johnxx Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Uvažuju o novém koncovém tlumiči na O1 1,6 55kw. Zadní díl je už trošku načatý, tak zvažuji laděná nerezový výfuk, ale narazil jsem na hodně kladů ale i záporů tak se nemůžu rozhodnout, doufám že mi poradíte. + cena asi 2500 Kč + libový zvuk + trošku navýšení výkonu asi 3% (přesto zanedbatelné) + nezez by mohl vís vydržet než levná replika standartního výfuku - spotřeba o něco vyšší - problémy s policií na silnici (asi bude bez homologace) - STK (s tím mě asi nepustí) CO VY NA TO???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 A co je to za znacku ten vejfuck? Ja mam na Octe duplex od Laityngu a na STK me v klidu pusitili a s policii nemam zadnej problem. Mam teda vymeneny jen zadni dil a jinak tam je cele origis potrubi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Uvažuju o novém koncovém tlumiči na O1 1,6 55kw. Zadní díl je už trošku načatý, tak zvažuji laděná nerezový výfuk, ale narazil jsem na hodně kladů ale i záporů tak se nemůžu rozhodnout, doufám že mi poradíte.+ cena asi 2500 Kč + libový zvuk + trošku navýšení výkonu asi 3% (přesto zanedbatelné) + nezez by mohl vís vydržet než levná replika standartního výfuku - spotřeba o něco vyšší - problémy s policií na silnici (asi bude bez homologace) - STK (s tím mě asi nepustí) CO VY NA TO???? Když to nebude dělat moc velkej bordel tak problémy nebudeš mít a spotřeby bych se nebál, já mám upravenej celej vejfuk a spotřeba je pořád stejná(místo katu roura, origo středovej tlumič a hodně otevřenej zadní tlumič, někdy si práskne i zpátky, KN filtr a čip) s policajtama jsem zatím problém neměl a kdyby tak jim řeknu že je tam někde díra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 (editace) Můžeš být v klídku. Policajti tohle nějak moc neřeší, jak poznají na ulici jestli je homologovaný, nebo ne. Nijak. Sám mám na autě Remus a plná spokojenost. Spotřeba nešla ani nahoru, ani dolů. Možná ti půjde ze začátku nahoru, ale to jen z toho důvodu, že ho budeš chtít slyšet, jak zní. Na volnoběh krásně bručí a když jde do otáček, tak je to krásný zvuk. Někdo ho může, jiný ne. Ale našel jsem ho stejně asi tak jako ty. Odešel mi zadní díl a v servisu měli akci Remus a vyšel něco okolo 3500,- Ale teď když jezdím v jiném autě, tak mi zkrátka něco chybí. Ale jakmile usednu do svého , tak . . . Editováno: 21. Květen 2007, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.