Dajvr Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Dajvře, co tu knučíš? Protoze nevim kde to je, jestli tam muzu a jestli budu stihat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 víš, kde je křižovatka ulic Malátova a Hoření? je to ta světelná pod hotelem Máj... tak tam si dáme sraz jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 (editace) Jj, jasny, vim kde to je, kousek odtamtud makam, ale nevim presne kde se chcete sejit. A kam se pak pujde? Editováno: 26. Červen 2008, autor: Dajvr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 mnoo z te krizovatky dolu jako na serpentiny dulce a asi po 150m smerem dolu vlevo. Ze ej to vono ze? nic neslibuju, ale mel bych tam mit casek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 (editace) Hospůdka údolí? Editováno: 26. Červen 2008, autor: Dajvr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 yes sir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 (editace) Aha, tak tam jsem taky jeste nebyl Editováno: 26. Červen 2008, autor: Dajvr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Já už jednou jo a je to tam dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 (editace) Okey, tak doufam, ze se mi podari dorazit a ze nebudu moc "vycnivat" Editováno: 26. Červen 2008, autor: Dajvr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 proč bys měl vyčnívat? omg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Vyčníval bych já nebo bruder, ale ani jeden nedorazíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 taky vás dva nikdo nezval!!! :smich: :smich: p.s. dělám si prdel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 No protoze budu urcite nejmladsi a budu mit "nejhorsi" auto. A Vy se vsichni znate a ja tam budu jak kral jeliman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Co je vy lemry ústecký . Koukejte se všichni napsat, ať se může zamluvit místo - a jestli se chce někdo vymlouvat, taaak - . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Dajvře... kolik ti je ty? 15 ti snad není ne? a což... nejmladší je tam stejně vždycky Milanův syna Fanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 No, temer 23 ale vypadam hodne mlade Kdo je Milan? Vrbic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Milan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 (editace) asi tak nějak . Koukám, že je to s váma těžký - to je : snád mi to vyjde....... doufám, že se mi podaří dorazit...... jestli bude nealko ....... nic neslibuju....... Je to tady jak u bady usmrkanej lenochů, který si nejsou schopný udělat čas na pivko s naší ústeckou smetánkou . Tak kdo se nenapíše je pro VRBIČE usmrkanec Editováno: 27. Červen 2008, autor: VRBIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 jj milan ja Vrbic, ale jeho mladas uz ho skoro dorostl., jakej je to prcek. jinak nejvetsi PAAAAN jelimaáááan je Junior, Tak se niceho neboj kurva, taky se vam zastavej smajlove, kdyz na nejakyho kliknete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 hele Milane, já s tím problém nemám, prostě kdo bude chtít přijít tak přijde, kdo ne, tak ať si trhne! já si s tebou rád pokecám a dobře.. takže fakt nemám žádný obavy, že by se akce nepodařila! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Co to tady píšeš za moudra ..... . Raději se dodrovolně přihlaš !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 To je pravda Pavlíku - základ máme suprovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 myslíš tenhle základ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Myslím Petana, tebe a mojí maličkost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 sir yes sir! za dve hodky valim na chalupu... a vracím se až v úterý ranko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.