Přejít na obsah

Prahové nástavce

reddy

Doporučené příspěvky

asi nebudu první, komu spadlo již auto z toho skvělýho zvedáku, když zvedal auto a chtěl měnit kolo. V místě, kde mě zvedák sjel z prahu, zůstalo místo, trochu promáčklý, a hlavně hafo škráblý, až na plech. Uvažoval jsem a po po poradě s lakošem o překitování a přelakování, ale chtěl jsem se zeptat:

neexistují na Octu nějaký prahové nástavce, něco fakt decent. co se tak dívám na netu, všechno ve stylu Riegger atd..., který sice vypadý možná skvěle, ale k seriovým nárazdníkům se nehodí a já si vzhledem k vyššímu nájezdu do garáže nemůžu dovolit až tak moc nízko mít auto.

Díky za názory

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi nebudu první, komu spadlo již auto z toho skvělýho zvedáku, když zvedal auto a chtěl měnit kolo. V místě, kde mě zvedák sjel z prahu, zůstalo místo, trochu promáčklý, a hlavně hafo škráblý, až na plech. Uvažoval jsem a po po poradě s lakošem o překitování a přelakování, ale chtěl jsem se zeptat:

neexistují na Octu nějaký prahové nástavce, něco fakt decent. co se tak dívám na netu, všechno ve stylu Riegger atd..., který sice vypadý možná skvěle, ale k seriovým nárazdníkům se nehodí a já si vzhledem k vyššímu nájezdu do garáže nemůžu dovolit až tak moc nízko mít auto.

Díky za názory

celkove se mi prahy na aute moc nelibi..myslim jako ty nastavce,ale pokud bych mel podobnej problem jako ty asi bych ho resil stejne ;)

http://www.autodily-market.cz/Prahove-nastavce-g2506.html

skoda ze tu neni lepsi foto...

Odkaz ke komentáři

no právě, jinak v garáži mám hydraulickej hever, tak to by bylo v poho, jenže když ti prdne kolo na cestě, tak mám jenom ten skvělej origo, já už jsem to taky vychytal a už to zvládám aníž by mě auto padalo, ale pozůstatky z minulosti tam jsou furt.

asi nakonec překituju a přelakuji, ikdyž ještě nevím, ty prahy z Elisu nejsou zase tak marný...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...