Marios Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Tak jsem asi blbej, ale v ETCE to uz hledam dva dny a stale ten spojkovej valecek nemuzu najit... Kdo ma ETKU skuste se podivat na cenu spojkoveho valecku pro motory 1.6 MPI a FSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 ahojte, na threadu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...45448&st=25 řešíme vrzání spojky na fabii, co má i 3 roky, třeba moje, u nás na fabii vyjde výměna i s prací na 3000 taky jsem se v servise dozvěděl že to nemá vliv na spojku pry se to nedá promazat, jak jste to kluci octávkoví řešili? jde to promazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zori29 Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 (editace) Zdravím, mne vrzga spojkovy pedal v interieri O2 FL 2012 combi. Aj ked je motor vypnuty tak to vrzga niekde pri zoslapnuti spojkoveho pedalu. Robi to ke zosliapnem asi 1 cm spojku a trosku vrzgne a potom ok, ale trosku ma to rozculuje. Citm to na nohe ze tam nieco vrzga. Kde by som mohol nieco premazat a ako? Dík. Editováno: 2. Červen 2016, autor: zori29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Vrza to v interieru nebo v motorovem prostoru? Asi to bude samotny pedal spojky nebo mechanizmus u vypinaciho loziska. Ono tam vlastne ani nic jineho neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zori29 Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 (editace) V interieri niekde v pedale v klbe asi 1cm ked stlacim.da sa to nejako premazat v pedale? Editováno: 2. Červen 2016, autor: zori29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zori29 Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Ako to premastím? Skusal som silikonový olej, torchu to pomohlo ale aj tak pocut vrzganie pri zoslapnuti pedalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zori29 Vloženo 14. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2017 (editace) po roku som na to prišiel :), vŕzga to v spojkovom pedáli v interiéri zospodu keď pozeráte na pedál tak sa vo vnútri pedál naťahuje takú pružinu a pred pružinou je taky plastový ako keby kĺb tak to som premazal, zozačiatku to nepomohlo ale po čase sa to premazalo a zatiaľ ticho kľud nevŕzga, uvidím ze na ako dlho Editováno: 14. Srpen 2017, autor: zori29 oprava textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosko Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Len sa pridám a potvrdím, takisto mi vźgal spojkový pedál v interiéry v okolí tej pružinky. Vystriekal dákym sprejom čo používam na premastenie (priniesol kamoš z Holandska, že to tam používajú pri montážach a nedajú naň dopustiť, je to po holandsky , tak neviem čo to je ?) všetkého či v aute/doma a zatiaľ asi pol roka nevŕzga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.