djvlada Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 nazdar kuci mam asi blbej dotaz kolik kontrolek ma sviti pri rozsvicenych svetlech u Tdi ,mam oktu r.v98 a sviti me tam jen jedna takovy dve svetylka doleva a doprava tot vse nic na pozicky tak se chci zeptat jesi je to vporadku,treba felda ma dve tak me to zajma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Máš to jak to má být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Pokud ti vadí, že ti svítí jen jedna, tak na tom panelu s kontrolkama je i kontrolka potkávacích světel, ale není zapojená a chybí tam objímka s žárovkou. Takže pokud chceš, dá se dozapojit, objímku se žárovičkou vezmeš buď jinou nebo jí vyndáš ze směrových světel přívěsu - pokud nemáš tažné a od spínače světel přivedeš drát, který napinuješ na konektor T32/16 - zelená svorkovnice. Já osobně to tak mám zapojené, jelikož jsem několikrát omylem jel na parkovačky. Takže jestli zapomínáš jako já, tak doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.