Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no naprcali jsem tu Xantii fakt pěkně! :D

mnoo., to teda. hiihih to te bude stat aspon jedno pifko na nejakym srazu. :prc:

myslíš asi jednu rundu, žejo? :D

Trošku to tady oživím, přikládám 2 videa ze včerejška :-))

no jasan, jedno cokoli pro kazdyho :p

Johanik: heheeheheeheheh to prvni je sqely heeh vrrrr plesk, ,vrrrplesk. :palec2: fakt dobry. S tou mensi 4kolou to jde evidentne lip. super.

Johanik: heheeheheeheheh to prvni je sqely heeh vrrrr plesk, ,vrrrplesk. :palec2: fakt dobry. S tou mensi 4kolou to jde evidentne lip. super.

jojo, vylozene se zadarilo :-)) Ta mensi ma nizsi teziste a navic uz ma skoro sjety gumy, takze je to o necem jinym, ale zas v terenu ty mensi gumy nic moc, tam mame navrch my :-)

tak se letim na vikend poflakovat po Londyna. Ne ze tady udelate humbuk bando. Zadny bouracky a dalsi vylomeniny. :palec2:

hele hoši, nemáte někdo možnost mi zapůjčit na víkend přívesný vozík? nejlépe co největší s co největší nosností :) chtěl bych si na chalupu odtahat nějaký palety ... ;)

hele hoši, nemáte někdo možnost mi zapůjčit na víkend přívesný vozík? nejlépe co největší s co největší nosností :) chtěl bych si na chalupu odtahat nějaký palety ... ;)

Mi Ti vozejk pučíme.

Můžeš si vybrat jestli náš "menší" nebo ze družstva "velkej" tak 2,5 m dlouhej. :):)

Upraveno od Luďa

ty vole, ale jak ho od vás přitáhnu??? :D vždyť je to k vám minimálně 250 km ne? ;)

ty vole, ale jak ho od vás přitáhnu??? :D vždyť je to k vám minimálně 250 km ne? ;)

To te vyjde levneji si pro nej k nim zajet nez si ho pujcovat za fufniky :) Kdyz pockas tak tyden tak bych mozna i jeden mel.

jestli uz neni pozde tak mam v praci AGADOS 2m. Klidne ti ho pujcim, ale zalezi kdy, vikend 12-14 uz je fuc. Leda dalsi. :palec2:

Taky Ti jeden můžu půjčit, máme doma :p

ok chlapci... díky moc za nabídky... určitě dámám včas vědět...viděl bych to na ten příští víkend... těch palet mám dost, takže ho budu potřebovat půjčit víckrát :) rád bych to odtahal během září a října... :) jo, už mám nove RZ... nakonec mě to stálo 450,-

Blacky : Jak je to v tu nedeli s paintballem, muzou tam i divaci nebo se tam nemaj kam uchylit?? kvuli fotkam, prijede Hujerovic rodina :)

Blacky : Jak je to v tu nedeli s paintballem, muzou tam i divaci nebo se tam nemaj kam uchylit?? kvuli fotkam, prijede Hujerovic rodina :)

Paintball plati. uz je nas lsusna particka vidim to na suprovou rezbu. divaci jsou vitani. Je tam tkaove zazemi, kde si musou dat burta a osetrovat postrelene. :palec2:

Tak shell opousti Ceskej trh. Rychle si jeste natankujte. :feve:

Kdes to vzal ty brepto?? :)

zadny breptani. je to tak. Duveryhodne zdroje. :help:

zadny breptani. je to tak. Duveryhodne zdroje. :help:

To by me zajimalo proc by pak rozjizdeli novy projekty treba ted s tou kreditkou :)

Jak Shell benzínky nebo komplet firma (oleje, atd.)??

zatim vim jen o siti cerpacich stanic. neni jasne, kdo to prevezme, ale jelikoz conoco JET uz prebira LUKOIL, tak bych se nedivil, kdyby skocil i po shelkach.

LukOil mám rád, mají tam levný natural 98 :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.