Červen 26, 200817 r Dajvře, co tu knučíš? Protoze nevim kde to je, jestli tam muzu a jestli budu stihat
Červen 26, 200817 r víš, kde je křižovatka ulic Malátova a Hoření? je to ta světelná pod hotelem Máj... tak tam si dáme sraz jo?
Červen 26, 200817 r Jj, jasny, vim kde to je, kousek odtamtud makam, ale nevim presne kde se chcete sejit. A kam se pak pujde? Upraveno Červen 26, 200817 r od Dajvr
Červen 26, 200817 r mnoo z te krizovatky dolu jako na serpentiny dulce a asi po 150m smerem dolu vlevo. Ze ej to vono ze? nic neslibuju, ale mel bych tam mit casek.
Červen 26, 200817 r Okey, tak doufam, ze se mi podari dorazit a ze nebudu moc "vycnivat" Upraveno Červen 26, 200817 r od Dajvr
Červen 27, 200817 r No protoze budu urcite nejmladsi a budu mit "nejhorsi" auto. A Vy se vsichni znate a ja tam budu jak kral jeliman
Červen 27, 200817 r Co je vy lemry ústecký . Koukejte se všichni napsat, ať se může zamluvit místo - a jestli se chce někdo vymlouvat, taaak - .
Červen 27, 200817 r Dajvře... kolik ti je ty? 15 ti snad není ne? a což... nejmladší je tam stejně vždycky Milanův syna Fanda
Červen 27, 200817 r asi tak nějak . Koukám, že je to s váma těžký - to je : snád mi to vyjde....... doufám, že se mi podaří dorazit...... jestli bude nealko ....... nic neslibuju....... Je to tady jak u bady usmrkanej lenochů, který si nejsou schopný udělat čas na pivko s naší ústeckou smetánkou . Tak kdo se nenapíše je pro VRBIČE usmrkanec Upraveno Červen 27, 200817 r od VRBIC
Červen 27, 200817 r jj milan ja Vrbic, ale jeho mladas uz ho skoro dorostl., jakej je to prcek. jinak nejvetsi PAAAAN jelimaáááan je Junior, Tak se niceho neboj kurva, taky se vam zastavej smajlove, kdyz na nejakyho kliknete?
Červen 27, 200817 r hele Milane, já s tím problém nemám, prostě kdo bude chtít přijít tak přijde, kdo ne, tak ať si trhne! já si s tebou rád pokecám a dobře.. takže fakt nemám žádný obavy, že by se akce nepodařila!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.