Publikováno Květen 14, 200718 r Chlapci ako zistím aku mám RJ? Chcem to vedieť kvôli multif. volantu. Dik
Květen 14, 200718 r Chlapci ako zistím aku mám RJ? Chcem to vedieť kvôli multif. volantu. Dik Mělo by to jít načíst na diagnostice,tuším,že se mi tam nějak identifikovala. ,pak možná teoreticky i podle Etky a každopádně když se na ni jukneš..
Květen 14, 200718 r Dik a ktora spolupracuje s multi. volantom? Stopro je to AM a AK..tam je to jen rozlišené podle VINu,do kterého auta jaká.. Ale pak jsou i další, o kterých mi přijde,že ani ve škodovce si nejsou jistí No,to zas ne,ale zkus juknout tady na fóru,jsou tu vlákna přímo na mult.volant a tam jsou i zkušenosti s různými jednotkami
Květen 16, 200718 r Autor Dej VIN... Tak nič? Podle VINu a Etky bys tam měl teoreticky mít 1K0 953 549 AK Dik. Skusim to este skontrolovat v aute.
Květen 16, 200718 r Autor Jirko a si si isty na 100% že tam mám tu AK? Lebo tá sa mi zdá že je kompatibilná s multif. volantom.
Květen 16, 200718 r No na 100% to nevím,ale podle VINu mi to ukázala Etka..ta by správně měla ukázat, co za konkrétní čísla je v autě dané..tato jednotka je zobrazena pro tvůj VIN tučně, ostatní jsou tam jen do počtu..takže v podstatě..podle škodovky tam je, aspoň tak bych to chápal
Květen 16, 200718 r Autor No na 100% to nevím,ale podle VINu mi to ukázala Etka..ta by správně měla ukázat, co za konkrétní čísla je v autě dané..tato jednotka je zobrazena pro tvůj VIN tučně, ostatní jsou tam jen do počtu..takže v podstatě..podle škodovky tam je, aspoň tak bych to chápal Dík. A nevieš kde by som si mohol stiahnuť tu ETKU? Nemôžem ju tu nájsť.
Květen 16, 200718 r V niektorom z vlákien je uvedené, ktoré jednotky to vedia a ktoré určite nie. Skús trochu hľadať.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.