bigge Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 súrne hladám shému ma favorit 1,3 50 kW rv 1994 bosch monomotronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stryko Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Mám tucha že jsem to viděl v nějáké knižní příručce tak pokud budeš mít zájem mrknu se na to, seskenuju to a dám to sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigge Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Mám tucha že jsem to viděl v nějáké knižní příručce tak pokud budeš mít zájem mrknu se na to, seskenuju to a dám to sem Zaujem mám! len to musí byť bosch monomotronik! to jes s počítačom , jednobodový vstrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudynko Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Ahojte tu schemu by som aj ja potreboval....mam fav silvera a mam tam tiez bosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janop Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 tu je schema od roku 93 SCH_93.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 tu je schema od roku 93 Mal som Forman silverline,bol to 03/93 ale tam bol este karburator,potrebujes schemu novsiu mam pocit ze Favo BMM sa robil az cca 05/93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudynko Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 (editace) Dakujem mam to uz ... nasiel som to v knihe Jak na to ale thx za ochotu islo mi len o to ze preco mam jeden kabel navyse Ozaj od veci sice neviem kto to tu najde ale za ako dlho vam nastartuje Fav s BMM? mne sa zda ze mi dost dlho toci.... a otcovi s karburatorom startuje lepsie Editováno: 21. Červenec 2008, autor: hudynko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.