sejvi Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Jestli se bude hrat o vikendu, tak by jsem prijel. Pocitejte se mnou, tedy jestli uz neni plno... Koukal jsem na cenik paintballalligator, takze startovne je 200Kc a k tomu jsou nejake kulicky ZDARMA (kolik?) a po vystrileni kazda dalsi stoji 1,3Kc? Pochopil jsem to tak spravne? A jak dlouho se hraje? Kde presne nakupujes kulicky za 0,2Kc? Jsou kvalitni? Docela by se mi jich par hodilo na takove to soukrome strilenicko. (Klidne napis SZ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Já jsem to pochopil tak, že startovné je 200Kč/os. + 1,3Kč za kuličku. A hrát budem asi tak dlouho jak nás to bude bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 já do toho jdu na sto procent!!! mám rád fragy! hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) jj je to tak, ze startovne je za 200Kč to jest zbran, maska a obojek. K tomu kulicky za 1,3Kč/ks kapacita zasobniku je 200ks. to tedy dela 200Kč + 260Kč jako zakladni poplatek. Celkove tedy 460Kč. Kulicky se kupujou treba tady http://www.paintball-shop.cz/ . ted maj kulicky kolem 0,40, ale byvaj ruzny akce. Editováno: 9. leden 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 OK paintballalligator je o neco drazsi, ale kdyz si privezu sve kulicky po vystrileni zakladu, tak to bude OK. Prodejnu http://www.paintball-shop.cz/ mam skoro zarohem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Taky si na 100% prijedu zahrat hru " Zastrel si sveho Ustecaka" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 A mohli by jsme reba dat jeden rozstrel morotizovanej na ctyrkolkach skutrech kolech apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 hehe mno boj s vozidlem se tam taky da udelat. Pokud si pak 4kolu umejete, tak ji muzem pouzit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 No tak ja teda nebudu lama a prijedu na tříkolce No a johanik si nadelil k vanocum mensi darek, ale pro nej bude opravdu potreba hodne kulicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ja si byl vcera zablbnout na parkovisti u bejvalyho baumaxu na rondelu. Mooc prima. Obecenstvo - 3 nezname osoby u zabradli nahore. Asi si tukali na celo Pokud se nekde obevi nejaky video, tak za to nemuzu. Byla to ale parada. Smerem dozadu na rampu se to dalo rozjet na dvojaka a 540° bylo na svete hihiihih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 já tam byl a viděl jsem tě!!! fakt, nekecám... do pěti dnů mi to česká zaplatila!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 tfuj tajxl... tady to smrdí... ..... tady snad chcípnul pes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Asi ano................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 No nekdo vydelavat musi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Mam chripku nechte me bejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Zdar... Tak než to tu celý přelouskám, tak se zde taky zapíšu, aby jste o mě věděli... Jsem z Děčína. Takže tak a teď se jdu vrátit na nějakou 3.-4. stránku a jdu lousklat Vaše příspěvky, abych se něco dozvěděl. Majte sa fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 nazdar nazdar. Jelikoz to SF jeste nestihl, protoze je asi v lihu, tka bonzuju, ze se dnes rano stal otcem. Podle informace, 52cm a asi 2,5 kg, holcicka GRATULAACEEEEEEEE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Víme víme, ale i tak gratulujeme. Naprosto super!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Velká gratulace Robíku . Jinak co nového Lemry , kdy si uděláme ten výlet do Mostu k Nexusovi ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 To spis do DC on je porad v DC a do jeho nove otevírany kavarny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Ten Most se tady nahodil koncem roku, tak jsem to chtěl jen připomenout , ale s kávou v DC také problém nemám - jen nesmíte zase jet jako prasata ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Taky velka gratulace Robertovi a jeho cele rodine. Hlavne zdravi, to ostatni uz prijde. Jinak nevim kdo jel naposled jako prase.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Já neee, vždť mám přece turbonět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 tak Milane... když máš večer volno? zajdem na Plzničku ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ty víš, co já rád - co třebas zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.