Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

S tou obětí a záchranou to myšlený na tebe Milošu, jen Octavian se sem zase vecpal .

Hmno...., tak tedy jo.

Já se polepším a něco vymyslím. :kol-65:

S tou obětí a záchranou to myšlený na tebe Milošu, jen Octavian se sem zase vecpal .

Ze ty nechces uz vystupovat ani levou stranou, asi reknu tomu sousedovi aby ti to blokovali z druhy strany :prc:

Zajeď si do Pelhřimova, ať víš, do čeho jdeš ..... :rtfm:

No tak chlapci..... světem vládne láska, mír a vy takhle :kol-45::kol-95:

beru jedu s Octavianem :palec2:

No tak chlapci..... světem vládne láska, mír a vy takhle :kol-45::kol-95:

Panove nechci Vam tu do toho nejak zvlast kafrat, ale zajimalo by me co tehle chlapec huliii.

Bezpecnost provozu predevsim

Ten je naprosto mimo, chvílemi ho podezřívám, že má nějakou chybu v prohlížeči a jeho odpovědi se hází do úplně jiného tématu než na jaké vlastně odpovídá...anebo maj v Jedličkárně net :help:

lol.... chudák Miloš :kol-98: ... Miloš je jeden z nás... je naprosto v pohodě! myslím... :kol-48:

Díky Pavle......... Alespoň někdo, kdo se v tom vyzná.......(snad)!!! :kol-142:

To Ol@f: nehulím, ale život už je takový :_icon_smich2:

To mischicka: snažím se, ale kol108

Ok OK OK - plně tě chápu, ale takhle asi zůstanu na Kofole i já. :punk:

Přeci jenom do Mostu pro mne zajede žena, ale do Ústí. To asi ne!!!

Dáme to na Hněvíně, aspoň poznáme Milošovu choť.. jestli se vožerete tak se jenom bojím aby blbě nezafoukal vítr a nebyl poblitej celej Most.. lol

Já nepiju, takže vezmu všechny co maj na Jarouška averzi... teda všechny.. Vrbiče a Vorlika, víc urostlých námořníků se mi do auta nevejde. :smich:

to Olaf a Mischizka: nechte našeho Milouše bejt.. lol

Upraveno od superfatty

Vrbic urco pojede rad se mnou :) ty si aspon bude moct vybit zlost na me v aute vid? :aggressive:

Milan by jel nejradši svým, ale nemůže... páč do něj nemůže nastoupit!!! :smich: ... jinak Octavianku, já osobně, bych si vybil zlost na tobě, tak tvoje Oktule za to nemůže! ;)

Milan by jel nejradši svým, ale nemůže... páč do něj nemůže nastoupit!!! :smich: ... jinak Octavianku, já osobně, bych si vybil zlost na tobě, tak tvoje Oktule za to nemůže! ;)

Vzdyt to pisu nahore :)

Tak co bando námořnická , co budeme podnikat ? Ideální by bylo Octaviana poslat někam daleko , aby se nestihl vrátit a my bychom si mohli dát v klídku tu Plzeň né ?

Tak co bando námořnická , co budeme podnikat ? Ideální by bylo Octaviana poslat někam daleko , aby se nestihl vrátit a my bychom si mohli dát v klídku tu Plzeň né ?

TY me nemas raaaaaad :(

By ma zajímalo , estli to pivo stihneme do konce roku bando námořnická ........ . Co na to náš velkej organizatoro don Pavrrrro Vorlajzo ?

a ty se mu divíš??? :p

Pivo

Pivo, dám si pivo,

pak další, ještě jedno,

pak si dám zase pivo.

Pivo, pivo, pivo...

Pivo bylo, je a bude.

To pivo, která si dám.

Dám si ho sám,

pivo si vychutnám.

To pivo, který já si dám,

si ho dám s Milanem to pivo,

pivo z Prahy, pivo z Plzně,

to si dám, ti povídám.

tak můžem nějaký to pivko dát! :D já s tím nemám probém ;)

námořník Kryštof Vorlajzbus... :kol-48:

jsem myslel, že je to citace z protialkoholický léčebny ..... :D . Jinak konec listopadu , začátek prosince je ideální - pak už budou všichni blbnout s vánocema ;)

a ty se mu divíš??? :p

To je jasny ze jo, jsem hodnej, milej, pratelskej a nechavam hodne prostoru pro parkovani : Chete mě? :kol-82:

běžný případ šílenství - to vypadá Koudelko, že máš zase kritický den .....

Neber uplatky neber uplatky nebo se z toho zblaznis :D

Chtél jsem tě jen upozornit, aby ses koncem listopadu a začátkem prosince vzdálil ze severočeského kraje lol

Chtél jsem tě jen upozornit, aby ses koncem listopadu a začátkem prosince vzdálil ze severočeského kraje lol

Tve upozorneni bude vyslyseno mozna :kuk:

Musim ale rict ze na ty srazy stejne jezdim jen kvuli tobe ty muj kvitku medovy :)

Upraveno od Octavian1

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.