Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
To jsem myslel, jen blbě napsal ;) . Asi měli v obchodě přetopeno :smich: nebo zimní gumy v tomhle počasí ;)
Chlapy to je jen aby se netočila kolečka na stojánku :p:p:)
To je nekvalitní "guma" na pneumatiky!! Z ní se uvoulňují změkčovadla a narušují plast podložky. Časem to může rozpustit i diky kol. kol108

Taky bych řekl, bylo to jen u té fabie a na jiných modelech ne.

Jinak Pompo v Šestce o ničem - v pátek jsem tam přítelkyni nenápadně vlákal, ale už jsem si nic nekoupil, velmi omezený výběr, zlatá Olomouc.

Vloženo

Mluvil jsem s kamosem co dela mimo pompo :D a pry "sleva" co jde do POMPO tak je jen jako!!!

Normalne nyni na modely od ABREXU je 85%, do konce dubence! Jen uprednostnuji, ze nemam moznost nakupu! Me vysla nyni PRE na 45,- ;) Takze pompo ma dalsich cca 35% zisku ;)

Vloženo

Tak nevím nevím chlapci.Potkal jsem se v normálním hračkářství s dýlerkou co zrovna přivezla nové modely a na můj dotaz ,jestli taky nemaj ceny jako v Pompu,mi řekla že je to jen akce pro Pompo a jinde jsou ceny při starém. :kuk:

Zduř

Vloženo
ty kráááááááááááááso, tak tohle je šílená sbírka :-)
A to je vážně hustota, jsem chvíle přemýšlel jestli to není fotomontáž...to prodat tak si koupí auto...

To není celá sbírka, ale "jen" jedna pětina!!!!

Vloženo

Já myslím, že si tu výrobu sejis objednal, ale myslel, že bude jen omezená série :-)

Jinak v neděli jsem nenápadně zavedl přítelkyni do Olympie a do Pompa, tajně doufajíc, že přišly nové modely a že si za těch 139,- koupím ještě další, ale odešel jsem smuten, neb nabídka stále stejná a to co bych chtěl neobsahuje :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...