Září 26, 200816 r Jeste ze tak, uz to vidim, Vorlik by dorazil na vinobrani ve tri a v pet by koncilo, protoze by byli vsechny stanky vypity
Září 27, 200816 r vidim po ranu tak spatne nebo co, ale na ty vorlajzove fotce prava strana juniora vypada promackle ne?
Září 29, 200816 r Heledte lidicky. Vzhledem k stavu fora, resp nalad, dojmu ap. Nebylo by mozna dobry tohle vlakno promaznout? Nechat tak posledni 2 stranky a zbytek smaznout? (resp. technicky asi bude jednoduzsi vytvorit vlakno nove tam presunout posladnich xyz prispevku a to stare smaznout). Nevim jak vy, ale ja nic starsiho nectu a ani v tom nelistuju. Ale klido by se dalo zachovat treba mesic zpet, nebo jak se Vam zda. Kdo je tady MOD, at to promysli.
Září 30, 200816 r nahod dalsi info. Mozna se budu poflakovat po UL tak bych se stavil. jo to je fakt, přijel bych hodit voko na chvilku, ať se poznaj nový lidi.. ale nic neslibuju.
Září 30, 200816 r hele lidi, už jsem se tu na to ptal... nebyla by možnost mi půjčit na víkend přívěsný vozík? kdyby měl 2,5 metru délku, krycí plachtu a bezvadný stav, byl bych moc rád! díky
Říjen 1, 200816 r tak co panáčci, nedáme na pondělí zase malou hospůdku? nebo snad... Milane, kdy máš volno?
Říjen 2, 200816 r Na pivu jsem byl včera a je mi nějak ... ..... , ale s váma bych pivko klidně zase dal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.