Duben 9, 200916 r A tohle jsem objevil když jsem odmontil Fabii - už jste to u některého modelu viděli???
Duben 10, 200916 r To jsem myslel, jen blbě napsal . Asi měli v obchodě přetopeno nebo zimní gumy v tomhle počasí
Duben 12, 200916 r To je nekvalitní "guma" na pneumatiky!! Z ní se uvoulňují změkčovadla a narušují plast podložky. Časem to může rozpustit i diky kol.
Duben 14, 200916 r To jsem myslel, jen blbě napsal . Asi měli v obchodě přetopeno nebo zimní gumy v tomhle počasí Chlapy to je jen aby se netočila kolečka na stojánku To je nekvalitní "guma" na pneumatiky!! Z ní se uvoulňují změkčovadla a narušují plast podložky. Časem to může rozpustit i diky kol. Taky bych řekl, bylo to jen u té fabie a na jiných modelech ne. Jinak Pompo v Šestce o ničem - v pátek jsem tam přítelkyni nenápadně vlákal, ale už jsem si nic nekoupil, velmi omezený výběr, zlatá Olomouc.
Duben 14, 200916 r Docela tomu chapci závidím.Tolik eŠDéček nemá ani Amogh A to je vážně hustota, jsem chvíle přemýšlel jestli to není fotomontáž...to prodat tak si koupí auto...
Duben 15, 200916 r Mluvil jsem s kamosem co dela mimo pompo a pry "sleva" co jde do POMPO tak je jen jako!!! Normalne nyni na modely od ABREXU je 85%, do konce dubence! Jen uprednostnuji, ze nemam moznost nakupu! Me vysla nyni PRE na 45,- Takze pompo ma dalsich cca 35% zisku
Duben 15, 200916 r Tak nevím nevím chlapci.Potkal jsem se v normálním hračkářství s dýlerkou co zrovna přivezla nové modely a na můj dotaz ,jestli taky nemaj ceny jako v Pompu,mi řekla že je to jen akce pro Pompo a jinde jsou ceny při starém. Zduř
Duben 18, 200916 r ty kráááááááááááááso, tak tohle je šílená sbírka :-) A to je vážně hustota, jsem chvíle přemýšlel jestli to není fotomontáž...to prodat tak si koupí auto... To není celá sbírka, ale "jen" jedna pětina!!!!
Duben 20, 200916 r Asi o tom, ze ich niekto vyraba sejisa neinformovali, co sa necudujem, ze sa mu nepaci...
Duben 20, 200916 r Já myslím, že si tu výrobu sejis objednal, ale myslel, že bude jen omezená série :-) Jinak v neděli jsem nenápadně zavedl přítelkyni do Olympie a do Pompa, tajně doufajíc, že přišly nové modely a že si za těch 139,- koupím ještě další, ale odešel jsem smuten, neb nabídka stále stejná a to co bych chtěl neobsahuje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.