choseph Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Čaute,chtěl bych se zeptat ,jestli existuje něco co by se mohlo připojit k orig.autorádiu škoda,který je na kazety a to fakt nemám ani kde nahrávat. Nechce se mi kupovat jiné rádio ,líbí se mi to jak to tam pasuje,a když si koupím origo tak tam vydrží tak týden. Myslel jsem nějaký mp3 přehrávač nebo na ten způsob, nemáte zkušenost? A CD changer taky nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 (editace) Čaute,chtěl bych se zeptat ,jestli existuje něco co by se mohlo připojit k orig.autorádiu škoda,který je na kazety a to fakt nemám ani kde nahrávat. Nechce se mi kupovat jiné rádio ,líbí se mi to jak to tam pasuje,a když si koupím origo tak tam vydrží tak týden. Myslel jsem nějaký mp3 přehrávač nebo na ten způsob, nemáte zkušenost? A CD changer taky nechci. Tak to snad jedině teno aparát a pak už cokoliv.Je to ale krajní řešení to rači symphony za 2000kč.. Editováno: 16. Květen 2007, autor: olaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 (editace) Jestli máš možnost připojit changer - teda jestli ho to rádijko umí ovládat, tak se dá postavit MP3 HDD přehrávač, kterej se nechá ovládat pomocí toho rádia. Ale je to trošku komplikovanější A nebo potom, ten kazetovej adaptér - pokud nejsi hifista, tak ti kvalita bude stačit. A poslední možnost je teda investovat 1800 - 2500,- Kč a koupit Symphony na placky. Pak jsem taky někde viděl MP3 přehrávač ve tvaru magnetofonové kazety, ale to už bylo hodně dávno. Editováno: 17. Květen 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 17. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Jestli máš možnost připojit changer - teda jestli ho to rádijko umí ovládat, tak se dá postavit MP3 HDD přehrávač, kterej se nechá ovládat pomocí toho rádia. Ale je to trošku komplikovanější A nebo potom, ten kazetovej adaptér - pokud nejsi hifista, tak ti kvalita bude stačit. A poslední možnost je teda investovat 1800 - 2500,- Kč a koupit Symphony na placky.Pak jsem taky někde viděl MP3 přehrávač ve tvaru magnetofonové kazety, ale to už bylo hodně dávno. ten mp3hardisk je zajímavý,nevíš něco o tom bližšího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 17. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 (editace) a co toto? pořádně jsem to nepochopil na co to je? MP3_FM_modul_tor_bezdr_tov___14__frekven_n__do_CL__STUALARM_IMPORT.htm MP3_FM_modul_tor_bezdr_tov___14__frekven_n__do_CL.htm Editováno: 17. Květen 2007, autor: choseph Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 a co toto? pořádně jsem to nepochopil na co to je? Měl jsem FM modulátor zn. Belkin a bylo to neposlouchatelné a šel jsem to ihned vrátit !!! Teď tam mám tohle http://www.stualarm.cz/produkt/55vvgx001-a...m-radia-vw-old/ a k tomu připojený MP3 a hraje to lépe než CD v Symphony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c.novak Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 a co toto? pořádně jsem to nepochopil na co to je? Měl jsem FM modulátor zn. Belkin a bylo to neposlouchatelné a šel jsem to ihned vrátit !!! Teď tam mám tohle http://www.stualarm.cz/produkt/55vvgx001-a...m-radia-vw-old/ a k tomu připojený MP3 a hraje to lépe než CD v Symphony. za 2300? to se mi zdá dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 a co toto? pořádně jsem to nepochopil na co to je? Měl jsem FM modulátor zn. Belkin a bylo to neposlouchatelné a šel jsem to ihned vrátit !!! Teď tam mám tohle http://www.stualarm.cz/produkt/55vvgx001-a...m-radia-vw-old/ a k tomu připojený MP3 a hraje to lépe než CD v Symphony. za 2300? to se mi zdá dost a máš něco levnějšího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 to bohužel za lepší peníz asi neseženeš a o tom, že Ti to někdo rozebere, aby to někdo jinej třeba udělal sám bych taky nepočítal to už tu někdo zkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Když chceš zachovat origo rádio není asi jiná možnost ( pokud nechceš něco doma kutit sám ), mám k tomu připojený MP3 Emgetom M6 Cult a hraye to lépe než CD v Symphony, takže těch peněž vůbec nelituji !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.