Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Tak jsem asi blbej, ale v ETCE to uz hledam dva dny a stale ten spojkovej valecek nemuzu najit... Kdo ma ETKU skuste se podivat na cenu spojkoveho valecku pro motory 1.6 MPI a FSI

:)
  • 1 měsíc později...

ahojte,

na threadu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...45448&st=25

řešíme vrzání spojky na fabii, co má i 3 roky, třeba moje,

u nás na fabii vyjde výměna i s prací na 3000

taky jsem se v servise dozvěděl že to nemá vliv na spojku

pry se to nedá promazat, jak jste to kluci octávkoví řešili?

jde to promazat?

• 7 let později...

Zdravím, mne vrzga spojkovy pedal v interieri O2 FL 2012 combi. Aj ked je motor vypnuty tak to vrzga niekde pri zoslapnuti spojkoveho pedalu. Robi to ke zosliapnem asi 1 cm spojku a trosku vrzgne a potom ok, ale trosku ma to rozculuje. Citm to na nohe ze tam nieco vrzga. Kde by som mohol nieco premazat a ako? 

Dík.

Upraveno od zori29

Vrza to v interieru nebo v motorovem prostoru? Asi to bude samotny pedal spojky nebo mechanizmus u vypinaciho loziska. Ono tam vlastne ani nic jineho neni. :D

V interieri niekde v pedale v klbe asi 1cm ked stlacim.da sa to nejako premazat v pedale?

Upraveno od zori29

• 3 měsíce později...

Ako to premastím? Skusal som silikonový olej, torchu to pomohlo ale aj tak pocut vrzganie pri zoslapnuti pedalu

• 11 měsíců později...

po roku som na to prišiel :), vŕzga to v spojkovom pedáli v interiéri zospodu keď pozeráte na pedál tak sa vo vnútri pedál naťahuje takú pružinu a pred pružinou je taky plastový ako keby kĺb tak to som premazal, zozačiatku to nepomohlo ale po čase sa to premazalo a zatiaľ ticho kľud nevŕzga, uvidím ze na ako dlho :)

Upraveno od zori29
oprava textu

• 1 rok později...

Len sa pridám a potvrdím, takisto mi vźgal spojkový pedál v interiéry v okolí tej pružinky. Vystriekal dákym sprejom čo používam na premastenie (priniesol kamoš z Holandska, že to tam používajú pri montážach a nedajú naň dopustiť, je to po holandsky , tak neviem čo to je ?) všetkého či v aute/doma a zatiaľ asi pol roka nevŕzga. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.