Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Von normálně po mě jede jako blázen - to je nechutný :ble:ble:ble:ble:blekol9 . Je divný, že se Johanik tváří spokojeně v jeho přítomnosti ....... :feve: .

Ty se taky ted tvaris spokojene kdyz vejdes do garaze ne? :)

Pivo

Pivo, dám si pivo,

................................................................................

..............

to si dám, ti povídám.

tak můžem nějaký to pivko dát! :D já s tím nemám probém ;)

námořník Kryštof Vorlajzbus... :kol-48:

Už bych měl začít zpívat malému Arnoštovi písničky a nebo říkat pohádky.. jsem rád, že to nebude žádná odrhovačka ale něco originálního.

Děkuju za Tvůj počin Pájo.

ad sraz: já nevim kdo bude v prosinci bláznit ale já to určitě nebudu

ad úplatky: berte je, ty kecy o zbláznění je jenom pověra vypuštěná těma, co nemaj přístup k lizu lol

hajej, dadej,

pivo chlastej!

:kol-98:

těšim se na vestu, hustý lol

Co je vy lemry, tady je to jako u Suchánků ..... .

ste magoři..

Taky myslim :smich:

Kdyz se na to clovek diva po nekolikaty tak je to komicky jak tam johan sedi a nevi ktera bije, to je tim ze jsem nejel, ja se vic bojim nez on :)

co takhle dát kávičku? ale někde v teple... na pumpu už seru lamy!

p.s. toto pozvání neplatí pro Octaviana, páč já držím s Maestrem Vrbínem!!! ;):palec2:

:kol-48:

p.s. takže 20.11.08 - ve 20.00 u Peťana v hospodě? :palec:

Tak a za trest zacnu zase parkovat bliz k vrbínovi teda :(

A je to tvoje vina :kol-140:

Upraveno od Octavian1

Já bych do toho šel.

Já mám dnes noční, tak se nezúčastním .

Jinak ten Šalin Octavian se konečně snaží parkovat trochu lépe , má tam zatím dost velké rezervy, ale ono to bude asi i v rukách ..... kol107 . No každopádně už nemusím držet tu brutální dietu, abych se dostal z auta .

Upraveno od VRBIC

Milane, napiš kdy máš čas... my se ti přizpůsobíme... ty nesmíš na kávičce chybět! ;)

nemáte někdo v ústí k dispozici teplou garáž? potřebuju nalepit ty polepy.. .a venku je nějak nevlídno, chtěl jsem to mít hotové do besídky... tzn. nalepit to buď denska nebo zítra...

Ja ja ja mám, ale až v CV! :laugh.gif

tyhle kola se mi líbí, co říkáte? :help:

Přece nebudete na suchu, když já jsem v práci .... . Jinak volno mám: pá,so,ne, příští týden: st,čt .

Jinak ty polepy by se mohly udělat klidně u nás v garážích, ale musel by se Octouš trochu uskromnit. Není to úplnej luxus, ale lepsí, než to dělat na ulici. Klidně ti můžu nechat dnes kartu v 17.20hod, nebo ti zítra ráno po noční můžu pomoci.

Ty vypadaj opravdu dobře. :kol-75:

ok Milane... já ti večer zavolám a domluvíme se! :) díky... btw. myslíš, že to zvládnem nalepit... rovně... myslím :kol-98:

Nedávno jsem doma lepil tapetu, a ten výsledek nebyl úplně ideální ( záleží z jakého pohledu se na to díváš ;) ). Pokud budeš chtít kartu na vjed ještě dnes, tak mi brnkni v 17.00 hod, pak budu muset drndit do práce ...

to musím umýt nejdřív... to dneska stejně nestíhám... asi... :) zítra bych to viděl jako reálně no... ale mám z toho lepení krapet strach, přeci jenom je to velký :)

Fzdyt se ani nemusi zajizdet do boxu staci zajet dovnitr a nalepit to na tech mistech vzadu ... tam je mista dost.... jinak ja vyndavam auto az zitra dopo takze box by byl volnej dopo.

Jinak Milane teb by tam proslo stado krav, takze si urcite jen pomlaskavas :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.