Rodsten Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Potřeboval bych poradit, jak vytahnout celý panel regulace osvětlení z palubky, tedy nalevo od volantu, kde je přepínač světel a regulace výšky svitu, tedy celý ten panel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Potřeboval bych poradit, jak vytahnout celý panel regulace osvětlení z palubky, tedy nalevo od volantu, kde je přepínač světel a regulace výšky svitu, tedy celý ten panel ? Každý má jiný postup, já bych volil ten, že bych vyšrouboval šroubky na levé straně toho plastového dílu, ve kterém je ,,panel´´ usazen a poté bych prsty ten ,,panel´´ vycvaknul, protože tam drží na takových ozubech. Samo, že nejdříve je třeba rozpojit dráty a teprve poté půjde lehce vytáhnout... Někdo zase říká, že vypínač světel ve vypnuté poloze zamáčkne dovnitř, pootočí do směru ,,parkovaček´´ a poté vytáhne, po vyjmutí toho samotného kulatého přepínače uvidíš zoubky a ty jen vycvakneš.... Já jsem vždy postupoval tak, že jsem šrouboval, přepínač mi šel zamáčknou, ale nešel v poloze ,,parkovaček´´ vyjmout... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Potřeboval bych poradit, jak vytahnout celý panel regulace osvětlení z palubky, tedy nalevo od volantu, kde je přepínač světel a regulace výšky svitu, tedy celý ten panel ? Každý má jiný postup, já bych volil ten, že bych vyšrouboval šroubky na levé straně toho plastového dílu, ve kterém je ,,panel´´ usazen a poté bych prsty ten ,,panel´´ vycvaknul, protože tam drží na takových ozubech. Samo, že nejdříve je třeba rozpojit dráty a teprve poté půjde lehce vytáhnout... Někdo zase říká, že vypínač světel ve vypnuté poloze zamáčkne dovnitř, pootočí do směru ,,parkovaček´´ a poté vytáhne, po vyjmutí toho samotného kulatého přepínače uvidíš zoubky a ty jen vycvakneš.... Já jsem vždy postupoval tak, že jsem šrouboval, přepínač mi šel zamáčknou, ale nešel v poloze ,,parkovaček´´ vyjmout... Teď jak to zpětně čtu si nejsem jistý, jestli při tom druhém postupu není třeba pootočit ovladač do polohy ,,parkovaček´´ a teprve poté zamáčknout, pootočit do prava a vytáhnout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Vo ovypnutej polohe zatlačiť dovnútra a pootočiť do smeru obrysoviek. Až nepôjde ďalej točiť začať ťahať von, odpojiť kabeláž a ďalej už uvidíš čo ako a kde drží! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Tak jak pise profor, za 5 sekund je venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodsten Vloženo 12. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Vo ovypnutej polohe zatlačiť dovnútra a pootočiť do smeru obrysoviek. Až nepôjde ďalej točiť začať ťahať von, odpojiť kabeláž a ďalej už uvidíš čo ako a kde drží! Nějaký takový návod mám. Zatlačil jsel vypínač světel, pootočil a pak povytahnul, ale trochu ven šel jen ten vypínač, ne celý ten blok. Takže nejdřív musím ze spoda palubovky odpojit kabely, pak to půjde celé ven a pak půjde vytáhnout celý ten blok ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Nie len to potiahni poriadne, mne na mojom mi to trošku drží pri nastavovaní sklonu a jasu ale zatiahnem a ide to. káble sú dosť dlhé takže ich vytiahneš aj s celým prepínačom. Potom ich odpojíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheriff Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Podle vás je to velmi jednoduché. Když jsem to zkoušel tak jsem rozšrouboval co se dalo. Celý spodní kryt co je pod volantem jsem měl volný a jenom toho vypínače jsem se zbavit nemohl. Od pojistek žádný přístup. Zkusím to jestli něco nepokazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.