PLZENAK Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Zdravím mám také ten problém s kontrolkou, jakmile odpojím a zapojím baterii tak se kontrolka normálně rozsvítí ale jakmile otočím klíčkem tak je kaputt a spínačema ve dveřích to asi nebude protože mi reagujou na stropní světlo všechny dveře... jen mě napadá jestli to má co dočinnění s jednotkou č46 protože když jí naloguju tak mi vypíše tyto "kraviny" Adresa 46 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 1C0 959 799 B` Komponent: ąC0959799B`ąC0959799B` Kódování: ąC0959799B ` Opravna #: ąCöąC09597 ádné chyby v paměti závad nebo řídící jednotka chybové kódy nepodporuje nebo nastala chyba v komunikaci Tak jestli to má stím souvislost nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misolc Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Ja mam zase taky problem ze mi nesvieti kontrolka otvorenych dveri. Ked sme s kamosom cez VAG skusali tak vsetky kontrolky svietia (aj kontrolka otvorenych dveri), no ked otvorim dvete, tak sa ta kontrolka nerozsvieti. Rozsvieti sa svetlo v interiery, aj vo dverach ale kontrolka na pristrojovom panely nie. Kde by mohla byt chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 aký máš R.V? aké máš RJ vo dverách? aká je RJ komfortu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misolc Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 R.V. auta je 2000 modelovy rok 2001, komfortka je 2,5 a R.J. vo dverach netusim ako to zistim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 tak to je v poriadku. 2,5G nemá detekciu otvorených dverí na palubovke. mne tiež nesvieti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesngello Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Zdravím lidičky!!! Potřeboval bych radu, mám O1 TDi 2003 s centálem bez dálkového ovládání. Stále mi svítí kontrolka otevřených dveří na palubce občas se stane že chvíli problikává a zůstane svítit. Když strčím klíč do zámku a zamknu tak se auto se zamkne, zhasne stropní osvětlení a osvětlení kufru, (netuším, jestli je to chyba v zapojení) ale stále svítí nebo problikne a svítí ona kontrolka otevřených dveří. Jednu dobu to fungovalo tak že jsem odemknul dveře, aniž bych je otevřel, rozsvítilo se světlo v kabině i v kufru a kontrolka otevřených dveří, pak když jsem zamknul dveře, tak se auto zamklo, zhaslo světlo v kabině v kufru a kontrolka dveří. Předem děkuji za rady, nápady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.