Přejít na obsah

Laděný výfuk

johnxx

Doporučené příspěvky

Uvažuju o novém koncovém tlumiči na O1 1,6 55kw. Zadní díl je už trošku načatý, tak zvažuji laděná nerezový výfuk, ale narazil jsem na hodně kladů ale i záporů tak se nemůžu rozhodnout, doufám že mi poradíte.

+ cena asi 2500 Kč

+ libový zvuk

+ trošku navýšení výkonu asi 3% (přesto zanedbatelné)

+ nezez by mohl vís vydržet než levná replika standartního výfuku

- spotřeba o něco vyšší

- problémy s policií na silnici (asi bude bez homologace)

- STK (s tím mě asi nepustí)

CO VY NA TO???? ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uvažuju o novém koncovém tlumiči na O1 1,6 55kw. Zadní díl je už trošku načatý, tak zvažuji laděná nerezový výfuk, ale narazil jsem na hodně kladů ale i záporů tak se nemůžu rozhodnout, doufám že mi poradíte.

+ cena asi 2500 Kč

+ libový zvuk

+ trošku navýšení výkonu asi 3% (přesto zanedbatelné)

+ nezez by mohl vís vydržet než levná replika standartního výfuku

- spotřeba o něco vyšší

- problémy s policií na silnici (asi bude bez homologace)

- STK (s tím mě asi nepustí)

CO VY NA TO???? ;)

Když to nebude dělat moc velkej bordel tak problémy nebudeš mít a spotřeby bych se nebál, já mám upravenej celej vejfuk a spotřeba je pořád stejná(místo katu roura, origo středovej tlumič a hodně otevřenej zadní tlumič, někdy si práskne i zpátky, KN filtr a čip) s policajtama jsem zatím problém neměl a kdyby tak jim řeknu že je tam někde díra...

Odkaz ke komentáři

Můžeš být v klídku. Policajti tohle nějak moc neřeší, jak poznají na ulici jestli je homologovaný, nebo ne. Nijak. Sám mám na autě Remus a plná spokojenost. Spotřeba nešla ani nahoru, ani dolů. Možná ti půjde ze začátku nahoru, ale to jen z toho důvodu, že ho budeš chtít slyšet, jak zní. Na volnoběh krásně bručí a když jde do otáček, tak je to krásný zvuk. Někdo ho může, jiný ne. Ale našel jsem ho stejně asi tak jako ty. Odešel mi zadní díl a v servisu měli akci Remus a vyšel něco okolo 3500,- Ale teď když jezdím v jiném autě, tak mi zkrátka něco chybí. Ale jakmile usednu do svého , tak . . . :palec2:

post-1865-1179690419_thumb.jpg

Editováno: , autor: Chadwick
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...