limuhob Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Ahoj, jsem rád, že jsem našel toto super téma. Také sbírám modely škodovkek. Zde můj nejnovější přírustek. více foto a další modely je možno vidět na : http://www.hrackyskoda.estranky.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 (editace) Tak to josu tvoje stránky jo? Letos se chci taky nějak pokusit o toho formana pro bráchu k vánocům, tak jsem zvědavej, jak to půjde Editováno: 1. Listopad 2008, autor: m_tsch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 LaK combi je pecka, stale mio vsak chybi, jelikoz 600,- se mi za to davat nechce... Kdyby nekdo mel na prodej, ze se mu sesli 2 stejny tak kontaktovat me! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Právě na to je dobré Aukro..třeba to uvedené L&K jsem tam sehnal o dost levněji.. Ale pro jistotu jen u těch, co už mám a co už tam nesháním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 No sleduju to denne, neboj ze ne, ale LaK o dost levneji? Neprijde mi napr.50,- usetrenych jako nejaka vyhra, protoze se to vetsinou vysplha az na to, co to koupis na netu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Tak jak se to vezme..na světu modelů je cena 680,-, já ho sehnal i s poštovným za 523,-. Vychází to jak kdy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 http://www.svet-aut.cz tam ho meli za 599,- a zdalo se mi to porad dost, cekal jsem na nejaky prihodnejsi KUP a nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Když ono tyhle veteráni asi moc nízkou cenu nebudou mít..je to ranec oproti ostatním modelům. Jinak tenhle internet obchod..to je přímo u nás ve městě. Tuhle jsem tam koukal na Octavii II FL a to provedení mi tedy přišlo hodně odfláknuté.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limuhob Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Něco zde do Octavia clubu 1:43 městská policie = Abrex vínová = Kaden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Něco zde do Octavia clubu1:43 městská policie = Abrex vínová = Kaden Ty wole, to už se dělají modely i těch vymaštěnců? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Tak já přihodím taky pár modýlků Škodovek co mám doma. Konkrétně typ 706. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Ty wole, to už se dělají modely i těch vymaštěnců? Myslíš vínovou ? MP Praha se dělá už delší dobu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limuhob Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 další veterán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Já teď čekám na černého SUP I a bílého SUP II... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Tak dlouho jsem na ni čekal, ale konečně je doma. Podařilo se nemožné a cestou necestou mám v ruce Octavii II v 1:18. Takže sem házím pár foto. Model je to krásnej, mám doma několik špičkových modelů od AutoArt a Kyosho ( pro porovnání s modelem Q7) a tohle se jim směle vyrovná. Všechno se dá otevřít, dokonce zrcátka jsou sklápěcí (to jsem ještě na žádném modelu neviděl) , lak má pěknej, krásná jemná perleť, chromové lišty dveří a nárazníků jsou lepené, vzadu je nápis Shanghai Volkswagen. Interiér je vcelku precizní, koberečky, drobné detaily (zadní plato v kufru se dá nadzvednout atd...) Opravdu krásný model a hladně pokud se Abrex nerozhýbe, tak asi dlouho jediný model Octavie v měřítku 1:18.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Kdepak si jí sehnal?Kolik to zábava stála? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Čínská verze Na Aukru nebo eBay jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limuhob Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 (editace) 2x Škoda 120 Editováno: 7. Prosinec 2008, autor: limuhob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ta je krasna ta dvojka 1:18 :palec2: Nevim, zda mam koupit toto.. Fakt jsem z toho celkem dlouho na mekkkkkko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 tak když pořád není ta O RS ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Ta už snad ani nebude, pořád mají jiné priority.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 (editace) Luďa ta sbírka je prostě k sežrání když si vemu,že jsem na takhle zeleným RT s návěsem v r.94 začínal svoje kamioňácké 7leté řádění tak v dnešním mrazu uroním kroupu. Editováno: 26. Prosinec 2008, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 (editace) Takjsem se dneska konečně dostal k tomu, abych udělat dvě vitrínky na modely. Už jich mám docela dost. Omlouvám se za kvalitu, foceno mobilem. Editováno: 24. leden 2009, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 VRBIC - to je sympaticky jak to mas kombinovany s tim legem.. neni vice fotek zamerene spise na to lego a auta v pozadi??? Nebo to je jen na tuto fotku pripraveno? To me oslovilo! Ja mam na ceste domu tuhle IXO ALTAYA Fabinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 S tím Legem to nebylo připravený - synátor to akorát dostavil, tak se to nějak spojilo ........ . Klidně ti udělám další foto , ale jsem amatér ..... Jinak něco nového - Roomster 1:18 ( cena vysoká, ale propracování od koberečků po bezpežnostní pásy atd. je good) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.