jindram Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 (editace) Na těchto stránkách Redukce 1DIN lze zakoupit redukci pro neoriginální rádio s menším otvorem. V sobotu jsem zakoupil (i s kabelem za 780 Kč) a vše sedí výborně. Jestli je zájem můžu zítra vložit nějaké foto. Editováno: 14. Květen 2007, autor: jindram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindram Vloženo 14. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Hm taky pekné. Nebylo by vice fotek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 jj vypada to moc hezky, jen na ten kalsik dole by mohl byt nejake vicko., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 (editace) áááá tak koukám, že už se dělá i redukce. Když jsem si dával já do Roomstra neorig. rádio, tak jsem tohle nesehnal. Ve škodovce mi tenkrát nabízeli jen vyměnit celý středový panel za větší (obnášelo to tenkrát podle nich cca 2500,-), že do horní poloviny se dá rádio a dole bude kaslík. Od toho jsem upustil a musel jsem si vystačit sám jen se svojí šikovností. Vše bylo již pod záslepkou připraveno, tak jen vyřešit přední krytí. Na co tedy měnit středové panely. Dnes toho vůbec nelituji. Rádio mám více zapuštěné v panelu - čili nechytám o jeho "knoflíky". a asi by se mi nezamlouvala ta černá barva toho rámečku, ale to je jen věc vkusu a zvyku ale je možné že dělají i v té šedé barvě. Editováno: 17. Květen 2007, autor: tora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindram Vloženo 1. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Posílám pár obrázků instalace redukce 1DIN a propojovacího kabelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 jeeeeeeeeee., bzzz je to růůůůůůůžooovýýýýýýýýýý , růůůůůůůžooovýýýýýýýýýý , růůůůůůůžooovýýýýýýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Jindram, co je to za propovaci kabel ? lebo ja mam od skodovky z origo dielov prepojovaci kabel a z neho ide napajanie na spinany plus ako vyvedeny samostatny kabel co treba pripojit k poistkovej skrini .. a tu vidim ze vsetko vypada byt zapojene cisto v tych konektoroch .. po zapojeni ti radio hraje aj ked vyberies klucik zo zapalovania ? alebo nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Posílám pár obrázků instalace redukce 1DIN a propojovacího kabelu. ....velmi dobre.... ....blahopreji!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindram Vloženo 2. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Jindram, co je to za propovaci kabel ? lebo ja mam od skodovky z origo dielov prepojovaci kabel a z neho ide napajanie na spinany plus ako vyvedeny samostatny kabel co treba pripojit k poistkovej skrini .. a tu vidim ze vsetko vypada byt zapojene cisto v tych konektoroch .. po zapojeni ti radio hraje aj ked vyberies klucik zo zapalovania ? alebo nie Drát, který se měl připojit na spínané plus, jsem zapojil na drát stálého plus. Rádio hraje kdykoliv, nezávisle na zapnutém klíčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 ok dik za info ..ja som po neuspesnych pokusoch zapojit drat do poistkovej skrinky tiez zapojil oba konakty na stalyprivod ... tak viem ze nejsom sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 ok dik za info ..ja som po neuspesnych pokusoch zapojit drat do poistkovej skrinky tiez zapojil oba konakty na stalyprivod ... tak viem ze nejsom sam jo do pojiskovky se dostat to je zajímavé já jsem si tam natahl od rádia "husí krk" k pojiskovce, tím jsem prostrčil kabel. Pojiskovka je tam pěkně zakletá, aby se dala vyndat tak se musí toho docela dost oddělat, tak jsem to jen odtáhl, povolil pojiskovku, na kabel jsem si dal přímo pojiskový konektor a zastrčil do volného "pinu" Já jsem to tak udělal, protože mám v plánu přidat k rádiu ještě zesík se subwooferem a ten orig kablík mi přišel průřezem takovej bídnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 ja osm sa s tym babral asi hodinu a nepodarilo sa mi tam natlacit ten kablik ani za svet .. popis to trochu viac nech to pochopim ten tvoj postup .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 (editace) ja osm sa s tym babral asi hodinu a nepodarilo sa mi tam natlacit ten kablik ani za svet .. popis to trochu viac nech to pochopim ten tvoj postup .. jestli jde o tu pojiskovku tak tam povolíš pár šroubů, aby jsi odtáhl ten plast pak povolíš tu pojiskovku aby jsi jí svěsil a mohl se k ní dostat. Rozcvakneš ten její kryt a bude už vidět na ty kabely a na takovou černou jakousi "čokoládu" ve které je zasuté barevné (myslim červené) plastové šoupátko které se povitahne (směrem ke spolujezdci) - tím odjistíš ty konektory aby jsis tam mohl strčit do předem tebou vybraného slotu pod proudem (pozapnutí klíčku např. místo vyhřívaných sedaček pokud je tedy nemáš, nebo jinam) kam zasuneš kabel s nacvaknutým pojiskovým konektorem a zpět zasuneš to barevné šoupátko tím zajistíš ty kabely aby se nevytahly... smontuješ... dáš pojistku a finýto :-) stejný systém toho zajištění je třeba i na baterii tam jak jsou ty nožové pojistky - tam si to můžeš odzkoušet Editováno: 4. Červen 2007, autor: tora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 ty brdo . no s tou poisstkovkou som sa dost natrapil anepodarilo sa mi vysunut to spominane supatko aby som to cele mohol vybrat .. pfuf tak to este niekedy skusim dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 ty brdo . no s tou poisstkovkou som sa dost natrapil anepodarilo sa mi vysunut to spominane supatko aby som to cele mohol vybrat .. pfuf tak to este niekedy skusim dik Si to zkus na té baterii jak tam jsou ty pojistky tam je to to samé ;-) a je k tomu dobrý přístup :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 dobry napad . ked budem mat chvilu casu vrhnem sa na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.ace Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Posílám pár obrázků instalace redukce 1DIN a propojovacího kabelu. Prosím prosím , kde jsi vzal ten plechovej rámeček co je na první fotce, ten ti došel stou reduckcí, nebo jak , protože jsem se díval a v autě pod záslepkou néní... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 ten plechovej ramecek je soucasti radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.ace Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 ten plechovej ramecek je soucasti radia aha tak to su debil, prodal jsme ho se starým autem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 ten plechovej ramecek je soucasti radia aha tak to su debil, prodal jsme ho se starým autem... nebooj nejak to uz len zbastlis .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suno Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Čaute - viete poradiť ako sa demontuje 2din - > 1din rámček - rámček, pre montáž neorig. rádio a pod ním je "odkladacia polička", neviem ho totiž vybrať a nerad by som niečo zlomil alebo poškrábal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Čaute - viete poradiť ako sa demontuje 2din - > 1din rámček - rámček, pre montáž neorig. rádio a pod ním je "odkladacia polička", neviem ho totiž vybrať a nerad by som niečo zlomil alebo poškrábal. ramecek vysprtnout sroubovackem obalenym hadrikem. viz ZADNI REPRO a ANTENA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Úplne skvele ide použiť aj nejaká stará neplatná bankomatová karta alebo originálna škrabka na sklo s logom Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelJ Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Zdravím! Dá se někde sehnat redukce 1 DIN na neorig. radio v šedé barvě? Viděl jsem všude jen černou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.