Sovi Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Nedá se nějak zjistit kód k orig. rádiu MS 202? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Kto by my vedel poradiť ako zistiť kod na originalné škodovacke radio MS 202 . Potrebujem odpojiť bateriu ale bojim sa že sa my zakoduje radio. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellmen Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Kto by my vedel poradiť ako zistiť kod na originalné škodovacke radio MS 202 . Potrebujem odpojiť bateriu ale bojim sa že sa my zakoduje radio. Ďakujem. Mám to samý rádio a když jsem znovu připojil baterku tak to po mě žádnej kod nechtělo(kod k němu mám , ale nechtělo ho to) a rádio po zapnutí normálně hrálo. Ale že to bude tak i u tebe to nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 (editace) Kto by my vedel poradiť ako zistiť kod na originalné škodovacke radio MS 202 . Potrebujem odpojiť bateriu ale bojim sa že sa my zakoduje radio. Ďakujem. Kluvo máš SZ Editováno: 9. Listopad 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.