inya Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Měl bych na Vás prosbu. Nesehnal by někdo z Vás výkres podlahy do Pickupa. Nějakej blázen si chce u nás nechat vyrobit podlahu ze slzičkovýho plechu. A mě se to fakt nechce oměřovat Pro adminy: Dávám to sem, bo do filcek už leze málo lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Měl bych na Vás prosbu. Nesehnal by někdo z Vás výkres podlahy do Pickupa. Nějakej blázen si chce u nás nechat vyrobit podlahu ze slzičkovýho plechu. A mě se to fakt nechce oměřovat Pro adminy: Dávám to sem, bo do filcek už leze málo lidí. Možná blbost vezmi velký kartony a vystřihni ho podle podlahy, dá se to krásně napřesno. Pak ho dej na plech a obkresli ho. Já takhle dělal gumovou podlahu do pickupa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 No to je přesně to, co dělat nechci... Jinak na papíře obkreslený už to mám, ale přeci bych radši ten výkres Rozbruskou to totiž dělat nebudu, mám jinou mašinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WMarlan Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 Zdravim, vyresili jste to nějak? zrovna by se mi ten nakres hodil. Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.