VRBIC Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Von normálně po mě jede jako blázen - to je nechutný . Je divný, že se Johanik tváří spokojeně v jeho přítomnosti ....... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Ty se taky ted tvaris spokojene kdyz vejdes do garaze ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 PivoPivo, dám si pivo, ................................................................................ .............. to si dám, ti povídám. tak můžem nějaký to pivko dát! já s tím nemám probém námořník Kryštof Vorlajzbus... Už bych měl začít zpívat malému Arnoštovi písničky a nebo říkat pohádky.. jsem rád, že to nebude žádná odrhovačka ale něco originálního. Děkuju za Tvůj počin Pájo. ad sraz: já nevim kdo bude v prosinci bláznit ale já to určitě nebudu ad úplatky: berte je, ty kecy o zbláznění je jenom pověra vypuštěná těma, co nemaj přístup k lizu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 hajej, dadej, pivo chlastej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Čau vi kucí ze severu Mrknite S E M ! ! ! ! a očekávejte SZ s cenofkou. :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 těšim se na vestu, hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Co je vy lemry, tady je to jako u Suchánků ..... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Co je vy lemry, tady je to jako u Suchánků ..... . Já třeba po včerejšku trošku polehávám a rovnám záda, viz - http://cz.youtube.com/watch?v=-LgGc5dpLE4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 ste magoři.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Taky myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Kdyz se na to clovek diva po nekolikaty tak je to komicky jak tam johan sedi a nevi ktera bije, to je tim ze jsem nejel, ja se vic bojim nez on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 co takhle dát kávičku? ale někde v teple... na pumpu už seru lamy! p.s. toto pozvání neplatí pro Octaviana, páč já držím s Maestrem Vrbínem!!! p.s. takže 20.11.08 - ve 20.00 u Peťana v hospodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 (editace) Tak a za trest zacnu zase parkovat bliz k vrbínovi teda A je to tvoje vina Editováno: 20. Listopad 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Já bych do toho šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 (editace) Já mám dnes noční, tak se nezúčastním . Jinak ten Šalin Octavian se konečně snaží parkovat trochu lépe , má tam zatím dost velké rezervy, ale ono to bude asi i v rukách ..... . No každopádně už nemusím držet tu brutální dietu, abych se dostal z auta . Editováno: 20. Listopad 2008, autor: VRBIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Milane, napiš kdy máš čas... my se ti přizpůsobíme... ty nesmíš na kávičce chybět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 nemáte někdo v ústí k dispozici teplou garáž? potřebuju nalepit ty polepy.. .a venku je nějak nevlídno, chtěl jsem to mít hotové do besídky... tzn. nalepit to buď denska nebo zítra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Ja ja ja mám, ale až v CV! : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 tyhle kola se mi líbí, co říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Přece nebudete na suchu, když já jsem v práci .... . Jinak volno mám: pá,so,ne, příští týden: st,čt . Jinak ty polepy by se mohly udělat klidně u nás v garážích, ale musel by se Octouš trochu uskromnit. Není to úplnej luxus, ale lepsí, než to dělat na ulici. Klidně ti můžu nechat dnes kartu v 17.20hod, nebo ti zítra ráno po noční můžu pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Ty vypadaj opravdu dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 ok Milane... já ti večer zavolám a domluvíme se! díky... btw. myslíš, že to zvládnem nalepit... rovně... myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Nedávno jsem doma lepil tapetu, a ten výsledek nebyl úplně ideální ( záleží z jakého pohledu se na to díváš ). Pokud budeš chtít kartu na vjed ještě dnes, tak mi brnkni v 17.00 hod, pak budu muset drndit do práce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 to musím umýt nejdřív... to dneska stejně nestíhám... asi... zítra bych to viděl jako reálně no... ale mám z toho lepení krapet strach, přeci jenom je to velký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Fzdyt se ani nemusi zajizdet do boxu staci zajet dovnitr a nalepit to na tech mistech vzadu ... tam je mista dost.... jinak ja vyndavam auto az zitra dopo takze box by byl volnej dopo. Jinak Milane teb by tam proslo stado krav, takze si urcite jen pomlaskavas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.