Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Tak jsem asi blbej, ale v ETCE to uz hledam dva dny a stale ten spojkovej valecek nemuzu najit... Kdo ma ETKU skuste se podivat na cenu spojkoveho valecku pro motory 1.6 MPI a FSI

:)
  • 1 měsíc později...

ahojte,

na threadu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...45448&st=25

řešíme vrzání spojky na fabii, co má i 3 roky, třeba moje,

u nás na fabii vyjde výměna i s prací na 3000

taky jsem se v servise dozvěděl že to nemá vliv na spojku

pry se to nedá promazat, jak jste to kluci octávkoví řešili?

jde to promazat?

• 7 let později...

Zdravím, mne vrzga spojkovy pedal v interieri O2 FL 2012 combi. Aj ked je motor vypnuty tak to vrzga niekde pri zoslapnuti spojkoveho pedalu. Robi to ke zosliapnem asi 1 cm spojku a trosku vrzgne a potom ok, ale trosku ma to rozculuje. Citm to na nohe ze tam nieco vrzga. Kde by som mohol nieco premazat a ako? 

Dík.

Upraveno od zori29

Vrza to v interieru nebo v motorovem prostoru? Asi to bude samotny pedal spojky nebo mechanizmus u vypinaciho loziska. Ono tam vlastne ani nic jineho neni. :D

V interieri niekde v pedale v klbe asi 1cm ked stlacim.da sa to nejako premazat v pedale?

Upraveno od zori29

• 3 měsíce později...

Ako to premastím? Skusal som silikonový olej, torchu to pomohlo ale aj tak pocut vrzganie pri zoslapnuti pedalu

• 11 měsíců později...

po roku som na to prišiel :), vŕzga to v spojkovom pedáli v interiéri zospodu keď pozeráte na pedál tak sa vo vnútri pedál naťahuje takú pružinu a pred pružinou je taky plastový ako keby kĺb tak to som premazal, zozačiatku to nepomohlo ale po čase sa to premazalo a zatiaľ ticho kľud nevŕzga, uvidím ze na ako dlho :)

Upraveno od zori29
oprava textu

• 1 rok později...

Len sa pridám a potvrdím, takisto mi vźgal spojkový pedál v interiéry v okolí tej pružinky. Vystriekal dákym sprejom čo používam na premastenie (priniesol kamoš z Holandska, že to tam používajú pri montážach a nedajú naň dopustiť, je to po holandsky , tak neviem čo to je ?) všetkého či v aute/doma a zatiaľ asi pol roka nevŕzga. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.