Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim, potřeboval bych el. schéma na zapojení xenonů na Fabinku. Potřebuju to na zítra a nemůžu stahovat celou DP. Prosim kdo má, zašlete schéma na josef.kantor@gmail.com. Díky moc za pomoc!!!

Vloženo

pokud necháš regulaci sklonu na kolečko, jen vyměníš světla kus za kus, práce cca 20 minut, doporučuju sundat brejle, dodělání sklonu na čidlo je už náročnější

Vloženo

samozřejmě komplet vestavba... vč. čidla... Na octavii to trvalo nějaké 4,5 hodiny vč. čidel... tak počítám že tady to sfouknu za 3... už to nebude poprvé a je jen jedno čidlo... no uvidime

Vloženo
samozřejmě komplet vestavba... vč. čidla... Na octavii to trvalo nějaké 4,5 hodiny vč. čidel... tak počítám že tady to sfouknu za 3... už to nebude poprvé a je jen jedno čidlo... no uvidime

na to čidlo bych se vykašlal, ono to chodí hůř než na octě, tím kolečkem to je lepší, nastavíš za jízdy, to rádoby automatika fábky neumí

Vloženo

ještě bych potřeboval poradit s umístěním čidla na zadní nápravu... světla je brnkačka pár minut, pak jsem natahal káble, ale jak umístit čidlo jsem nevykoumal... Je to přefaceliftová fabinka s bubnama vzadu... Hledal jsme i na foru, ale bezvýsledku...

Vloženo

ja som na to kukal tiež že kam s čidlom lebo sa mi ešte vála v izbe a vyzerá to tak že pojde asi na lavú stranu (ako je výfuk) niekam kde drží hadička brzdová, ale neviem to isto...nenašiel som tam nijaký držiak alebo čo...:-(

• o 2 roky později...
Vloženo (editace)

Hoši chcel by som si aj ja dorobiť automatické nastavenie xen svetlometov. Čítal som že potrebujem riadiacu jednotku, čidlo, káblovačku... Nerobil to náhodou niekto? Umiestnenie toho čidla, rj apod. Úplne super by bolo keby sem niekto dal čísla tých dielov z ETKY... ĎĎĎ

Editováno: , autor: mirecoslav

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...