřehl... :-) Takze panove a decka, lehce sem to tady prolitnul. porad dokola. Chaos v terminech. 1.12, 15.12, pak se dohodne 15.12 i Vorlajz souhlasi. po chvili rika, ze nemuze, ze by chtel 1.12, a ze 15 neprijede, pak se mozna prijede za 10 minut uz mluvi, ze prijede tutove. Domluvi se kocanda, nekdo rika ze treba Svejk, Tak se to necha otevreny. Pak Vorlajz mluvi jako ze je rozhodnuto o Svejkovi, chjo.,., Takze ja zitra budu v 11:40 v Nestemicich u pumpy a pojedem do DC. BACHA Superfatty myslel pumpu OMV pod novym mostem, ne tu na Kamenicke smerem Huntirov. BTW: s tim trolejbusem to byla mylka, ja sem nikde necouval ani neuhybal. S mym stylem jizdy bych se jen myskou vyhnul. Asik to byl jinej rumik po ul jich jezdi asi 5 modrejch a toho dva s napisama a jeden dokonce s kridlem ale modrym ,ja mam cerny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jinak ssebou jede moje mlada (nemam ji kam odlozit), ale auta ji kapku zajimaj, tak to snad bude ok, a na obed sem pozvanej k rodicum, takze si dam maximalne limonadu : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jinak ssebou jede moje mlada (nemam ji kam odlozit), ale auta ji kapku zajimaj, tak to snad bude ok, a na obed sem pozvanej k rodicum, takze si dam maximalne limonadu : No a ja jelikož moji mladou auta vubec nezajimaji a navic je v praci, tak jedu sam a na obed se tesim, pac doma mam jak pri inventure :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) Jinak ssebou jede moje mlada (nemam ji kam odlozit), ale auta ji kapku zajimaj, tak to snad bude ok, a na obed sem pozvanej k rodicum, takze si dam maximalne limonadu : tak ji vylož v DC v Tescu (ale ne že ji tzo dáš teď číst ) a máš čas do šesti do večera Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Ok takze zitra v jedenact ctyricet az ctyricetpet na pumpe v Nestemicich....Jeste ze sem Johanik, dal tu Mapku, jinak bych byl na pumpe Benzine, hned co je za Gregym.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 BTW: s tim trolejbusem to byla mylka, na tomhle Růmu bylo napsáno Blackys bo tak něco... ses černovlasej s brýlemi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 ŽÁDNÁ OMV!!! ŽOFKA TO ZBYTEČNĚ KOMPLIKUJE!!! PROSTĚ DOJEĎTE DO TOHO ŠVEJKA CO JE MEZI DC A HUNTÍŘOVEM!!! díky já vám to tady zorganizuju pacholci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Ok takze zitra v jedenact ctyricet az ctyricetpet na pumpe v Nestemicich....Jeste ze sem Johanik, dal tu Mapku, jinak bych byl na pumpe Benzine, hned co je za Gregym.... No, mi by jsme na tebe nekde pockali, neboj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak ja taky dorazim teda v 11.40 na pumpu, ne ze me tam hend ze zacatku okradete bo vas neznam a vorlajz tam stejne nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak ja taky dorazim teda v 11.40 na pumpu, ne ze me tam hend ze zacatku okradete bo vas neznam a vorlajz tam stejne nebude Okrademe, zbijeme a auto rozrezeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak ja taky dorazim teda v 11.40 na pumpu, ne ze me tam hend ze zacatku okradete bo vas neznam a vorlajz tam stejne nebude A ja upozornuju, ze asi mne poznate podle nejspinavejsiho auta :-) NEjak sem nestihl umejt, mozna to stihnu zitra, ale nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) ŽÁDNÁ OMV!!! ŽOFKA TO ZBYTEČNĚ KOMPLIKUJE!!! PROSTĚ DOJEĎTE DO TOHO ŠVEJKA CO JE MEZI DC A HUNTÍŘOVEM!!! díky já vám to tady zorganizuju pacholci! Hlavně to zorganizuj u toho Švejka, když to byl tvůj nápad Jinak nejšpinavější budu asi já, v téhle zimě nemám srdce Oskara trápit vlažnou vodou.. Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Hlavně to zorganizuj u toho Švejka, když to byl tvůj nápad Bude tam vubec misto, ja mam takovej pocit ze je to dost obsazeny, pokud to nikdo nezamluvil, no nanejhur se presunem k vorlajzovi na chatu na grilovacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) na tomhle Růmu bylo napsáno Blackys bo tak něco... ses černovlasej s brýlemi? mno blackys na R mam, ale cernovlasej s brejlema nejsem. Ze by mi nekdo jezdil autem? asi ne, nebo trosilinku kecas. Kde presne to bylo. treba se upomenu. Jinak tedy ok, 11:40 na te pumpe u mycky. pak pojedem do DC a kde se teda sejdem? SF psal omv Vorlajz v tom zase dela bordel. Heledte nekdo odpovednej z DC rozhodnete. Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.