Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdarec za službičku jsem obdržel HF Parrot, ale bylo mi řečeno že část chybí, snad nějaká redukce nebo co, můžete kouknout na fotky a říci mi co to vlastně chybí? Případně odkaz kde by se to dalo sehnat... děkuji za rady. Doufám že to z těch fotek poznáte...

post-2791-1179325095_thumb.jpg

post-2791-1179325108_thumb.jpg

post-2791-1179325115_thumb.jpg

Vloženo

Jestli vidím dobře, tak chybí jednotka pro ztišení rádia - ale neviděl bych to jako tragedii. Pokud máš rádio se vstupem pro telefon, tak to nebude problém zapojit aby to fungovalo 100%.

Jo ještě nevidím mikrofon :) ale třeba sem blbě koukal...

Vloženo
Jestli chceš modul na připojení k repro, můžu ti jej věnovat, nebo ti můžu popsat konektor pro připojení k orig. autorádiu.

jestli to je to co chybí tak bych to uvítal... a moc, už to chci nacpati do vozidla... :)

Vloženo

Chcem sa opytat ci uz niekto nieco podobne riesil?

Mam v O1 HF Parrot3000 a radio Symphony.Chyba mi k nej ta cast co sa pripaja na

reproduktory(ISO ).Chcel som ju preto zapojit na priamo do radia na TEL+A TEL- ale vysledok je taky,ze

aj pri max hlasitosti (na tel aj radiu) to hra dost slabo.Ak dam vsak na vystup z Parrota repro tak je hlasitost v poriadku.

Ma s tym niekdo skusenost,pripadne ako to zapojit bez toho prepinaca reproduktorov?

Na Nokii sa da vystup z repra HF rovno na vstup do radia a je to v pohode, ale s tym Parrotom si nevien radu.

Vdaka za kazdu radu.

Vloženo
Chcem sa opytat ci uz niekto nieco podobne riesil?

Mam v O1 HF Parrot3000 a radio Symphony.Chyba mi k nej ta cast co sa pripaja na

reproduktory(ISO ).Chcel som ju preto zapojit na priamo do radia na TEL+A TEL- ale vysledok je taky,ze

aj pri max hlasitosti (na tel aj radiu) to hra dost slabo.Ak dam vsak na vystup z Parrota repro tak je hlasitost v poriadku.

Ma s tym niekdo skusenost,pripadne ako to zapojit bez toho prepinaca reproduktorov?

Na Nokii sa da vystup z repra HF rovno na vstup do radia a je to v pohode, ale s tym Parrotom si nevien radu.

Vdaka za kazdu radu.

Ahoj, v práci to zapojuji takto: střihnu modul repro a z kabelu využiju modrý - mute, červený a bílý připojím do zeleného miniisa na tel+ a tel-. Základní hlasitost vstupu telefonu na Symphony nastavím mezi 25 - 30 a vše funguje dobře. Parrot má i extra line výstup - zelený a hnědý, ale ten né vždy vyhovuje.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...