mischicka Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 trochu retro, ale dva další a úplně jiný projekty mám ještě v hlavě Tak jeste ja, kdyz jsi me predbehl Jiny uhel Vy jste si společně založili s.r.o. nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Izrael,dnes nové ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Z aukra? Minuk týden tam jedna byla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ,to je mladýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 On jí prodává nebo jsi mu jí koupil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 on si jí koupil a mě přišla na adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Z Aukra, je jich dost http://www.aukro.cz/item583681152_skoda_oc...de.html#gallery Jen si vsak nejsem jisty, ze IL POLICE byly i OI a ne az OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Vy jste si společně založili s.r.o. nebo co ? Ne, mirime vyse, a.s. (s.p.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Z Aukra, je jich dost http://www.aukro.cz/item583681152_skoda_oc...de.html#galleryJen si vsak nejsem jisty, ze IL POLICE byly i OI a ne az OII Já mám dojem, že jsem jí někde viděl na fotce, takže podle mě byla už OI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jo oukeej, ja se nehadam, zeptam se majitelu a mych chlebodarcu, jsou z Tel Avivu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Zkoušel jsem jen lehce hledat na netu a našel tohle: Námět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak asi jo, byla, sem jeste mladej, tohle auto nepamatuju http://www.policelive.net/images/bokorysy/octavia-izrael.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ne, mirime vyse, a.s. (s.p.) ještě najít levnej zdroj autíček a klidně bych to rozjel ve větším, prozatím a.s. pak možná holding Davon: hezkej obrázek v avataru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jj, levnej zdroj autíček bych bral taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Z Aukra, je jich dost http://www.aukro.cz/item583681152_skoda_oc...de.html#galleryJen si vsak nejsem jisty, ze IL POLICE byly i OI a ne az OII Já mám dojem, že jsem jí někde viděl na fotce, takže podle mě byla už OI. Kupodivu byla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jo Ludo, uz jsme s misch dosli ke spolecnemu zaveru Ondra - avatar je diky tobe velmi veselej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ..jen jsme oba byli líní hledat fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ja neumim hebrejsky znaky na klavesnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Já jo, ale nevěděl jsem jestli je to policie nebo policije Ale z5 k modelům. Trošku jsem teď přibrzdil s nákupy, jen za minulý měsíc mi jich přibylo 5, což je neudržitelné tempo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ja za posledni mesic cca 10 kousku, tak co je neudrzitelne tempo??? Ted mi chybi jeste to velky (osobni pro me) To bude ale jina cenova kategorie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No mě už pomalu nestačí vitrínka, takže brzdím, lehce, a teď budu investovat do věcí do velkého :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ja budu v nejblizsich dnech investovat do veci maleho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 I přes finančni krizi se mi povedlo drahou polovičku ukecat na koupi jednoduchého podvozku na stavbu toho mého WRC,sehnal jsem Pegyho WRC za 5ti kilo,ale i přes podobné rozměry nakonec přestavba nepujde,bylo by to moc zásahu jak do podvozku tak do kastle Fabie,pegy zustane tak jak je teda pokud neseženu větší kastly Fabie.Nebo pokud by jste někdo chtěl Pegyho WRC tak klidně vyměnim za menší podvozek.Ale není to žádná značka,spíš to vypadá na nějakou čínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Vlasto, mozes prosim Ta zmerat rozchod a razvor na tom Peugeote (a cca aj na kasni fabie)? Prirovnam k mojmu podvozku Carson CE4 a k TT01... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Novej kousek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.