Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jestli se bude hrat o vikendu, tak by jsem prijel. Pocitejte se mnou, tedy jestli uz neni plno...

Koukal jsem na cenik paintballalligator, takze startovne je 200Kc a k tomu jsou nejake kulicky ZDARMA (kolik?) a po vystrileni kazda dalsi stoji 1,3Kc? Pochopil jsem to tak spravne? A jak dlouho se hraje?

Kde presne nakupujes kulicky za 0,2Kc? Jsou kvalitni? Docela by se mi jich par hodilo na takove to soukrome strilenicko. (Klidne napis SZ) :kol-14:

Já jsem to pochopil tak, že startovné je 200Kč/os. + 1,3Kč za kuličku.

A hrát budem asi tak dlouho jak nás to bude bavit. ;)

já do toho jdu na sto procent!!! :) mám rád fragy! ;) hh

jj je to tak, ze startovne je za 200Kč to jest zbran, maska a obojek. K tomu kulicky za 1,3Kč/ks kapacita zasobniku je 200ks. to tedy dela 200Kč + 260Kč jako zakladni poplatek. Celkove tedy 460Kč.

Kulicky se kupujou treba tady http://www.paintball-shop.cz/ . ted maj kulicky kolem 0,40, ale byvaj ruzny akce.

Upraveno od Blacky

OK paintballalligator je o neco drazsi, ale kdyz si privezu sve kulicky po vystrileni zakladu, tak to bude OK.

Prodejnu http://www.paintball-shop.cz/ mam skoro zarohem. :kol-14:

Taky si na 100% prijedu zahrat hru " Zastrel si sveho Ustecaka" :D

A mohli by jsme reba dat jeden rozstrel morotizovanej na ctyrkolkach skutrech kolech apod. :)

hehe mno boj s vozidlem se tam taky da udelat. Pokud si pak 4kolu umejete, tak ji muzem pouzit. :palec2:

No tak ja teda nebudu lama a prijedu na tříkolce

post-6554-1231669803_thumb.jpg

No a johanik si nadelil k vanocum mensi darek, ale pro nej bude opravdu potreba hodne kulicek

post-6554-1231669814_thumb.jpg

Ja si byl vcera zablbnout na parkovisti u bejvalyho baumaxu na rondelu. Mooc prima. Obecenstvo - 3 nezname osoby u zabradli nahore. Asi si tukali na celo :p Pokud se nekde obevi nejaky video, tak za to nemuzu.

Byla to ale parada. Smerem dozadu na rampu se to dalo rozjet na dvojaka a 540° bylo na svete hihiihih

já tam byl a viděl jsem tě!!! fakt, nekecám... do pěti dnů mi to česká zaplatila!! :smich:

tfuj tajxl... tady to smrdí...

..... tady snad chcípnul pes.... :smich:

Asi ano................... :(

No nekdo vydelavat musi :(

Mam chripku nechte me bejt. :feve::aggressive:

Zdar...

Tak než to tu celý přelouskám, tak se zde taky zapíšu, aby jste o mě věděli... ;) Jsem z Děčína. Takže tak a teď se jdu vrátit na nějakou 3.-4. stránku a jdu lousklat Vaše příspěvky, abych se něco dozvěděl.

Majte sa fajn

nazdar nazdar.

Jelikoz to SF jeste nestihl, protoze je asi v lihu, tka bonzuju, ze se dnes rano stal otcem. Podle informace, 52cm a asi 2,5 kg, holcicka GRATULAACEEEEEEEE

Víme víme, ale i tak gratulujeme. Naprosto super!!!

Velká gratulace Robíku :worthy .

Jinak co nového Lemry :p , kdy si uděláme ten výlet do Mostu k Nexusovi ?????

To spis do DC on je porad v DC a do jeho nove otevírany kavarny :)

Ten Most se tady nahodil koncem roku, tak jsem to chtěl jen připomenout ;) , ale s kávou v DC také problém nemám :palec2: - jen nesmíte zase jet jako prasata ....... :D

Taky velka gratulace Robertovi a jeho cele rodine. Hlavne zdravi, to ostatni uz prijde.

Jinak nevim kdo jel naposled jako prase....

Já neee, vždť mám přece turbonět ;)

tak Milane... když máš večer volno? zajdem na Plzničku ne??? :palec2:

Ty víš, co já rád - co třebas zítra :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.