Přejít na obsah

HF Parrot

Aidolon

Doporučené příspěvky

zdarec za službičku jsem obdržel HF Parrot, ale bylo mi řečeno že část chybí, snad nějaká redukce nebo co, můžete kouknout na fotky a říci mi co to vlastně chybí? Případně odkaz kde by se to dalo sehnat... děkuji za rady. Doufám že to z těch fotek poznáte...

post-2791-1179325095_thumb.jpg

post-2791-1179325108_thumb.jpg

post-2791-1179325115_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chcem sa opytat ci uz niekto nieco podobne riesil?

Mam v O1 HF Parrot3000 a radio Symphony.Chyba mi k nej ta cast co sa pripaja na

reproduktory(ISO ).Chcel som ju preto zapojit na priamo do radia na TEL+A TEL- ale vysledok je taky,ze

aj pri max hlasitosti (na tel aj radiu) to hra dost slabo.Ak dam vsak na vystup z Parrota repro tak je hlasitost v poriadku.

Ma s tym niekdo skusenost,pripadne ako to zapojit bez toho prepinaca reproduktorov?

Na Nokii sa da vystup z repra HF rovno na vstup do radia a je to v pohode, ale s tym Parrotom si nevien radu.

Vdaka za kazdu radu.

Odkaz ke komentáři

Chcem sa opytat ci uz niekto nieco podobne riesil?

Mam v O1 HF Parrot3000 a radio Symphony.Chyba mi k nej ta cast co sa pripaja na

reproduktory(ISO ).Chcel som ju preto zapojit na priamo do radia na TEL+A TEL- ale vysledok je taky,ze

aj pri max hlasitosti (na tel aj radiu) to hra dost slabo.Ak dam vsak na vystup z Parrota repro tak je hlasitost v poriadku.

Ma s tym niekdo skusenost,pripadne ako to zapojit bez toho prepinaca reproduktorov?

Na Nokii sa da vystup z repra HF rovno na vstup do radia a je to v pohode, ale s tym Parrotom si nevien radu.

Vdaka za kazdu radu.

Ahoj, v práci to zapojuji takto: střihnu modul repro a z kabelu využiju modrý - mute, červený a bílý připojím do zeleného miniisa na tel+ a tel-. Základní hlasitost vstupu telefonu na Symphony nastavím mezi 25 - 30 a vše funguje dobře. Parrot má i extra line výstup - zelený a hnědý, ale ten né vždy vyhovuje.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...