Září 24, 200816 r Autor Tak jsem asi blbej, ale v ETCE to uz hledam dva dny a stale ten spojkovej valecek nemuzu najit... Kdo ma ETKU skuste se podivat na cenu spojkoveho valecku pro motory 1.6 MPI a FSI
Říjen 28, 200816 r ahojte, na threadu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...45448&st=25 řešíme vrzání spojky na fabii, co má i 3 roky, třeba moje, u nás na fabii vyjde výměna i s prací na 3000 taky jsem se v servise dozvěděl že to nemá vliv na spojku pry se to nedá promazat, jak jste to kluci octávkoví řešili? jde to promazat?
Červen 2, 20169 r Zdravím, mne vrzga spojkovy pedal v interieri O2 FL 2012 combi. Aj ked je motor vypnuty tak to vrzga niekde pri zoslapnuti spojkoveho pedalu. Robi to ke zosliapnem asi 1 cm spojku a trosku vrzgne a potom ok, ale trosku ma to rozculuje. Citm to na nohe ze tam nieco vrzga. Kde by som mohol nieco premazat a ako? Dík. Upraveno Červen 2, 20169 r od zori29
Červen 2, 20169 r Vrza to v interieru nebo v motorovem prostoru? Asi to bude samotny pedal spojky nebo mechanizmus u vypinaciho loziska. Ono tam vlastne ani nic jineho neni.
Červen 2, 20169 r V interieri niekde v pedale v klbe asi 1cm ked stlacim.da sa to nejako premazat v pedale? Upraveno Červen 2, 20169 r od zori29
Září 5, 20169 r Ako to premastím? Skusal som silikonový olej, torchu to pomohlo ale aj tak pocut vrzganie pri zoslapnuti pedalu
Srpen 14, 20178 r po roku som na to prišiel :), vŕzga to v spojkovom pedáli v interiéri zospodu keď pozeráte na pedál tak sa vo vnútri pedál naťahuje takú pružinu a pred pružinou je taky plastový ako keby kĺb tak to som premazal, zozačiatku to nepomohlo ale po čase sa to premazalo a zatiaľ ticho kľud nevŕzga, uvidím ze na ako dlho Upraveno Srpen 14, 20178 r od zori29 oprava textu
Říjen 5, 20186 r Len sa pridám a potvrdím, takisto mi vźgal spojkový pedál v interiéry v okolí tej pružinky. Vystriekal dákym sprejom čo používam na premastenie (priniesol kamoš z Holandska, že to tam používajú pri montážach a nedajú naň dopustiť, je to po holandsky , tak neviem čo to je ?) všetkého či v aute/doma a zatiaľ asi pol roka nevŕzga.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.