Září 19, 200817 r máš snad něco proti na stojáka? děkuju Octavianovi za první pořádnou fotku Oskařice s Themistama.. Upraveno Září 19, 200817 r od superfatty
Září 19, 200817 r Musim rict ze ty kola jsou fakt super takovy by byly schon na zimu. Jinak bych se taky szavil v pondeli
Září 19, 200817 r Vzhledem k tomu, že tan někdo bude muset zaplatit útratu, tak tam necháme aspoň Octaviana umývat hajzlíky
Září 19, 200817 r Vzhledem k tomu, že tan někdo bude muset zaplatit útratu, tak tam necháme aspoň Octaviana umývat hajzlíky Ja ti dam hajzliky, se budes divit az tam nebudu a zbyde po me 1000,- utrata
Září 19, 200817 r hlasim chripka jako prase. Clovek se jednou ozere v Brne a hned je z toho polizanice. Netusim, jestli se z toho vylizu. V Po mam obvykle 17-19 floorbal, ale pokud budu marod, tak bych se stavil.
Září 19, 200817 r Budes marod a stavis se.... Jinak Fatty mohli by jsme ty vymeny delat na kseft, ne??? A jsem Octavius, Octavianovi jsem menili zarofky A v pondeli jdu
Září 20, 200817 r Myslím, že bude nelepší posadit Octaviana někam mimo - nejlépe do kouta, když chce popíjet grátis ...... . Polívčička byla ?
Září 20, 200817 r Myslím, že bude nelepší posadit Octaviana někam mimo - nejlépe do kouta, když chce popíjet grátis ...... . Polívčička byla ? Aby jsem nedali tebe na hrach do kouta, sice nevim kdo s tebou hne ale to se vyresi az operativne
Září 21, 200817 r Vidíš, vidíš, kdyby ses obrátil na nás, tak ti naordidujeme úplně jinou léčbu - a to bez poplatku . Dopovat se takym svinstvom , to nepřijedeš na sraz ani za měsíc ............
Září 21, 200817 r prdlajs, dopuju se acyplpyrinem a cajem s medem. počkej počkej, si se z toho chtěl vylízat, tak jakej acylpyrin? Ten se dává mezi kolena jako antikoncepce ne?
Září 21, 200817 r Zrovna Ty máš co povídat vo antikoncepci. :kol-130: Že Ty ses toho nedržel. :smich:
Září 21, 200817 r to bylo cílený, Luďečku zejtra se na Vás těšim guys.. Upraveno Září 21, 200817 r od superfatty
Září 22, 200817 r muahahahh uplne si to predstavuju. Tak milacku dnes jsi prave zadelal na dcerušku. Jak to? ja ale nechci. To mas smulu, prasky beru ja.
Září 22, 200816 r tak kdo všechno jde? co si vybavuju, tak: Vrbíno Peťan Octavius Octavian Superfatty Johanik Blacky ??? vorlajz Miloš nezapoměl jsem na někoho??? no každopádně jsem už zarezervoval stůl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.