Publikováno Květen 16, 200718 r zdarec za službičku jsem obdržel HF Parrot, ale bylo mi řečeno že část chybí, snad nějaká redukce nebo co, můžete kouknout na fotky a říci mi co to vlastně chybí? Případně odkaz kde by se to dalo sehnat... děkuji za rady. Doufám že to z těch fotek poznáte...
Květen 16, 200718 r Jestli vidím dobře, tak chybí jednotka pro ztišení rádia - ale neviděl bych to jako tragedii. Pokud máš rádio se vstupem pro telefon, tak to nebude problém zapojit aby to fungovalo 100%. Jo ještě nevidím mikrofon ale třeba sem blbě koukal...
Květen 16, 200718 r Jestli chceš modul na připojení k repro, můžu ti jej věnovat, nebo ti můžu popsat konektor pro připojení k orig. autorádiu.
Květen 17, 200718 r Autor Jestli chceš modul na připojení k repro, můžu ti jej věnovat, nebo ti můžu popsat konektor pro připojení k orig. autorádiu. jestli to je to co chybí tak bych to uvítal... a moc, už to chci nacpati do vozidla...
Květen 18, 200718 r Ja myslim, ze chybi jen mikrofon. A pak jsou ustrihany ISO konektory z kabelu. Normalne se tyto HF jen nacvakaj na ISO na radiu.
Květen 18, 200718 r Pravda, mikrofon tam fakt nevidím, ale ten modul na repro má odstřižený. Nevadí, možná mám i mikrofon
Květen 18, 200718 r Chybí mikrofon a mute jednotka, zapojoval jsem jí někdy v lednu, pokud by jsi chtěl můžu ti naskenovat schéma zapojení. A nebo tady http://www.parrot.biz/documents/en/support...ut%20Skoda2.pdf Upraveno Květen 18, 200718 r od blondakxxx
Květen 20, 200718 r Chcem sa opytat ci uz niekto nieco podobne riesil? Mam v O1 HF Parrot3000 a radio Symphony.Chyba mi k nej ta cast co sa pripaja na reproduktory(ISO ).Chcel som ju preto zapojit na priamo do radia na TEL+A TEL- ale vysledok je taky,ze aj pri max hlasitosti (na tel aj radiu) to hra dost slabo.Ak dam vsak na vystup z Parrota repro tak je hlasitost v poriadku. Ma s tym niekdo skusenost,pripadne ako to zapojit bez toho prepinaca reproduktorov? Na Nokii sa da vystup z repra HF rovno na vstup do radia a je to v pohode, ale s tym Parrotom si nevien radu. Vdaka za kazdu radu.
Květen 20, 200718 r Chcem sa opytat ci uz niekto nieco podobne riesil?Mam v O1 HF Parrot3000 a radio Symphony.Chyba mi k nej ta cast co sa pripaja na reproduktory(ISO ).Chcel som ju preto zapojit na priamo do radia na TEL+A TEL- ale vysledok je taky,ze aj pri max hlasitosti (na tel aj radiu) to hra dost slabo.Ak dam vsak na vystup z Parrota repro tak je hlasitost v poriadku. Ma s tym niekdo skusenost,pripadne ako to zapojit bez toho prepinaca reproduktorov? Na Nokii sa da vystup z repra HF rovno na vstup do radia a je to v pohode, ale s tym Parrotom si nevien radu. Vdaka za kazdu radu. Ahoj, v práci to zapojuji takto: střihnu modul repro a z kabelu využiju modrý - mute, červený a bílý připojím do zeleného miniisa na tel+ a tel-. Základní hlasitost vstupu telefonu na Symphony nastavím mezi 25 - 30 a vše funguje dobře. Parrot má i extra line výstup - zelený a hnědý, ale ten né vždy vyhovuje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.