Listopad 1, 200816 r Ahoj, jsem rád, že jsem našel toto super téma. Také sbírám modely škodovkek. Zde můj nejnovější přírustek. více foto a další modely je možno vidět na : http://www.hrackyskoda.estranky.cz/
Listopad 1, 200816 r Tak to josu tvoje stránky jo? Letos se chci taky nějak pokusit o toho formana pro bráchu k vánocům, tak jsem zvědavej, jak to půjde Upraveno Listopad 1, 200816 r od m_tsch
Listopad 1, 200816 r LaK combi je pecka, stale mio vsak chybi, jelikoz 600,- se mi za to davat nechce... Kdyby nekdo mel na prodej, ze se mu sesli 2 stejny tak kontaktovat me!
Listopad 2, 200816 r Právě na to je dobré Aukro..třeba to uvedené L&K jsem tam sehnal o dost levněji.. Ale pro jistotu jen u těch, co už mám a co už tam nesháním
Listopad 2, 200816 r No sleduju to denne, neboj ze ne, ale LaK o dost levneji? Neprijde mi napr.50,- usetrenych jako nejaka vyhra, protoze se to vetsinou vysplha az na to, co to koupis na netu!
Listopad 2, 200816 r Tak jak se to vezme..na světu modelů je cena 680,-, já ho sehnal i s poštovným za 523,-. Vychází to jak kdy..
Listopad 3, 200816 r http://www.svet-aut.cz tam ho meli za 599,- a zdalo se mi to porad dost, cekal jsem na nejaky prihodnejsi KUP a nic..
Listopad 3, 200816 r Když ono tyhle veteráni asi moc nízkou cenu nebudou mít..je to ranec oproti ostatním modelům. Jinak tenhle internet obchod..to je přímo u nás ve městě. Tuhle jsem tam koukal na Octavii II FL a to provedení mi tedy přišlo hodně odfláknuté..
Listopad 4, 200816 r Něco zde do Octavia clubu1:43 městská policie = Abrex vínová = Kaden Ty wole, to už se dělají modely i těch vymaštěnců?
Listopad 10, 200816 r Ty wole, to už se dělají modely i těch vymaštěnců? Myslíš vínovou ? MP Praha se dělá už delší dobu...
Listopad 15, 200816 r Tak dlouho jsem na ni čekal, ale konečně je doma. Podařilo se nemožné a cestou necestou mám v ruce Octavii II v 1:18. Takže sem házím pár foto. Model je to krásnej, mám doma několik špičkových modelů od AutoArt a Kyosho ( pro porovnání s modelem Q7) a tohle se jim směle vyrovná. Všechno se dá otevřít, dokonce zrcátka jsou sklápěcí (to jsem ještě na žádném modelu neviděl) , lak má pěknej, krásná jemná perleť, chromové lišty dveří a nárazníků jsou lepené, vzadu je nápis Shanghai Volkswagen. Interiér je vcelku precizní, koberečky, drobné detaily (zadní plato v kufru se dá nadzvednout atd...) Opravdu krásný model a hladně pokud se Abrex nerozhýbe, tak asi dlouho jediný model Octavie v měřítku 1:18....
Prosinec 8, 200816 r Ta je krasna ta dvojka 1:18 :palec2: Nevim, zda mam koupit toto.. Fakt jsem z toho celkem dlouho na mekkkkkko!
Prosinec 26, 200816 r Luďa ta sbírka je prostě k sežrání když si vemu,že jsem na takhle zeleným RT s návěsem v r.94 začínal svoje kamioňácké 7leté řádění tak v dnešním mrazu uroním kroupu. Upraveno Prosinec 26, 200816 r od Vlasta
Leden 24, 200916 r Takjsem se dneska konečně dostal k tomu, abych udělat dvě vitrínky na modely. Už jich mám docela dost. Omlouvám se za kvalitu, foceno mobilem. Upraveno Leden 24, 200916 r od MichalJ
Leden 24, 200916 r VRBIC - to je sympaticky jak to mas kombinovany s tim legem.. neni vice fotek zamerene spise na to lego a auta v pozadi??? Nebo to je jen na tuto fotku pripraveno? To me oslovilo! Ja mam na ceste domu tuhle IXO ALTAYA Fabinu
Leden 25, 200916 r S tím Legem to nebylo připravený - synátor to akorát dostavil, tak se to nějak spojilo ........ . Klidně ti udělám další foto , ale jsem amatér ..... Jinak něco nového - Roomster 1:18 ( cena vysoká, ale propracování od koberečků po bezpežnostní pásy atd. je good)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.