Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Chlapci ako zistím aku mám RJ? Chcem to vedieť kvôli multif. volantu. Dik

Mělo by to jít načíst na diagnostice,tuším,že se mi tam nějak identifikovala. ,pak možná teoreticky i podle Etky a každopádně když se na ni jukneš..

Vloženo
Dik a ktora spolupracuje s multi. volantom?

Stopro je to AM a AK..tam je to jen rozlišené podle VINu,do kterého auta jaká.. Ale pak jsou i další, o kterých mi přijde,že ani ve škodovce si nejsou jistí :) No,to zas ne,ale zkus juknout tady na fóru,jsou tu vlákna přímo na mult.volant a tam jsou i zkušenosti s různými jednotkami

Vloženo

No na 100% to nevím,ale podle VINu mi to ukázala Etka..ta by správně měla ukázat, co za konkrétní čísla je v autě dané..tato jednotka je zobrazena pro tvůj VIN tučně, ostatní jsou tam jen do počtu..takže v podstatě..podle škodovky tam je, aspoň tak bych to chápal

Vloženo
No na 100% to nevím,ale podle VINu mi to ukázala Etka..ta by správně měla ukázat, co za konkrétní čísla je v autě dané..tato jednotka je zobrazena pro tvůj VIN tučně, ostatní jsou tam jen do počtu..takže v podstatě..podle škodovky tam je, aspoň tak bych to chápal

Dík. A nevieš kde by som si mohol stiahnuť tu ETKU? Nemôžem ju tu nájsť.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...