Blacky Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 hmm., na zivo asi lepsi, ted to vypada, jako ze si nekoho zamordoval, rozporcoval a ted v pytlich vezes hodit do jezera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 (editace) Na živo to byl masakr a bašta. Do jezere nee, ale co nením přijde vyhodit. Ps.: 3 grily do hráška nedám Už takle toho byl plnej kufr. :smich: Editováno: 22. Červen 2008, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Jsem tu po delsi dobe :-) Chci se jenom zeptat, jestli tady nekdo z Vas dela do muziky a jestli ma nekdo zkusenosti s Magicarama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Dajvre... kuš potvoro s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Jsem tu po delsi dobe :-) Chci se jenom zeptat, jestli tady nekdo z Vas dela do muziky a jestli ma nekdo zkusenosti s Magicarama Magicáru jsem pár montoval a moc nadšenej jsem nebyl,je to taková čínská hračka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 (editace) Jakto? Magicáru jsem pár montoval a moc nadšenej jsem nebyl,je to taková čínská hračka. No ja jsem si ted objednal M 100 AS a vsude co jsem cetl recenze a zkusenosti, tak vsichni max spokojeni, tak nevim. Zitra mi to prijde a ve stredu jdu na montaz, tak pak hodim k dispozici nejake postrehy. Kazdy mi rikal, ze Magicar je spicka, tak uvidime, kazdopadne Tvuj prispevek me zklamal Editováno: 26. Červen 2008, autor: Dajvr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 kdo to bude montovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 (editace) Jeden znamej, kterej se tim zivi, proc? Urcite to neni zadny domaci kutil, ktery to nikdy nedelal Editováno: 26. Červen 2008, autor: Dajvr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Ok,já jen myslel,že kdyby si to dělal svépomocí,že bych mohl pomoct (kdyby se jen náhodou nedařilo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 (editace) Jej, tak ted jsem mozna kousek nastvanej, ze jsem se objednaval. Rad bych se v tom pohrabal sam, ale nemel jsem odvahu, kdybych vedel o Tve pomoci drive, urcite bych ji prijmul Kazdopadne diky moc za nabidku a kdyz bude priste nejaka prilezitost s necim jinym, tak ti dam urcite vedet Diky Editováno: 26. Červen 2008, autor: Dajvr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Dajve, Petan je jeden z mála na tomto Fóru, který zná auta od A po Z ..... . Alarmů už namontoval mraky, tak když budeš potřebovat poradit, je nejlepší se obrátit přímo na něj. Je to můj osobní mechanik a o mém šíleném autě by mohl psát povídky na pokračování .... V autě mám namontovanej Jablotron od Petana a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Aby si mne nepřechválil,už jsem toho taky hodně zkur....,Vrbič zase dobře kácí stromy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 jo ničení a kácení - to by mi šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 I holky v UL si vymazlujou autíčka Prozatím: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 (editace) Tak to jsem moc rad, ze o tom vim. Co jsem si tak zbezne procital forum, tak jsem myslel, ze jste vsichni fanousci, kteri si obcas sem tam neco udelaji, tak jsem chtel vedet kdo co umi dobre abych mohl konzultovat Pokud to tak vidi, tak proc by nepochvalil Jezis a jak ja umim nicit, to mi jde snad ze vseho nejvic Editováno: 26. Červen 2008, autor: Dajvr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 (editace) Tak to je mazel . PS.: tady snad všichni chrápou či co ????? .......... . Editováno: 24. Červen 2008, autor: VRBIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 I holky v UL si vymazlujou autíčka že by další slečna na fóru a první tady na Ústecku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Kucííí, poraďte mi, pls... interier: lak vs. polepy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 já bych teda radši nechal to dřevo a co se týče samolepek.. tak nebrat.. já mám tedy jednu připravenou na polep pátých dveří ale to je www.skodahome.cz :-p když už ladíš, tak polaď taky světýlka do běla viz podpis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Lakovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 (editace) Urcite lak, dekor je humus, doufam, ze se nikoho nedotknu. Sice mam taky dekor dreva, ale uz me to netrapi, mam v planu kupovat komplet novej interier, takze pak jedine lak Editováno: 26. Červen 2008, autor: Dajvr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 superfatty > světla bilý mám mischicka > taky myslim, ale nejsem rozhodnutá jak Dajvr > nemám ráda dekor dřevo, nikdy se mi to moc nelíbilo, no a jak píšu chci to změnit jenom furt nevim na jakou barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Co jak? Jaká metoda nebo co stříkat? Já dekor kdysi koupil a když jsem ho viděl, urychleně jsem ho prodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 mischicka > co stříkat vim, všechno co má dekor, jenom nevim na jakou barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.