nogi Vloženo 10. Květen 2007 Vloženo 10. Květen 2007 ahoj, nevíte náhodou co stím??? Trobí mi na koktě 1,8 92 kw 97 slabě klakson..sem tam zatroubí tak jak má..nevít co stím može být?? Citovat
nogi Vloženo 10. Květen 2007 Autor Vloženo 10. Květen 2007 prosím poradte mi....potřebuju to dát do kupy...díky moc Citovat
Slon Vloženo 10. Květen 2007 Vloženo 10. Květen 2007 Nazdar, koukni na obě houkačky a na jejich konektory, nebo jestli ti je někdo neucpal ale to by troubilo pořád blbě. Odpoj vždycky jeden a pak druhý, vyzkoušej a zjistíš který ti fušuje. Citovat
Misacek Vloženo 10. Květen 2007 Vloženo 10. Květen 2007 Odpojit konektory a ocistit piny. Asi budou zaoxidovane.. To bych zkusil jako prvni Citovat
nogi Vloženo 11. Květen 2007 Autor Vloženo 11. Květen 2007 Odpojit konektory a ocistit piny. Asi budou zaoxidovane.. To bych zkusil jako prvni oukej...zkusím to...díky moc za radu Citovat
nogi Vloženo 11. Květen 2007 Autor Vloženo 11. Květen 2007 Odpojit konektory a ocistit piny. Asi budou zaoxidovane.. To bych zkusil jako prvni díval sem se a nemůžu ty houkačky nikde najít...kde sou na autě umístěny a jak se knim dostanu..?? Prosím poraďte...díky Citovat
Petr Vloženo 11. Květen 2007 Vloženo 11. Květen 2007 Odpojit konektory a ocistit piny. Asi budou zaoxidovane.. To bych zkusil jako prvni díval sem se a nemůžu ty houkačky nikde najít...kde sou na autě umístěny a jak se knim dostanu..?? Prosím poraďte...díky Mám ten samý typ vozu. Klakson by měl být vpředu pod nárazníkem vlevo (z pohledu řidiče) Občas se mi zdá, že po dešti to také netroubí jak by správně mělo. Když to ale vyschne, je to OK. Citovat
nogi Vloženo 11. Květen 2007 Autor Vloženo 11. Květen 2007 Odpojit konektory a ocistit piny. Asi budou zaoxidovane.. To bych zkusil jako prvni díval sem se a nemůžu ty houkačky nikde najít...kde sou na autě umístěny a jak se knim dostanu..?? Prosím poraďte...díky Mám ten samý typ vozu. Klakson by měl být vpředu pod nárazníkem vlevo (z pohledu řidiče) Občas se mi zdá, že po dešti to také netroubí jak by správně mělo. Když to ale vyschne, je to OK. no já se mrknu..snad to najdu :-))) ale díky za radu :-) Citovat
Petr Vloženo 11. Květen 2007 Vloženo 11. Květen 2007 Odpojit konektory a ocistit piny. Asi budou zaoxidovane.. To bych zkusil jako prvni díval sem se a nemůžu ty houkačky nikde najít...kde sou na autě umístěny a jak se knim dostanu..?? Prosím poraďte...díky Mám ten samý typ vozu. Klakson by měl být vpředu pod nárazníkem vlevo (z pohledu řidiče) Občas se mi zdá, že po dešti to také netroubí jak by správně mělo. Když to ale vyschne, je to OK. no já se mrknu..snad to najdu :-))) ale díky za radu :-) Klakson jsem ještě nerozdělával, ale tady jsem alespoň nascanoval obrázek z knihy "Jak na to"... Demontovat nárazník je v celku jednoduchá věc: a) nejdříve je třeba sundat spodní černý plastový spoiler pod nárazníkem b.) z nárazníku odpáčit opatrně černou lištu lemu c) v místě odpáčené lišty odšroubovat na každé straně 2 šrouby, včetně všech menších pomocných d) pozor na šroub čidla teploty (!) e) odšroubovat vruty držící nárazník a plasty podběhů Tož asi tak Držím palce, ať se to povede Citovat
octavie81 Vloženo 11. Květen 2007 Vloženo 11. Květen 2007 dostane se na ne i bez demontaze narazniku,staci vydelat to svetlo a uz je vidi Citovat
nogi Vloženo 11. Květen 2007 Autor Vloženo 11. Květen 2007 Odpojit konektory a ocistit piny. Asi budou zaoxidovane.. To bych zkusil jako prvni díval sem se a nemůžu ty houkačky nikde najít...kde sou na autě umístěny a jak se knim dostanu..?? Prosím poraďte...díky Mám ten samý typ vozu. Klakson by měl být vpředu pod nárazníkem vlevo (z pohledu řidiče) Občas se mi zdá, že po dešti to také netroubí jak by správně mělo. Když to ale vyschne, je to OK. no já se mrknu..snad to najdu :-))) ale díky za radu :-) Klakson jsem ještě nerozdělával, ale tady jsem alespoň nascanoval obrázek z knihy "Jak na to"... Demontovat nárazník je v celku jednoduchá věc: a) nejdříve je třeba sundat spodní černý plastový spoiler pod nárazníkem b.) z nárazníku odpáčit opatrně černou lištu lemu c) v místě odpáčené lišty odšroubovat na každé straně 2 šrouby, včetně všech menších pomocných d) pozor na šroub čidla teploty (!) e) odšroubovat vruty držící nárazník a plasty podběhů Tož asi tak Držím palce, ať se to povede super...díky za info...pokusím se o to...snad to zvládnu...nejsem v autech profík zatím se zaučuju, lae nemzslím, že to bude složité..důležité je kde klakson hledat :-) Ještě jednou dík palec2: Citovat
stihacka Vloženo 12. Květen 2007 Vloženo 12. Květen 2007 Na to aby vyčistil konektory není potřeba nic rozdělávat, jen vědět kde jsou a kam šáhnout... Citovat
nogi Vloženo 12. Květen 2007 Autor Vloženo 12. Květen 2007 Na to aby vyčistil konektory není potřeba nic rozdělávat, jen vědět kde jsou a kam šáhnout... máš pravdu, ke konektorům sem se dostal i bez demontáže...ale po vyčištění pořád stejný efekt...nenapadá vás co by to jiného mohlo být? Citovat
stihacka Vloženo 12. Květen 2007 Vloženo 12. Květen 2007 Na to aby vyčistil konektory není potřeba nic rozdělávat, jen vědět kde jsou a kam šáhnout... máš pravdu, ke konektorům sem se dostal i bez demontáže...ale po vyčištění pořád stejný efekt...nenapadá vás co by to jiného mohlo být? Tak to budou přímo houkačky, nateče do nich voda a je to otázka času kdy odejdou, třeba u VW Transporter se říká že tam jsou houkačky tak na rok, protože jsou tak blbě umístěný že na ně samotný kolo háže vodu... Citovat
nogi Vloženo 12. Květen 2007 Autor Vloženo 12. Květen 2007 Na to aby vyčistil konektory není potřeba nic rozdělávat, jen vědět kde jsou a kam šáhnout... máš pravdu, ke konektorům sem se dostal i bez demontáže...ale po vyčištění pořád stejný efekt...nenapadá vás co by to jiného mohlo být? Tak to budou přímo houkačky, nateče do nich voda a je to otázka času kdy odejdou, třeba u VW Transporter se říká že tam jsou houkačky tak na rok, protože jsou tak blbě umístěný že na ně samotný kolo háže vodu... a nakolik vyjde nová houkačka cca? a to stačí vyměnit jen houkačku kus za kus? Citovat
nogi Vloženo 12. Květen 2007 Autor Vloženo 12. Květen 2007 Na to aby vyčistil konektory není potřeba nic rozdělávat, jen vědět kde jsou a kam šáhnout... máš pravdu, ke konektorům sem se dostal i bez demontáže...ale po vyčištění pořád stejný efekt...nenapadá vás co by to jiného mohlo být? Tak to budou přímo houkačky, nateče do nich voda a je to otázka času kdy odejdou, třeba u VW Transporter se říká že tam jsou houkačky tak na rok, protože jsou tak blbě umístěný že na ně samotný kolo háže vodu... a nakolik vyjde nová houkačka cca? a to stačí vyměnit jen houkačku kus za kus? díval sem se houkačka cca 3 kila ..a nemůže to být třeba pojistka v háji? a kde v pojistkové skříni ji najdu? Citovat
stihacka Vloženo 12. Květen 2007 Vloženo 12. Květen 2007 Na to aby vyčistil konektory není potřeba nic rozdělávat, jen vědět kde jsou a kam šáhnout... máš pravdu, ke konektorům sem se dostal i bez demontáže...ale po vyčištění pořád stejný efekt...nenapadá vás co by to jiného mohlo být? Tak to budou přímo houkačky, nateče do nich voda a je to otázka času kdy odejdou, třeba u VW Transporter se říká že tam jsou houkačky tak na rok, protože jsou tak blbě umístěný že na ně samotný kolo háže vodu... a nakolik vyjde nová houkačka cca? a to stačí vyměnit jen houkačku kus za kus? díval sem se houkačka cca 3 kila ..a nemůže to být třeba pojistka v háji? a kde v pojistkové skříni ji najdu? Tak to zkus proměřit na konektorech jestli tam jde šťáva, mohlo by blbnout i relé, na vyzkoušení stačí odpojit houkačky a při stisku volantu poslouchat jestli cvaká, ale proměř to a budeš mít jistotu... Citovat
Chadwick Vloženo 19. Květen 2007 Vloženo 19. Květen 2007 Vyzkoušej pročistit relé od klaksonu. Je pod volantem mám za to, že první zleva. Vyndej ho ven a prostříkni nějakým sprejem na kontakty. Tohle alespoň u mě pomohlo. Je to oprava tak na 10 minut. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.