zabiak Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) Tak co jedete někdo už se to blíží už za 9 dnů. Já se furt nemužu rozhodnout kreje se mi to s Barvy léta http://www.barvyleta.cz/dzban/2007/ Nevím pro co se rozhodnout. Editováno: 9. Květen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 kdyz bude pocasi tak se pojedu podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 pokud bude počasí super tak jen tak na otočku pojedu kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 jedu na sraz renaultclubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 jedu na sraz renaultclubu tak to di to prdele mladej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Tak jsem se rozhodl pojedu se tam podívat pro škodováka je to povinost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Tak co jedete někdo už se to blíží už za 9 dnů. Já se furt nemužu rozhodnout kreje se mi to s Barvy léta http://www.barvyleta.cz/dzban/2007/ Nevím pro co se rozhodnout. Taky mam dilema.Tak asi přes den Doksy a na večer aspoň stihnout Tři sestry-to je moje krevní skupina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Pokud by byla ucast slusnejsi nez se tu pise, jel bych v nejakem zastupu z Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 tak to pojdte domluvit...at nas je vic a zajedeme se podivat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Chtěl jsem, ale ten den mám do 15:30 školu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Pokud by byla ucast slusnejsi nez se tu pise, jel bych v nejakem zastupu z Praha vezmeš mě??Že bys mě ve Štramberku ráno naložil a večer zase hodil dom. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Pokud bude hezke pocasko tak bych jel, se sjedu mrknout do Mimone pri te prilezitosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Pokud by byla ucast slusnejsi nez se tu pise, jel bych v nejakem zastupu z Praha vezmeš mě??Že bys mě ve Štramberku ráno naložil a večer zase hodil dom. :D Jesli by jsi chtel, muzu te nabrat na hlavnim nadrazi, tam urcite ten vlak ze Stramberka dojede lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Tak to ja se tam urcite pojedu podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Tak co jedete někdo už se to blíží už za 9 dnů. Já se furt nemužu rozhodnout kreje se mi to s Barvy léta http://www.barvyleta.cz/dzban/2007/ Nevím pro co se rozhodnout. Taky mam dilema.Tak asi přes den Doksy a na večer aspoň stihnout Tři sestry-to je moje krevní skupina. To moje taky, ale letos to oželím. Byl jsem minulej a předminule a před... no prostě skoro každej rok takže se to jednou neposere. Zajdu si na ně do nějakého klubíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 no tak ja asi nakonec pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Nebude nejakej hromadnej prijezd/odjezd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Nebude nejakej hromadnej prijezd/odjezd ? Taky bych uvital... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 klidne muzeme udelat...kdyz pojedu z domova coz jsou Neratovice, tak pojedu Neratovice-Melnik-Duba-Doksy...klidne se muzeme domluvit v Chabrech jsem tak zjistoval kdo by asi tak mohl jet a nemuselo by to byt spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Jede někdo z Olomouce a okolí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 klidne muzeme udelat...kdyz pojedu z domova coz jsou Neratovice, tak pojedu Neratovice-Melnik-Duba-Doksy...klidne se muzeme domluvitv Chabrech jsem tak zjistoval kdo by asi tak mohl jet a nemuselo by to byt spatny Taky pojedu přes Mělník ale nevím v kolik,tak když uvidíš tvůj nárazník na mém autí tak zablikej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 No a kdo to pojedete pres Mladou Bolku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Pokud pojedu, tak prijedu od Turnova a odbocim asi v Bakove na J. a pak na Doksy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Ja urco dorazim,ale asi nejak v sobotu k Veceru,nebo vecer... Doufam,ze nas tam bude dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Pokud pojedu, tak prijedu od Turnova a odbocim asi v Bakove na J. a pak na Doksy.. Taky nejspis tak !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.